Jump to content

Internet kupovina

/7ETPOC

Recommended Posts

Potrebno mi je da znam koji sajtovi gde moze da se kupuje tehnicka roba rade isporuku za nas, tj da li je neko narucivao i kakva su njegova iskustva. Konkretno mi treba za devojku (studira geodeziju) graficki kalkurlator CASIO FX-9750GPLUS jer kod nas nema da se kupi, a i ako se nadje to je po drasticno vecim cenama nego na nekim sajtovima gde sam gledao gde je oko 50$ (kod nje na faxu prodaju po 150e i to starije modele). Bitno mi je da je isporuka 100% sigurna i brza jer joj se priblizava ispitni rok i to joj je neophodno. Thx u napred

i tako ....

poslusaj ih za dhl, ja nisam i dobio sam tastaturu bez misa. kad sam dosao da se zalim u postu da mi je otvaram paket, oni rekli: "Kaliralo" kreteni lopovski... khm 0:) .. elem plati karticom svojom/tudjom i dhl pa nek ide zivot jedanput se kupuje takav kalkulator :) bolje da platis na cupriji nego na mostu :)

Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. Heinlein

God is subtle but he is not malicious. Albert Einstein

ispasce 150 ...

ma gde 150,ja sam iz usa porucivao nesto sto je kostalo oko 47-8,i sa njima i svime ostalim porezima sto uzimaju mi je ispalo na kraju oko 80!!! ali max 80 koliko se secam,cak sam i kusur dobio :P i kad ti poruce,ostavis broj moba i svakim danom te obavestavaju gde se nalazi paket :P

kad ti poruce,ostavis broj moba i svakim danom te obavestavaju gde se nalazi paket :P

moglo je i na netu da se vidi dokle je stigo. bilo nekad ne garantujem za sad :)

Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. Heinlein

God is subtle but he is not malicious. Albert Einstein