Jump to content

novi server

psy

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

kako ebeno stizete da budete lvl 60 za dve nedelej... aj ako nekome nije frka da mi napishe shta gde kak oradi...

i kolki je played?

( [;)] )...

Nema tu neke nauke, zanima te kako ljudi za 2 nedelje stignu do lv60? Pa evo 'vako.. kao prvo imaju vetj dosta isqstva sa igranjem ove lepe i tako divne igre (znachi 1+ lv60 char), drugo razbole se/uzmu odmor/ne znam ni ja shta vetj 2 nedelje i jave ortacima/devojci/porodici (ako ih imaju, a kapiram da imaju) da netje biti bash u situaciji da prichaju mnogo telefonom a kamoli izlaze iz kutje.. i o-la, lv60 za 2 nedelje. I da, zaboravih najvazniju supstancu ove, nesvakidasnje, avanture.. KAFA, domatja, gorcha - da ubije, da pozelish da te nema a kamoli da pomislish na spavanje.

;)

i kako se zove taj novi server?

Blizz otvara 3 servera za UK govorno podruchije:

English

Eonar (PvE / Normal)

Vek'nilash (PvP)

Ravenholdt (RP PvP)

P.S.

Zna li neko od vas WoW Lore freakova ko ili shta je bio Vek'nilash?

Paladin hm... ne znam >>> Patchimprovement.jpg

Jedina klasa koju mrze I ALIJANSA I HORDA xD

Lecenje i to jakim narkoticima pa se mozda i izvuces ....

ja obozavam paladine i radije bih palu i u pvpu a pogotovo u pve-u ...

btw war + pala = najaca pvp kombinacija za 2vs2

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Nema tu neke nauke, zanima te kako ljudi za 2 nedelje stignu do lv60? Pa evo 'vako.. kao prvo imaju vetj dosta isqstva sa igranjem ove lepe i tako divne igre (znachi 1+ lv60 char), drugo razbole se/uzmu odmor/ne znam ni ja shta vetj 2 nedelje i jave ortacima/devojci/porodici (ako ih imaju, a kapiram da imaju) da netje biti bash u situaciji da prichaju mnogo telefonom a kamoli izlaze iz kutje.. i o-la, lv60 za 2 nedelje. I da, zaboravih najvazniju supstancu ove, nesvakidasnje, avanture.. KAFA, domatja, gorcha - da ubije, da pozelish da te nema a kamoli da pomislish na spavanje.

;)

ili ako vas ima dvojica pa je sve to mnogo lakshe [;)]

1) imam vise od 15 godina

2)placete kad je malo ljudi na serveru, placete kad je mnogo high lvl ljudi na serveru

reroll koshenje trave

ko bre place zbog cega,ocu da napravim lika na novom serveru i pitam ko ce da igra na njemu od ljudi koje poznajem.jel me poznajesh? - ne ,ocesh da igrash na novom serveru - ne,ajd' sad marsh u shkolu i roditelji da mi se jave :D

i da vec godinama unazad ne koristim nikakve trave,samo dop [;)]

@killygor kazem ti hocu samo da vidim koliko mi treba vremena da dobijem neki jaci rank na novom serveru,ionako ce burazer najvishe da grinda tu

Edited by psy

i da ,posle svog ovog mog kenjanja

danas me ortak u skoli ubedi da pocnem sa njim na novom serveru

tako da cu igrati alijansu i pravim svoj guild ,znaci ako neko oce pvp tim moze da udje kod mene ...

na taj pvp server naravno .

btw

koliko ja vidim ni1 od ova 3 servera jos uvek nije podignut ...

Edited by killYg0r

Za kilija i cyru i josh neke:

posle haUmarush-a su doshla dva nova servera, chromaggus pa xavius koja su oba FULL (jedan je star oko 2 meseca drugi oko 4 afaik) i josh uvek su full. Tako da stop bitching shto se toga tiche da ce nov server propasti (ne kazem da nece..).

Neko je pomenuo da je dobro da se napravi lik na full serveru, e pa ja sam napravio roga na serveru koji je star samo 2 meseca (znachi dva meseca sam samo kasnio) i sad lepo ne mogu da nadjem normalan guild. Naravno zato shto ima pun k.... rogova? svi normalni guildgovi kazu da imaju dovoljan broj ljudi (svake klase) i da ne primaju nove ljude. do the math...

Poenta, ako vi nece da igrate na novom serveru nemoj te da serete i da prichate kako je sranje i uzas and stuff like that... (plus da bi neki posle dan/dva promenili mishljenje i otishli na taj isti server).

Anyways.. samo da ne vidim topic tipa "ajde da napravimo srBski guild na novom serveru, ovog puta ce da uspemo, ajde da probamo..." ili shta vec :PP

Craziness is directly related to having a vagina.

1. 2 nedelje i vise nego dovoljno ako znas vecinu q napamet, za to hvala Koletu koji me je ubedio (u pravu je) da questovanjem brze napredujes nego grindom... Mada, od 40 do 45 samo grind na jednoj specijalnoj lokaciji [:)]

2. Sine, nece biti orc (hulk) nego ud female [:D] jer je to pravi rogue

3. Jedva cekam Killyja da gankujem po 2 sata i pokidam mu sve zivce ako naletim na njega!!! [:D] Kako ce ti se zvati leek?

4. Volem jbte da lvlujem leeka, a mogu zamisliti koliko malo ce honora trebati da budes 1 na listi, ne kao na houmanarushu kad za 18 sati koonstantnog igranja smo uzeli 113k i qrac, o5 nista.

...

pa uskoro pocinjem da chuopam kosu koliko ne mogu da dochekam jebeni SERVER!11

inace vec ima i forum http://forums-en.wow-europe.com/board.aspx...lm-veknilash-en

@ljudi sa haomarush-a

incorporated reroluje alijansu ovde :S ali ce da igraj pve samo idoti [:D] (kao neki pvp tim ...)

kao sto rekoh ja pravim svoj guild ,pa ako je neko za 15h pvp-a dnevno wisp plx

1. 2 nedelje i vise nego dovoljno ako znas vecinu q napamet, za to hvala Koletu koji me je ubedio (u pravu je) da questovanjem brze napredujes nego grindom... Mada, od 40 do 45 samo grind na jednoj specijalnoj lokaciji  [:)]

2. Sine, nece biti orc (hulk) nego ud female  [:D]  jer je to pravi rogue

3. Jedva cekam Killyja da gankujem po 2 sata i pokidam mu sve zivce ako naletim na njega!!!  [:D]  Kako ce ti se zvati leek?

4. Volem jbte da lvlujem leeka, a mogu zamisliti koliko malo ce honora trebati da budes 1 na listi, ne kao na houmanarushu kad za 18 sati koonstantnog igranja smo uzeli 113k i qrac, o5 nista.

1. Zavisi od klase, rog i hunt su stvoreni za grind

Samo shto ja mogu da grindujem 1h i smorim se max ili da radim kvestove ceo dan [;)]

A ta "specijalna lokacija" je u badlands-u, levo dole u pecini?

2. Vidimo se preko nishana :-)

(Kole i Boki, nemoj da se*ete, tnx)

3. valjda ce da igra hordu :\

:P

VEOMA VAZNO

Svi kod kilija u guild!!!!~

Craziness is directly related to having a vagina.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...