Kemp. Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 E sve, sve sam video, al ovo je vrh vrhova. wtf no comment Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 brate +86attp Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 Mkay. Ae onda da pustimo warriore i rogueove da rollaju na http://www.thottbot.com/?i=44450. Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 video sam ja par njih sa staff of jordan mater im jebem >.< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 meni je cudnije da vidim ashkandi na paladinu, hunta sa istim pravi veci dmg. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted April 7, 2006 Author Report Share Posted April 7, 2006 poenta je u enchantu... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
IronSERB Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 kod nas ce sad isto hunter uzme askahandija , najbolje statove ima iako bi ga dao warrioru pre , al svi warriroi vec imaju sta su hteli da uzmu tako da ovo ide hunteru ... a enchant jebiga hunter bez mane je ko rogue bez energije verovali ili ne :D Quote :) <----- Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 a jos je izasao iz gilde ...lol Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 par stvari... ja mislio neka interesantna slika ce da bude sa tipa kad hunt rola na illusionary ili tako neki skandal... chinjenica je da ashkandi ubija boga u rukama warriora chinjenica je da ashjrethul isto to radi kad ga koristi hunt takodje, chinjenica je da gild u kom se kolje nef mozhe da daje svoju opremu kome kako oce, ako neko ima dkp i oce da uzme nesto samo nek pichi (blago chichi).... dalje...lik je 99% sa nekog servera da se BWL debelo farmovao pre nego sto je aq otvoren jer svaki iole ozbiljan hunt danas ima barb of the sand reaver sa 25 agi enchantom tako da je ovo posledica toga sto je u njegovom gildu bukvalno svako imao sta je hteo od opreme pa bolje da se uzme nego da se sharduje... a enchant je debilan samo tako, tu nema pogovora a te diskusije "ovo je item za ovoga ovo za onoga"... molim vas...to su diskusije ljudi bez gildova koji ne ulazhu ozbiljno vreme u igru, item je za onoga ko ima dkp, da, ozbiljan gild ce da daje na pocetku odredjene iteme sa ponekim class restrikcijama, ali nakon odredjenog vreemna to postaje prevazidjeno...i naravno da ako neko ima dkp od 2 meseca igre (govorimo o huntama i palama za koje ahskandi shatro nije) a u tom nef runu se nalaze i warriori koji su doshli u gild kasnije, dobili wrathova i mightova ko pavijani za 2 nedelje i padne ash...i sta...oni sa manje dkp da imaju prednost? smejurija druga stvar je kada askandi nije pao nijednom i "stari warriori" koji su sa gildom mesecima imaju dkp i oce ga, brate njima treba dati.... za kraj, ja ash necu bidovati (nije da imam dkp za to izhivljavanje) ali jedan hunt gildi oce nakon sto se warrovi namire...ja cu da uzmem barb kad se fenkris smiluje i da budem happy as a little baby =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 Neko se nashao uvredjenim, aaa Kolence? =)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 sve pve drolje ovoga sveta ujedinite se hunter ashkandi koristi za pvp u pveu moze mnogo bolju kombinaciju da napravi a 22int enchant je beskoristan za pve al je zato majka za pvp ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joxon Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 Gledaj... Lik na sebi ima 2 strikera, dakle ubio je i emperore Sto bre ne uze onaj pole sa 41 agi/31 sta...? Dakle, RETARD! ali 22 int enchant na ashkandiju... LMAO :) Imamo mi paladina na Stormreaveru sa +30 spellpower na ashakdiju, to je za samar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 ajde veliki mlohi objasni kako je ashkandi bolji od barba za pvp? barb ima veci end dmg koji 40mili ap ne nadoknadjuje, i kako ce 220 mane (tj +5% veci mana pul) da mi pomogne u pvpu u kom PLANIRAM DA IDEM MILI vishe od 25 mili ap i 50 ranged ap?...zhivo me interesuje posto si ti uber pvp guru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 Imamo mi paladina na Stormreaveru sa +30 spellpower na ashakdiju, to je za samar! ← dugo se nisam ovako smejao keve mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 shta se bwe bunite....ashkanti je imbah za huntaha :) Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 Mkay. Ae onda da pustimo warriore i rogueove da rollaju na http://www.thottbot.com/?i=44450. ← chekaj...a jel treba da se disenchantuje odmah ako ga vec svi hunteri imaju... ste vi bre ljudi normalni zar ne vidite da ovaj hunter ima opremu iz aq40 shto znachi da njegov guild redovno chisti bwl shto dalje implicira to da svi warriori vec imaju ashkanti tako da ne vidim problem.... a ovih 22 int enchanta.....to je zato shto je chovek PvE specced.....mada bih ja pre stavio spirit nego int ali to je pricha za neka srecnija vremena :) Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 omg... n/c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 samo cu reci da svaki iole ozbiljan guild koji razmishlja ozbiljno o buducim isntnacama i koji deli iteme logicno dace prvo svim warriorima ovo pa tek posle svih warriora onda idu hunteri i ostale klase ... Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 chekaj...a jel treba da se disenchantuje odmah ako ga vec svi hunteri imaju... ste vi bre ljudi normalni zar ne vidite da ovaj hunter ima opremu iz aq40 shto znachi da njegov guild redovno chisti bwl shto dalje implicira to da svi warriori vec imaju ashkanti tako da ne vidim problem.... a ovih 22 int enchanta.....to je zato shto je chovek PvE specced.....mada bih ja pre stavio spirit nego int ali to je pricha za neka srecnija vremena :) ← Da, koji rogue/war che bidovati na +RANGED ap xbow? Pre chu uzeti heartstrike kkthxbai Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 (edited) Pazi ovako , ako mene pitas askhandi jeste warrior end game item i slazem sa time da treba prvo dati to warrioru , npr u hordi nema ko da uzme pre warriora taj item shamani ne mogu da koriste niko drugi ne moze osim hunta da koristi 2h sword znaci samo njima i moze da ide , sto se tice ally tu se vec kolju paladin i hunter ko da ce da uzme sledeci ashkandi Sto se tice Ashkandija kao hunter weapona verovali ili ne i nije toliko lose ako mene pitas i za pve , imas 82 atp ne mozes naci dobar dual wield da ima zajedno toliko ap na oba oruzija , tako isto i stamina ja mislim da ima 33 stamine ili tako nesto , opet ne mozes da nadjes pristojan dual wield sa takvim statovima , a to sto je retardirano 22 int no comment +25 agi mnogo bolje Ali opet Barb of the sand reaver objasnjava stvari ashkandiju i bolje je za nesto malo od njega i treba pre njega uzeti nego ashkandi , naravno posto nece da ispadne jebiga i ja ga cekam poz Edited April 9, 2006 by c0nfy Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 http://www.thottbot.com/?i=52839 O.O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 melle hunter uopshte nije shala , znam tipa koji moze da dobije vecinu rouga u melle duelu , upali ono sranje za dodge , spamuje wing clip ,trci okolo i spamuje raptor strike ,Mongoose . Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 +immolation trap pa ovaj ne moze vanish... =D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 (edited) ajde veliki mlohi objasni kako je ashkandi bolji od barba za pvp? barb ima veci end dmg koji 40mili ap ne nadoknadjuje, i kako ce 220 mane (tj +5% veci mana pul) da mi pomogne u pvpu u kom PLANIRAM DA IDEM MILI vishe od 25 mili ap i 50 ranged ap?...zhivo me interesuje posto si ti uber pvp guru... ← zasto mislis da je aq postojao kad je on uzeo asscandy ? nikad nisi pvpovao kole da jesi jasno bi ti bilo sta znaci i blago meni 22 inta je 330 mane 1 inta = 15 mane da ne pominjam sto tad nije postojao 25agi enchant verovatno tako da je on u najboljem slucaju mogao da stavi 15 agija sto je 30ap-a i 0.28 crita sto je za pvp smesno btw neko je pomenuo da je bolje spirit da stavi .. hantu spirit ne radi dok pegla posto nikad nema pauzu vecu od 5 sekundi izmedju spellova tako da bi hantu jedino manapersecond pomogao mada kao sto sam rekao int na hanteru nije pve spec vec pvp spec BTW kole ashkandi end dmg = 344, barb end dmg = 338 ali nije u tome poenta. Edited April 9, 2006 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 the king has spoken! mohi respect ti bash pwnujesh wow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts