Guest Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Jesam :) I bukvalno 5 sec posto sam skinuo, fajl vise nije bio dostupan tj sve strane su bile forbidden. Izgleda da su se malo isuvise opustili kad su pravili salu :) Zverko i Kojote, potrudite se da deo od 60000 upadne u vase dzepove, a onda to podelite sa drugarima sa foruma ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Pogodak je koliko ja znam Slovenacki proizvod, koji se samo otvorio i u nasoj zemlji, tako da nije bash bash nash ... U svakom slucaju je dobra prvoaprilska fora u pitanju, nema tu puno priche :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 ja se slazem sa ljudima koji su rekli SO???? ja domace pretrazivace nikad ne koristim... spori su , glupi su, ruzni su , i u sustini google ih rastura u svakom pogledu po broju i kvalitetu linkova..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 aman, that's the point, google je majka i to je fakt, ali ponekada kada ne mozhesh da nadjesh na google domacu firmu na pogodku imash 100% itd. itd.: ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 noobs srpko ftw!!!11 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 (edited) Погодак је понекад бољи од googlea за домаће странице, може се рећи да погодак има најбољи search engine од свих домаћих претраживача. Ја користим само google, погодак понекад само за неке ствари које се могу наћи на домаћим страницама а google то не нађе. Иначе супер им је фора за 1. април :P Edited April 6, 2006 by De1Rekt0n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts