Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

Italija,Spanija i Francuska...koliko traje ta ekskurzija,mesec dana?:>

9 dana

imaju u elektro jednu ribu.

hahaha

najpropalija skola u drzavi... :D da vidis likove... :D EEK

nije imamo jednu ribu na 50 dusa tako da i nije lose

I

zatravara1gi.gif

...alkohol je nocas moja precica do raja...

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Cini ti se onako ima nas 8-12 u redovnim situacijama :)

Tek sams ada skontao da imam sutra ispit a ne prekosutra, ala bi se zajebo da nisam cekirao opet :)

Kako je bilo? Otju detaljan izveshtaj. Ja sam imo neke dogovore za juche pa nisam mogo da ostanem.

... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje...

Bio sam u ovom preuredjenom meku kod mene (nbgd). Super, ali super izgleda unutra...sto bi neki rekli minimalizam (iliti jednostabvne stolice i stolovi sto bi ja reko), fine boje, veeeliki plazma ekrani , 2 kompa za surf (rur ne moze da se otvori jer je na listi nedozvoljenih sajtova....kao i google, hotmail itd, tj prakticno ne moze da se surfuje:) ).

Naravno, dok to posmatra, covek nehotice naruci da jede ono djubre od hrane.

Jos uvek me boli stomak, a jeo sam sinoc.

Da mi je znati sta je "royal" u onom parcencetu djubreta....

Sinoc bio u starom kraju malo, sad idem na voznju, pa oko 15h palim na Treshnju. 2 ortaka prave zurku u vikendici jednog od njih, 40-ak ljudi, dobro ozvuchenje...joooj, bice dobro u najavi. Drugi vikend za redom zurka u vikendici. Zivot postaje sve bolji i bolji (pu, pu, da ga ne ureknem...)

mrzi me da ucim ..

bunnybystreetmilo9em.gif

... ide mi se negde veceras , ali ne verujem da ce se ostvariti ... isla bih na neku zurku ,ali danas nema nista a i nemam s kim ... zavrsicu opet u kraju , smarajuci se po keju .. crymeariverbyevicted8br.gif

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

i mene isto :/ okruzhen sam knjigama i beleshkama a tolko me jebeno mrzi da sednem da radim. napolju divan dan, chujem zvuk basketare koji odzvanja sa terena i kapiram da uopshte necu ni raditi nishta sad, odnosno danas a onda sutra shta mi bog da...

popodne mi dolazi kuma na kafu i da mi donese neku muziku a vecheras josh nemam ideju shta cu raditi. kapiram da bih mogao da organizujem sa drugarima neko gledanje primere i da legnem ranije.

uzasno, ali uzasno sam spavao .. budio se na svakih pola sata al ne od zedji jel i nisam neshto popio nego sanjao neke gluposti i nikako nisam uspevao da se namesitim i ledja me sada otkidaju. sad je u planu neki has i uchenje, a posle imam nekih 3-4 kombinacije samo shto je najcrnje znam samo koje su 2, a druge 2 ne mogu da se setim .. al ce valjda oni zvati mene :)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Zvali me danas na kućni u vezi neke ankete za energetska pića??Prilično čudna metoda.

Danas gledam da se odmorim maksimalno a možda odem do nekog ortaka i neki basket da opičim.

E da,i usisao sam celu kuću...kako sam vredan

:=)

Edited by Corey

Odlichan dan - prvo bio sa dedom na ruchku i pojeo ogromnu karadjordjevusniclu i govedju corbu. Burazeru bio rodjendan pa se deda otvorio i dao nam neki kesh. U merkuru sam kupio Total gym, odlichna je sprava. Ima do leta da izgledam kao chak noris [;)].Sem uzashne brade, naravno...posle se malo ponovio u springfildu a kada sam dosao kuci, saznao sam da keva ide u selo veceras, da ostajem sam ali da mi je ostavila rolovano pilece belo meso...

samo mi riba fali da dan bude kao iz snova, ovako moram da ostanem gajbi i uchim uz rolovano pilece...

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

idem na neko cepi sa ortakinjama od svih mogucih kombinacija spao sam na ovu jednu. bolje i tako nego da se isprdim na sve strane ovako sam bar preshao 20str

sad kad pochnemo da razmenjujemo "teretana" priche...koliko ti mozesh da dignesh, chime se radish, zobnatica ili lipicaner...

hahaha da i to dozivim. mada imash ti josh puno do tih teretana pricha :). sprava je kul al jednom kad dosegnesh maximum na njoj onda je beskorisna .. al dobro mora od negde da se pochne.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...