Debeli Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 poceo sam da gledam i The Pretender iliti kameleon starija ali odlicna serija ← она мачка је врх врхова, а ни серија није лоша. Cyberpunk triler bez premca, "prave" serije mogu samo da plachu: ← Дебели режи режи обРавезно за следећи пут. колико DVD? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 21, 2006 Author Report Share Posted April 21, 2006 (edited) http://www.mininova.org/tor/274166 Howard Stern on Demand - Jenna Jameson Rides the Sybian pomalo eksplicitno,mozda previse glupo,ali prokleto zanimljivo!:) radio emisija koja se snima kamerama,a kapiram da se ovo ne daje nigde na tvu(video snimak) u ovoj epizodi svima omiljena nam dzena jase dzinovski dildo(Sybian)!a umesan je i paf dedi!i jos dosta toga.trajanje 1 sat,megabajta 539 Edited April 21, 2006 by badnick Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Lucky uzo sam pretendera sve epizode pa cemo se dogovoriti kad da ti dam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 skapirao sam da mi treba 7 zivota da pogledam sve sto zelim :) wizl, cimacu te verovatno i ja za pretendera :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Дебели режи режи обРавезно за следећи пут. колико DVD? pajseru, dao sam tvom bratu pre neki dan prvu sezonu :) dacu vam drugu chim zavrshite ovu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 имам прекиде у комуникацији са Вуном... ениху, фалафала. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 skapirao sam da mi treba 7 zivota da pogledam sve sto zelim :) wizl, cimacu te verovatno i ja za pretendera :) ← no problem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 ima neko mozhda sloteru nika? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 (edited) keke to sam i ja trazio dugo dugo vremena :) najjaca serija "Sweating Bullets" ili tropical heat Edited April 28, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 19, 2006 Author Report Share Posted December 19, 2006 (edited) sto mi je zamro topik?:( upravo gledam 10. sezonu Fifth Geara,u nedostatku novih epizoda svima nam omiljenog top geara.stajaznam,oduvek sam pratio fifth gear na viasat exploreru,ali me nesto smorilo da 3. godinu za redom gledam iste dve sezone:)(6. i 7. cini mi se).ova nova je sasvim solidna.ne bih je ipak poredio sa top gearom jer ekipa voditelja ma kolko zanimljiva bila,ne moze da se poredi.a i nije bas isti koncept emisija. jedino je smor u ovoj sezoni,sto je jedan od redovnih test vozaca onaj degenerik iz gedzet shoua.tif nije vise glavni voditelj sa viki,ali dominira u test voznjama.glavni voditelj uz viki je neki naizgled shonja,ali nije tako los:) za sad je izaslo 10 epizoda,trebalo bi jos 2 da izadju do kraja sezone.odgledah prvih 5. epizoda i moj rejting na skali od 1 do 10,gde deset predstavlja top gear a jedan neku domacu emisiju,je 7.5 :) moze se naci na svim vecim torrent portalima.ja skidam epizode koje u nazivu imaju ws.pdtv.xvid-river,350 su mb i dobrog kvaliteta(skoro identicno kao top gear). e sad me zanima,da li je neko gledao predhodne dve sezone,8. i 9. valjaju li sta?deo osme,cini mi se, se davao na discovery-ju,al sam ja odgledao samo 2 epizode. Edited December 19, 2006 by kakoo Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 smatrao bih fifth gear za odličnu auto emisiju, da nisam video top gear. ali sada ne mogu. kao prvo, testovi su im solidni, ne plaše se da kažu da je auto sranje, dobijaju odlične automobile za test, itd itd. pretpostavljam da britancima dosta znači i to što svako malo imaju neki testirani automobil u nagradnoj igri. ali nekako ne idu do kraja na testovima. provozaju par krugova na stazi, ili malo po gradu, ali fali im inventivnosti, i za moj ukus daju premalo tehničkih podataka. dalje, kad smo već kod objektivnih stvari, velika prednost tg-a je što imaju pravog test vozača i stazu koja je uvek ista (ako izuzmemo vremenske prilike). iako ti ne znači baš mnogo u životu, lepo je znati da je karera gt za pola sekunde brža od slr-a, i da je f1 bolid iz 2004. za 25 sekundi brži od najbržeg drumskog automobila. što se tiče autrejdžs priloga, tu su solidni i jedni i drugi. top gear je imao automobile na daljinski, pikado sa automobilima, ferarije i lamboe za hiljadu funti i pet hiljada načina da se uništi kamp-prikolica, a fifth gear je imao likova koji menja gumu dok radi donut-e, žetvu i vučenje džambo džeta džipom... no najviše mi kod fg-a smeta voditeljska ekipa, koja ne može da prismrdi onoj trojici debila. :) prosto, takvu hemiju, šarm i duhovitost nisam video nigde drugde i to je po meni najveća prednost tg-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 19, 2006 Author Report Share Posted December 19, 2006 sve sto si rekao stoji.mozda se secas,ali sam svojevremeno otvorio topik o top gearu,gde sam rekao da je ta emisija nesto najbolje sto moze da se vidi na tvu:) i upravo zbog stvari koje si naveo,sam proteklih par godina skidao redovno tg,a fg svega 2 ili 3 epizode. ali,kao sto rekoh,top geara nema vec par meseci i nece ga biti jos par,tako da fg trenutno dodje kao dobra zamena.ne plasis se valjda da ce neko prestati da gleda tg kad se vrate:)? inace,od fg voditelja,realno valjaju samo - tiff needell i tom ford kao vrhunski ludak:) jason plato jeste dobar vozac,ali u prezentaciji kola previse pokusava da istakne sebe kao smekera.vicki ume da bude simpa,ali generalno smara:) kad smo kod skila u voznji,cini mi se da fgu i ne treba neki poseban test vozac,jer su i tif i dzejson dobro potkovani(imaju istorijat takmicenja,ne bi ih sad bas poredio sa stigom:)),a oni redovno dobijaju top of d rejndz kola.kao sto rekoh,koncept emisije je drugaciji tako da mi to i ne smeta mnogo. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 ma slažem se, može da se popuni vreme, ali nije to to :) top gear se vraća 20 i nekog januara, dakle za mesec dana. prvo će ići emisija o hamsteru, pa nedelju dana kasnije počinje nova sezona. što se fg vozača tiče, nisu loši, ali ne voze kola do krajnjih limita i nemaju neki stalni benčmark jer je to čas na jednoj stazi, čas na drugoj, čas u londonu, čas na otvorenom putu... inače, vučenje džamba je bilo na top gear poligonu, čak se i avion koji su vukli često vidi u pozadini top gear priloga. u pitanju je rashodovani 747-200 koji koriste za snimanje filmova (oni dupli motori su nabudženi za novog bonda). teži 155 tona kad je u letnom stanju, ovakav bez motora ne verujem da je preko 120.. čisto da malo pljunem po vw-ovom piaru :) p.s. slažem se za tifa i toma, onaj plavi mi je sav smešan i nesrećan, a viki je dobra dok ne krene da se smeje, pošto to radi kao krmača. onog bocka neću ni da komentarišem, njegove delove premotavam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Gledam istovremeno BS Galacticu, Heroes, Prison Break, Lost, ali poshto je sada svima pauza do sledece godine, gledam natenane Farscape. Imam josh gomilu serija koje hocu da odgledam i koje sam propustio '90-ih... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts