Dreadnought Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Ne vidim topic o ovom sranju pa reko da pustim warning. Znachi skeri muvi je mama i tata po pitanju humora za ovaj shit, iako je u pitanju parodija tog tipa. Nema NI JEDAN iole inteligentan fazon u ovom filmu, sve su neke bljak fore koje ukljuchuju prevrtanje zeluca dok ih gledash (aj da su bar smeshne). Nego stvarno, ne mogu da nadjem rechi da opishem ovaj shit... You've been warned. :) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 A cekaj, to ono sto su kao radili ovi sto su radili Scary Movie? Videh juche plakat kad sam hteo da odem na Ice Age 2 ... nista, ako je shit, izbegavacemo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted April 2, 2006 Author Report Share Posted April 2, 2006 Nemam pojma da li su radili isti tipovi. Nisam dochekao da odgledam odjavnu shpicu. :))) Inache je parodija istog tipa kao skeri samo targetuje romantic filmove, a ne horore. Problem je shto nema nijedan inteligentan fazon, nego su sve do jednog bazirani na fizioloshkim i anatomskim (dobro mozda sam mogao i bolje da se izrazim, ali mrzi me sad da razmisljam, a svejedno tjete shvatiti na shta sam mislio) vulgarnostima. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Ja mislim da je to bash taj, jer kao reklama je "od kreatora scary movie-a" ... osim ako to nije neki drugi film, al' cini mi se da je bash taj :) Ako je za izbegavanje, nema frke, poslusacemo te ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts