/7ETPOC Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Potrebno mi je da znam koji sajtovi gde moze da se kupuje tehnicka roba rade isporuku za nas, tj da li je neko narucivao i kakva su njegova iskustva. Konkretno mi treba za devojku (studira geodeziju) graficki kalkurlator CASIO FX-9750GPLUS jer kod nas nema da se kupi, a i ako se nadje to je po drasticno vecim cenama nego na nekim sajtovima gde sam gledao gde je oko 50$ (kod nje na faxu prodaju po 150e i to starije modele). Bitno mi je da je isporuka 100% sigurna i brza jer joj se priblizava ispitni rok i to joj je neophodno. Thx u napred Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 http://www.raiffeisenbank.co.yu/srpski/ret...tuon_places.asp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 jedina 100% pouzdana i brza isporuka je preko DHLa ili slichnih firmi, i koshtace vishe nego sprava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 zapravo, carinjenje odvaljuje ... primanje dhlom i ne bash toliko, mada je i ono solidan deo "kolacha". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 poslusaj ih za dhl, ja nisam i dobio sam tastaturu bez misa. kad sam dosao da se zalim u postu da mi je otvaram paket, oni rekli: "Kaliralo" kreteni lopovski... khm 0:) .. elem plati karticom svojom/tudjom i dhl pa nek ide zivot jedanput se kupuje takav kalkulator :) bolje da platis na cupriji nego na mostu :) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 kakvo carinjenje kad je uredjaj 50 dolara? carina se naplacuje za stvari preko 100e :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Tacnije preko 100 $ :D Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 www.educan.co.yu ili tako nesto, ako je na sajtu oko 50$ ispasce ti preko njih oko 70-80e... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 kakvo carinjenje kad je uredjaj 50 dolara? carina se naplacuje za stvari preko 100e :) Ma onda ce da ti smisle da ti treba atest, a on je vidi molim te isto k'o carina ... mislim, vrzino kolo, uzas je to oko uvoza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 www.educan.co.yu ili tako nesto, ako je na sajtu oko 50$ ispasce ti preko njih oko 70-80e... ← ispasce 150 ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 http://www.e-ducan.com/static.aspx?pageID=1&staticID=16#2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 ispasce 150 ... ← ma gde 150,ja sam iz usa porucivao nesto sto je kostalo oko 47-8,i sa njima i svime ostalim porezima sto uzimaju mi je ispalo na kraju oko 80!!! ali max 80 koliko se secam,cak sam i kusur dobio :P i kad ti poruce,ostavis broj moba i svakim danom te obavestavaju gde se nalazi paket :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 kad ti poruce,ostavis broj moba i svakim danom te obavestavaju gde se nalazi paket :P ← moglo je i na netu da se vidi dokle je stigo. bilo nekad ne garantujem za sad :) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts