travar Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Italija,Spanija i Francuska...koliko traje ta ekskurzija,mesec dana?:> ← 9 dana imaju u elektro jednu ribu. hahaha najpropalija skola u drzavi... :D da vidis likove... :D EEK ← nije imamo jednu ribu na 50 dusa tako da i nije lose I ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Cini ti se onako ima nas 8-12 u redovnim situacijama :) Tek sams ada skontao da imam sutra ispit a ne prekosutra, ala bi se zajebo da nisam cekirao opet :) ← Kako je bilo? Otju detaljan izveshtaj. Ja sam imo neke dogovore za juche pa nisam mogo da ostanem. ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 ti vec dosao? e koji si covek jebote :P ← Jebiga ono dnas imam ispit za jedno 30 min moram da krenem tako da nikakave akcije prevrtanja juce nisu dolazile u obzit :) Ufff aj sada kao malo da meditiram da ubijem tremu :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Bio sam u ovom preuredjenom meku kod mene (nbgd). Super, ali super izgleda unutra...sto bi neki rekli minimalizam (iliti jednostabvne stolice i stolovi sto bi ja reko), fine boje, veeeliki plazma ekrani , 2 kompa za surf (rur ne moze da se otvori jer je na listi nedozvoljenih sajtova....kao i google, hotmail itd, tj prakticno ne moze da se surfuje:) ). Naravno, dok to posmatra, covek nehotice naruci da jede ono djubre od hrane. Jos uvek me boli stomak, a jeo sam sinoc. Da mi je znati sta je "royal" u onom parcencetu djubreta.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Mek je shit , za obroke , to svo ustanovili , ali onaj specijal sa cokoladom je mjau , kao i ostale zajebancije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Kako mi je loše :(( sinoć sam se odšrafio,jedva me doveli do stanice,jutros odmah nakon doručka sve sam povratio...jebem ti život.Ceo dan ću biti skenjan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Sinoc bio u starom kraju malo, sad idem na voznju, pa oko 15h palim na Treshnju. 2 ortaka prave zurku u vikendici jednog od njih, 40-ak ljudi, dobro ozvuchenje...joooj, bice dobro u najavi. Drugi vikend za redom zurka u vikendici. Zivot postaje sve bolji i bolji (pu, pu, da ga ne ureknem...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 porodichni rostilj, bn-bos,sa bratom u studentsku zadrugu, ortakinji odneti draj dzin ... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 bio sinoc do andera, bilo totalno kewl... pa posle do plastika... (mnogo lepo veche) a inache bio sam okruzen alkoholicarima ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Cekam da mi sestra spremi dorucak pa idem malo sa ortacima da igram izvore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 mrzi me da ucim .. ... ide mi se negde veceras , ali ne verujem da ce se ostvariti ... isla bih na neku zurku ,ali danas nema nista a i nemam s kim ... zavrsicu opet u kraju , smarajuci se po keju .. step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 i mene isto :/ okruzhen sam knjigama i beleshkama a tolko me jebeno mrzi da sednem da radim. napolju divan dan, chujem zvuk basketare koji odzvanja sa terena i kapiram da uopshte necu ni raditi nishta sad, odnosno danas a onda sutra shta mi bog da... popodne mi dolazi kuma na kafu i da mi donese neku muziku a vecheras josh nemam ideju shta cu raditi. kapiram da bih mogao da organizujem sa drugarima neko gledanje primere i da legnem ranije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 uzasno, ali uzasno sam spavao .. budio se na svakih pola sata al ne od zedji jel i nisam neshto popio nego sanjao neke gluposti i nikako nisam uspevao da se namesitim i ledja me sada otkidaju. sad je u planu neki has i uchenje, a posle imam nekih 3-4 kombinacije samo shto je najcrnje znam samo koje su 2, a druge 2 ne mogu da se setim .. al ce valjda oni zvati mene :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 odo' do grada, dan je dushu dao za chillout uz kafu u centru :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 satju do grada da se vidim s kjotom, nigerom, i draletom, a ne mogu na oci da gledam, kapiram da mi je pritisak 20/5, treba mi bajs :P ← pice ne zovete .. ccc • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 (edited) Zvali me danas na kućni u vezi neke ankete za energetska pića??Prilično čudna metoda. Danas gledam da se odmorim maksimalno a možda odem do nekog ortaka i neki basket da opičim. E da,i usisao sam celu kuću...kako sam vredan :=) Edited April 15, 2006 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 smaram se gajbi.....gledam knjigu ona gleda mene......pffffff......mozda malo odem da se vozikam na bajsu.....lep dan nema sta.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Mek je shit , za obroke , to svo ustanovili , ali onaj specijal sa cokoladom je mjau , kao i ostale zajebancije... ← mek je ovde jako dobar kao i vecina ff restorana Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Ishao do Ikea, kupio neki nameshtaj + sebi direktorsku fotelju (kao shto su posavetovali drugari u Pitam te.. Pitash me... topicu). Sada sedim i klatim se u foteljchini dok chitam forum - it feels GOOD! А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Vozio bajs do Avale, pa do Ade... Sveuqpno 50km... MXS 60km/h Kasnije idem da se nadjem s drushtovom, pa u provod... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Odlichan dan - prvo bio sa dedom na ruchku i pojeo ogromnu karadjordjevusniclu i govedju corbu. Burazeru bio rodjendan pa se deda otvorio i dao nam neki kesh. U merkuru sam kupio Total gym, odlichna je sprava. Ima do leta da izgledam kao chak noris .Sem uzashne brade, naravno...posle se malo ponovio u springfildu a kada sam dosao kuci, saznao sam da keva ide u selo veceras, da ostajem sam ali da mi je ostavila rolovano pilece belo meso... samo mi riba fali da dan bude kao iz snova, ovako moram da ostanem gajbi i uchim uz rolovano pilece... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 hahaha kolega :)) srecno ^^ • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 sad kad pochnemo da razmenjujemo "teretana" priche...koliko ti mozesh da dignesh, chime se radish, zobnatica ili lipicaner... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 slusam oasis. skroz sam kul ;>. znaci napokon se super osecam. idem veceras na neku svirku. ;>. supa dupa. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 idem na neko cepi sa ortakinjama od svih mogucih kombinacija spao sam na ovu jednu. bolje i tako nego da se isprdim na sve strane ovako sam bar preshao 20str sad kad pochnemo da razmenjujemo "teretana" priche...koliko ti mozesh da dignesh, chime se radish, zobnatica ili lipicaner... ← hahaha da i to dozivim. mada imash ti josh puno do tih teretana pricha :). sprava je kul al jednom kad dosegnesh maximum na njoj onda je beskorisna .. al dobro mora od negde da se pochne. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts