Sa1Nt Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 a koji to lock vuche peta svuda za sobom u bgu ? :) postoji STAY komanda:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 To dal ja serem ili ne nije bash na tebi da odlucis posto konkretno "serem" za igru o kojoj imam mnogo vise znanja od tebe a ja kad kazem nesto na ovom forumu vezano za wow to znaci da sam to isto proverio iskusio ili stavec a ako nisam onda kazem da "mislim" da je neshto tako i tako i kad ja kazem da je lock bez peta devojcica to znaci da jeste a ti koji meni kazes da serem u stvari najvise seres tu. E sad voleo bih da vidim malo inteligencije i nepristranosti u tvom moderisanju posto postoji razlika izmedju mojih i degrasovih i sta znam cijih postova a to sto ljudi ovde nisu raspolozeni za malo prijateljskog napusavanja to je njihov problem ja se generalno tako zajebavam i uzivo. ← Nije bas devojcica ali bez peta ima hendikep 20%... Sto se tice duela tu da, bez peta si nista jer petovi imaju abilitije koji izvlace celu pricu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 duel ili ti outdoor 1vs1 niko ne prica ovde o gangbangu 5vs1 gde je jedan od ovih 5 lock a ovaj jedan je druid elaboriracu zasto lock duva od druida bez felhuntera druid pocinje peglanje sa rejuvenationom kad ga fali 20% baca regrowth svaki put kad padne na 60% healuje se opet a lock nema nacin da ga interuptuje osim ako ne mislis da u 2 feara sa 2 shadowbolta mozes da ubijes druida ? a onda tu dodamo i feral charge na neki od tih fearova ili shadowboltova i onda opet heal na miru pa onda stun pa opet heal na miru i na kraju lock ima skoro pun hp i 0 mane onda krece lifetap ali time ce lock samo sebe ubiti a druid mu malo pomoci ... to je recimo primer resto druida vs locka bez felhuntera e sad zamisli na sve to felhuntera sa spelllockom i jos bitnije devour magic-om. feral druid bi vise isao da ubije locka prvo mada kao sto rekoh bez natures swiftnessa druid duva u pvpu tako da i ako je feral a ima ns lock bez fela duva Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Ne moras da uzimas huntera moze i succ da resi posao, dovoljno je da upalis trinket i burstujes immolate, SB, SB, conf shadow burn i druid je mrtav. Naravno opet kazem mnogo toga zavisi od opreme, ako lock ima dobru opremu ima 2 trinketa na dmg, jak spell dmg, i veliku shansu za crit svi ga duvaju jer moze za kratko vreme da napravi hiljade dmga. Sto se tice Mohijeve poruke to je sve tacno pod predpostavkom da lock nema trinkete na dmg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Nerado se slazem sa mlohanom On cim pukne seduce, shiftuje u mechku i charge. Tako ti sjebe burst is ostavlja te golog 4 sec. Onda ti njemu roknesh fear i puknesh sa immo. SB. Conf kombom. On opet charge - bash - heal. Opet ste na pocetku, stim shto on ima pun hp i skoro punu manu, a ti si sjebao 4k mane. Naravno uvek postoji mogutjnost da ka Soulfire - Immolate - Conflagrate - Shadowburn combo ubije ako imash imba opremu. To su sad vec shta-bi-bilo-kad-bi-bilo priche. Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 (edited) Ne moras da uzimas huntera moze i succ da resi posao, dovoljno je da upalis trinket i burstujes immolate, SB, SB, conf shadow burn i druid je mrtav. Naravno opet kazem mnogo toga zavisi od opreme, ako lock ima dobru opremu ima 2 trinketa na dmg, jak spell dmg, i veliku shansu za crit svi ga duvaju jer moze za kratko vreme da napravi hiljade dmga. Sto se tice Mohijeve poruke to je sve tacno pod predpostavkom da lock nema trinkete na dmg. ← aj ovako ja charmovan ti mi iskastujes immolate = nema vise charma mene rejuvenation koji sam bacio pre immolatea puni dva puta vise nego sto mi immolate skida ja u bearformu i charge na tvoj sbolt koji kastujes i silencujem ti ga na 5 sekundi u stanem malo te moonfireujem udaram bacim opet rejuve i onda me ti recimo fearujes i pogodis jednim sboltom ja se za 1.8s izhilujem za 2k+1kovertime opet rejuve ti me recimo opet skines sa par sboltova za recimo 3 k ja u bearformu i stun i full heal i ti tu otprilike vise nemas mane da ne pominjem sto bez fela ne mozes innervate da mi skines ni naturesswiftness(insta full heal) + na sve to druidski pvp trinket skida charm tako da ne mozes ni soulfire da mi iskastujes jel ako vidim da kastujes soulfire u charmu breakujem charm bearform i charge i takoo btw ako ti nije jasan momenat zasto je devour magic bitan meni rejuvenation tickuje za 400 a regrowth za 200 i nesh tako da ja na svake 3 sekunde punim preko 600hpa a kad ja popalim trinkete rejuve je 600 a regrowth tick 300 just for teh record. PS: trinketi na dmg je sada trinket na dmg tj zhc i daje 280 uptoa sto uopste nije problem. e sad kao sto rekoh warlock bez fela je ez mode duel sa lockom koji ima fela pored sebe vec zahteva imba skill ... da bi se izhilovao moras da chargeom silencujes shadow magije locku i onda da stunujes felhuntera. Ako fel ima ukljucen autodevour moras da prvo bacis neki buff pa tek onda natures swiftness da ti ga ne pojede odma isto tako moras i heal over time da koristis bacas recimo rank 1 mark of the wild koji ce on da skine umesto rejuvea itd itd generalno dobijam i lockove sa felom posto su mahom glupi ali onima koji dobro igraju najvise sto mogu da uradim je da ih spustim na 30% PPS: druidu ne mos bacis curse of shadow tj nijedan curse... Edited April 10, 2006 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Pa jes protiv dobrog druida ne moze succ, ali protiv noobova moze, naravno druid je zajeban za locka, al sa felhunterom ga druid duva uveliko, posebno ako lock ima dobru opremu, mada opet mohi SVE zavisi od opreme koju imas, ako se tuces sa nekim lockom koji ima blue iteme i nema dobre trinkete naravno da ces da ga slozis, ali ako se bijes sa nekim koji ima jacu opremu od tebe dovoljno je 3 magije da te udare da se raspadnes, sto se tice toga da silencujes SB, jebes SB on ima searing pain koji kida znaci to ti skida za 1,5sek po 900-1200 dmga ako crituje mozes da ga duvas oberucke sa silencom... Fora je da ti on za 5 sek immolate, sp, sp, conf shadow burn skine po 7000 dmga, a ti toliko hpa nemas i za to vreme tesko da mozes da se izhealujes toliko, sad opet kazem to moze ako lock ima do jaja opremu. Sve zavisi od opreme i tip borbe se menja drasticno po opremi, jer moram da igram tako da maksimalno iskoristim opremu koju imam... Mohi moze da te slozi lock i bez huntera ako ima drasticno bolju opremu od tebe, nije nikakav problem, lepo ti kazem sad u WOWu je 30% skill i 70% oprema, moze da bude najgori nub evo shadow priest daj mu dmg gear daj mu onaj mace sto pada od nefa i daj mu dmg trinkete, pa da je najgori nub okine ti 4 magije ti ces da padnes za sekund.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 (edited) aj ovako ja charmovan ti mi iskastujes immolate = nema vise charma mene rejuvenation koji sam bacio pre immolatea puni dva puta vise nego sto mi immolate skida ja u bearformu i charge na tvoj sbolt koji kastujes i silencujem ti ga na 5 sekundi u stanem malo te moonfireujem udaram bacim opet rejuve i onda me ti recimo fearujes i pogodis jednim sboltom ja se za 1.8s izhilujem za 2k+1kovertime opet rejuve ti me recimo opet skines sa par sboltova za recimo 3 k ja u bearformu i stun i full heal i ti tu otprilike vise nemas mane da ne pominjem sto bez fela ne mozes innervate da mi skines ni naturesswiftness(insta full heal) + na sve to druidski pvp trinket skida charm tako da ne mozes ni soulfire da mi iskastujes jel ako vidim da kastujes soulfire u charmu breakujem charm bearform i charge i takoo PPS: druidu ne mos bacis curse of shadow tj nijedan curse... ← Aj ovako, ti charmovan ja ti pucam soul fire i odma bacam death coil, dok ti ides u flee ja tebi udaram immolate zatim shadow burn i zatim conf, naravno za sve ovo ja ukljucim trinket i ti padnes ko muva. Posebno sto ja tebi ne radim immolate da bi ti naknadno skidao health nego udarim immolate da ti crituje do 900 i onda radim CONF koji moze da skine do 2000 a i vise ako imas trinket ;) Kazem ti sve je do opreme, lock moze da sabije u 3 sek koga hoces ako ima do jaja opremu i malo srece da nesto crituje. Edited April 10, 2006 by De1Rekt0n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 (edited) koji deo ne mozes soul fire ti tacno nije bio jasan nauci da citas. druidski trinket skida charm onda sledi charge koji ti silencuje fire na 5s i nije poenta u tome da ti ne mozes da dmgujes sa drugom skolom poenta je da ja mogu da se hilujem a kad se ja hilujem ti gubis i prestani da razmisljas o feral druidima kojima rejuve tickuje 150 ... poenta svega je da ja necu stojim ko meta da me ti gadjas imam vrlo mnogo nacina da ti prekinem sve to sto si naveo + ja te nadhilujem kolko god ti mislio da je to neverovatno i nauci da citas opet lepo sam ranije rekao kombinacije lock sa losijom opremom + felhunter = druid dobija lock sa istom opremom + bilo koji drugi pet = druid dobija lock sa boljom opremom + bilo koji drugi pet = neizvesno zavisi od kritova lock sa istom opremom i felhunterom = druid gubi to sam jos mnogo ranije naveo samo se potrudi da procitas. btw ti si racunao da ti u onoj kombinaciji sve krituje (iako tu seriju ne mozes da izvedes kao sto rekoh zbog toga sto prekidam charm charge silencujem stunujem itd itd a na sve to sa trinketima moj healing touch krituje za 6500 i to mogu instant da uradim i sta onda ... to da mozes bilo koju klasu da ubijes a da je ona apsolutno bezpomocna mozes da zaboravis ... makar sa lockom reroluj roga mada i rogu izadjes iz stana trinketom u jednom trenutku ... Edited April 10, 2006 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Nema trinketa ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 moj healing touch krituje za 6500 i to mogu instant da uradim i sta onda ... ← gg no re :P Dobro u pravu si jbg ti za svaku stvar imas kontra napad, da nemas te trinkete popusio bi ga sa obe ruke. ;) Opet oprema ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 gg no re :P Dobro u pravu si jbg ti za svaku stvar imas kontra napad, da nemas te trinkete popusio bi ga sa obe ruke. ;) Opet oprema ;) ← pa brate argumentujem ti zasto ne moze lock bez fela da dobije. ajde zanemarimo druidski trinket soulfire ok krituje za kolko ? recimo3k i onda ok ti si izkastovo immolate dok je soulfire leteo ka meni i to je krit 900 jel tako bese ? jos uvek nisam mrtav i dok se tebi zavrsi global cooldown posle imolatea ja ns + heal i sav taj burst dmg pada u vodu... btw "te trinkete" mislis na moje uptoheal trinkete ili na druidski pvp trinket koji mozes da imas na lvl40 ? btw na sve ovo dodamo cinjenicu da ja protiv locka sa succom ne krecem u caster formi vec feral formi tako da nema charma eto danas me neki pametnjakovic sa succubom u avu napao popio je pot + healtstone(jos mu kritovo healstone gledo sam posle u clogu) i opet je ostao bez mane i fearovao me i zapalio posle sam ga pljuvao ceo av a taj decko je imao shadowboltove oko 1200 kolko sam izvalio na sctu Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 (edited) Ma ne taj kombo sa soulfire ide ovako, cim krene da leti soulfire ka tebi tj cim ga castujem odmah bacam i DC i castujem immolate + shadow burn + conf sto je 2 sek, posto su su ova 2 poslednja instant. Pazi jako je tesko da ubijem druida ili paladina i mogu samo tako, problem je takodje i priest koji za 300 mane sebe nahealuje celog a ja pukne 1000 mane da mu to skinem svakako vec vidis gde je problem. Naravno ja da bi ubio druida moram da mu uradim combo u kome on nece moci da se healuje ili uopste da dodje do toga da udari heal, jer cim mu to dopustim ispusio sam ga jer se on za malo mane previse healuje posebno sto ima visok spirit i mana mu se regenerise ko luda, ja imam puno hpa ali zato imam manje mane i imam spirit skoro nista, meni je jedini princip da dobijem heal klase da ih burstujem na brzinu i ako ga ubijem ubijem ako ne ispusio sam ;) Taj lock sto je tebe napao se zajebo ja bi te napao sa ledja i kazem ti leti soul fire + DC + immolate + shadow burn(instant) + conf(instant) ti za to vreme nema sanse da se healujes, jer kad te udari soulfire odmah ce da te pogodi DC koji ce da te potera u flee a to je 3 sek da ne radis nista ja za 3 sek mogu da acstujem immolate i ova 2 insanta ako nisi mrtav ja hvatam maglu ;) To bi bilo oko 2500-3000 + 500 + 800 + 1600 + 1200-2000 > u najgorem slucaju bi ti skinuo 6600 hpa sto ti nemas sa druidom nikako, kapiras ja ne mogu ni protiv jedne heal klase da se pizdim jer ja nemam 8000 mane i ja kad ispucam manu ja sam mrtav, kad radim lifetap to samo ako mu ostane 2% a ja 0 mane, tako da ja ne mogu tu nista, ili izburstujem magije da te ubijem odma ili nista, cim krene druid da radi heal ja sam tu puko. Naravno sve ovo olaksava stvar kad imam felhuntera pa cim krene da radi heal ja mu udarim spell lock i onda je on ispusio ali druid ima i instant healove i kurac i palac i onda mi pun kurac toga. Tako da lock moze da dobije bez ijednog peta ako se druid zabaguje i pusti da ga rokne SF + DC.... naravno sve pod predpostavkom da par toga krituje i da lock ima dmg trinket. Edited April 11, 2006 by De1Rekt0n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 samo jedna stvar je sada imba kod lockova a to je DC...*moje mishljenje* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Znači koliko je WOW jadna igra mi je jasno tek posle ovog topica... koliko hejta i moj čale je jači od tvog poruka... "e ajde ovako zamisli ja tebi bacim onu magiju pa ti meni baci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 DC je jedini warlock spell koji moze da odlepi warriora ili rogue-a od warlock-a. (al sam ga srochio ) Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Znači koliko je WOW jadna igra mi je jasno tek posle ovog topica... koliko hejta i moj čale je jači od tvog poruka... "e ajde ovako zamisli ja tebi bacim onu magiju pa ti meni baci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 ako ne igrash wow i ako ti je muka od njega sta trazis ovde? aj puis ← Isto bi se moglo retji i za tebe Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 DC je jedini warlock spell koji moze da odlepi warriora ili rogue-a od warlock-a. (al sam ga srochio ) ← =imba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 (edited) From the begining of World of Warcraft, Warlock class was intended to be balance between mages and warriors/rogues. There was no way for the two melee classes to win against mage, so warlock class was implemented to give them free honor points, in lack of ways to kill a mage/ Jedan mali tip: Idite na http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/ Skrolujte dole do Warlock klase i selektujte mishem sve od Available to: do Comments: Sad prochitajte shta pishte pod Type: Edited April 11, 2006 by Tarabash Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 There was no way for the two melee classes to win against mage, ← debilizam...chist Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Tarabash @ za hunta isto pishe solo a on ipak pwnuje....ne razumem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Tarabash @ za hunta isto pishe solo a on ipak pwnuje....ne razumem? ← Selektuj sve i prochitaj shta pishe pod Type ne Comments Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 @deirekton&neo prestanite da sklapate kombinacije kao da igrate protiv target dummy-ja ko ce da stoji 4 sekunde dok mu vi kastujete soulfire ? ja pocinjem duel u feralu = nema charma moze samo fear a ta dva su na istom diminishingu + kad sam fearovan ti izkastujes soulfire na mene juce posto cu ti 5 puta izaci iz dometa ili nesto peto al ajd to su vec enviromental efekti + kao sto rekoh skoro 6k u bearormi hpa a ti racunas da ti krituje sve redom ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Abohac, ti to nemash repa za wow pa si doshao ovde da seresh? Koj cesh bre k**** ovde ako ti se ne svidja igra? ajde pali... Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts