Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

danas nisam apsolutno nista radio...

da je lepse vreme sigurno je da bih vreme provodio igrajuci basket, ovako moram da upisem voznju da ubijem vreme... :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Bio danas do (zemunskog) keja sa sestrom, neverovatno za koliko sam "riba" mislio da su dosta starije a sestra ide i priča "ova je osmi razred, ova je sedmi, ova je prvi srednje"... jebote, nekad sam pogađao godine iz cuga a sad sam ko kojot :)

Vratio se sa rhh-a mrtav umoran, neispavanost cini cuda... Sutra cenje za kolokvijum posle koga sam trebao da posetim zeljmlju dembeliju ali ne iskrso je neki medju ispitni rok tako da sada do jula imam ucenje taman da se upucam odmah sada odmah...

pokazao sam onim papanima koji studiraju dotu kako se igra [:D]

sreo ortake koje nisam video dve dine.. totalno sluchajno, ispricho se sa njima zapalio do lokija otrovo se tamo od mesa [:D]

pa zapalio do undera, posle u neki klub cetri pishtolja i ruza il kako vec neki drum i sha vec bio... pa polako ka bloku, chill :))

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

trebao da idem na trcanje ali matorci me sjebali svojim planovima... [:(!]

sad uzivam, gorepomenuti su isparili iz gajbe, slusam neku klasiku na Shoutcastu...

btw. nesto se desava sa winampom: cim ugasim LimeWire pocne da bufferuje ko lud, kad LW radi, sve je ok [:0] ... any ideas?? ili su gremlini...

...

Veoma zanimljivo, ako ikada budem imao viska vremena u zivoru napisacu knjigu o uticaju e-drustva (kako mrzim te kovanice) na pojedinca. Evo uzmimo za primer mladjanog Corey-a posle sam jedne serije penalenja izbili smo mu i avatar i signaturu iz "ruke". To znaci da nije konzistentat, da mu fali samopouzdanja i da mu je vaznije sta srugi misle o njemu nego to sta on misli o sebi. Podlegao si pritisku drustva, ali ajde mlad si naucices :)

Sve gore napisano nije odraz moga stava, vec samo trenutnog raspolozenja [:D]

Veoma zanimljivo, ako ikada budem imao viska vremena u zivoru napisacu knjigu o uticaju e-drustva (kako mrzim te kovanice) na pojedinca. Evo uzmimo za primer mladjanog Corey-a posle sam jedne serije penalenja izbili smo mu i avatar i signaturu iz "ruke". To znaci da nije konzistentat, da mu fali samopouzdanja i da mu je vaznije sta srugi misle o njemu nego to sta on misli o sebi. Podlegao si pritisku drustva, ali ajde mlad si naucices :)

word

corey treba da se ugledas na ch1zru... i kako je on dugo drzao onaj freky avatar. :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

kao "tradicionalni balkanac sa malo vishe znanja o svemu tome" i ja mislim da muzh isto ne treba da prisustvuje prodjaju jer:

a) zhenu realno mnogo boli...serije psovki upucene ka muzhu u tim trenutcima su zaista impresivne =o)

b) prizor "nether regionsa" sa sve epiziotomijom nije nesto sto zhelish da imash urezano u memorjiu celog svog zhivota(ili bar nekoliko meseci), nije chudo da je oksitocin blagi amnestik, tj pomazhe zheni da zaboravi ceo porodjaj, a ti bi da ga gledash na 100% metnalnih kapaciteta

c) sam porodjaj jete fenomenoloshki interesantan ali zadovoljavati svoju znatizhelju gledajutji svoju zhenu kako se muchi malo je deplasirano

disclaimer - sve ovo pada u vodu ako ona zheli da si ti tamo...ali chini se da ti je zhena normalno cheljade

i naravno, chestitke srbo, sad moramo online da unajmimo rusku mafiju da ti cepa koshulju ;oP

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...