Jump to content

Atmos Live

Recommended Posts

auauauauauauauau 15.04 Atmos Live SKC auauauauauauauuaua :)

ide li ko

iskreno se nadam da ce odrzati koncert u brzem tempu kao u dna lounge

ima super pesme al oce da smara ponekad npr onaj koncert u yokohami zashu kolko je smorio al fazon gledam one japance na snimku ko roboti :)

greska :) pogresan prozor ajd premestite u muziku

sry ...

Edited by Intruder

Ahahah, kruko, keep `em coming [:)]

ovaj....... zajebi atmosa..... cesto smara..... barutana is the talk.... jel se opet otvara i unutrasnji deo ili samo napolju???

ako ce da radi kao pre ........ necete me vidjati!!!

Pa ono, ko voli progressive nek izvoli, ja ne znam josh da li cu ici, ne volim bash to preterano. Inache, shto se Barutane tiche, u pitanju je otvaranje letnjeg dela, ali kapiram da ce raditi i unutrashnji, ali samo kao rezerva ili tako neshto...uostalom, open air zurke su 34853845x bolje.

Ispitni rok.  [:(]

Propustio sam i Ticon.  [V]

dobro je sto si ga propustio...veruj mi...

lik je smorio za sve pare...

ali je zato domaca podrska posle njih objasnila i tih sat i po su bili do jaja ;)

Ahahah, kruko, keep `em coming [:)]

Pa ono, ko voli progressive nek izvoli, ja ne znam josh da li cu ici, ne volim bash to preterano. Inache, shto se Barutane tiche, u pitanju je otvaranje letnjeg dela, ali kapiram da ce raditi i unutrashnji, ali samo kao rezerva ili tako neshto...uostalom, open air zurke su 34853845x bolje.

ne rise da su open air zurke 34853845x bolje...pa pogledaj kako je bilo na Topchideru kad su gostovali naglashavam SKAZI i psaras...znaci skazi komerc pa opet bilo do jaja...

nego...aj nek mi neko objasni tacno sta je progresiv...cuo sam 100 razlicitih prica :)

btw...ako Sharulja popravi matu vidimo se na Atmosu...ovako je truba da idem sam :))

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

dobro je sto si ga propustio...veruj mi...

lik je smorio za sve pare...

ali je zato domaca podrska posle njih objasnila i tih sat i po su bili do jaja ;)

ne rise da su open air zurke 34853845x bolje...pa pogledaj kako je bilo na Topchideru kad su gostovali naglashavam SKAZI i psaras...znaci skazi komerc pa opet bilo do jaja...

nego...aj nek mi neko objasni tacno sta je progresiv...cuo sam 100 razlicitih prica :)

btw...ako Sharulja popravi matu vidimo se na Atmosu...ovako je truba da idem sam :))

Ocesh samnom i ekipom ?

atmos sucks...

dodjite na kindzadzu 19. maja u NS...

ali atmos sucks .... ako ti se nesvidja stvarno...

2 stvari....

@topic... ja se slazem sa rapid-om .... nisam bio do sad, ali on je kao neka progresiva koju ja ne slusam, a i ono lajvova sto sam video me smorilo

@barutana ..... nije meni barutana barutana bez pecine.... open air zurke su skroz ok, ali ocu back to the batcave [:D]