De1Rekt0n Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Znači koliko je WOW jadna igra mi je jasno tek posle ovog topica... koliko hejta i moj čale je jači od tvog poruka... "e ajde ovako zamisli ja tebi bacim onu magiju pa ti meni baci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Yeah right Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djukares Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Sta da kazem, nikada kao hunter nisam uspio dobiti warlock-a u duel-u. *trenutno sam 44lvl* Priznajem da sam jos nOOb-ara (ovo mi je prvi lik u WOW-u), ali nije mi jasno npr. da u duelu nakon toga dobijem rogue-a 7lvl veci od mene i palu 12lvl-a O_o (lik igra dwarf palu :) ) ... Napominjem duel je, ljudi nisu AFK ... Protiv ostalih klasa vise/manje imam podjednak skor, samo sa warlock-om imam problema ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 ti likovi sto si ih dobio mora da su teski nubovi!ja ne znam ljudi o cemu vi pricate hunter sabija suknjase,ja sam poceo da dobijam huntere tek kad sam se prebacio na demonology a i sa ih tesko dobijem! Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts