Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

@ALL:

1.Ja budem u skoli i sve to , ali jednostavno budem u dvoristu ili odem negde sa curom (posto je suprotna smena) i tako , mislim sigurno da ne bih izostajao iz skole da ne mogu da opravdam , ali kod nase razredne bukvalno ne treba ni lekarsko ni nista.Prosle godine mi je drugarica pisala opravdanja na papiru i razredna to zna i opet pravda , valjda joj pun qrac.

2.Ne znam , ali stavite se u poziciju vi sa 17-18 godina i da znate da mozete da izostajete i da ce sve da bude opravdano , dal bi bili redovni ;) , dajem glavu da 90% vas ne bi , ja prvi ne bih , i nisam , mada obecah razrednoj da odsad idem sve redovno...

3.Meni nije skola smor , iskreno ja obozavam skolu , da se ne dele ocene bio bih svaki dan ceo dan u njoj , i onda jednostavno preskocim delove kad se dele ocene i dolazim ovako kad je zez.Drustvo je do jaja i casovi su kul uglavnom...

Ne znam , smorio sam vishe , uglavnom , poenta je da sam rekao sebi "ako mi sad ovo opravda , idem redovno sve" , i to cu se truditi da uradim...

@Pivo od 2L:

Niakad iz bocuna ne pijem , a pogotovo ne radnim danom za vreme skole...

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

c c c, pichkice jedne :)... kod nas se apsolutno nishta ne mozhe opravdati bez nekog papiritja. Primer: " nekim putnicima se sjebao bus na putu do shkole, popucale neke matice na felni, skoro izginuli svi. Razrednik im svima dao neopravdane jer nisu doneli pismenu potvrdu iz laste na kojoj je evidentiran kvar u to i to vreme na toj i toj liniji O.o Isterao 2 lika iz shkole jer su imali 25 neopravdanih :)... dok se u gimnaziji likovi foliraju kako imaju 115 neopravdanih!!! i onda kao... plachite... Nismo nikada bili na exqrziji "jer su tehnichke shkole nedisciplinovane i prave probleme i sl. pm" dok gimnazija ide na 5-6. exqrziju iako na svakoj bude prepijanja/duvanja/nesretja/pozhara i sl. gluposti... sorry za h8 gimnazije :))) ali morao sam, chast izuzetcima :)

Nismo nikada bili na exqrziji "jer su tehnichke shkole nedisciplinovane i prave probleme i sl. pm" dok gimnazija ide na 5-6. exqrziju iako na svakoj bude prepijanja/duvanja/nesretja/pozhara i sl. gluposti...

To je tačno. Nas su jedva pustili u inostranstvo u četvrtoj, i to zato

ma ne ne... poshto je chovek vredjao ljud ekoji zive na selu i rade na njivama... i zivotinje ja sam ga samo ispravio... :)

nemam ja nishta protiv metalaca, mashinaca, tehnichara :D, zena, maloletnica, fensera, homoseksualaca...

al imam protiv popova fegeta.,.. :D

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

ma ne ne... poshto je chovek vredjao ljud ekoji zive na selu i rade na njivama... i zivotinje ja sam ga samo ispravio... :)

nemam ja nishta protiv metalaca, mashinaca, tehnichara :D, zena, maloletnica, fensera, homoseksualaca...

al imam protiv popova fegeta.,.. :D

( [;)] )...

popovi fegeti su najgori... ali to ne objashnjava zashto stavljash to sve u isti kosh O.o ... rasisto!!

Po pitanju gimnazije vs rest,ja sam jedino popizdeo prosle godine na maturskoj u Budimpesti(zalosno znam,Tesla je u pitanju,racunarci),kada smo dosli do citadele i tamo nas docekala 2 godina medicinske,sve zenka do zenke,radosti nema kraja...kad ono...nisu hteli da nas puste ni da udjemo unutra,jer su to sve male nevine devojcice koje cemo mi da iskvarimo odnosno po*ebemo...mis'im sta reci [roflmao]

Svaka ta mala devojcica se jebala 7 puta vise nego bilo ko od nas tad, i sto je najgore,nagnule se "onako" skoro sve na balkon i tresu minicima,i sad zamislite vi tu sliku kad tacno ispod njih se nalazi neki baja iz medicinske koji nam propoveda o njihovoj cednosti a metar iznad njegove glupe glavudze sevaju picke u svim bojama...jedan ortak se provukao nekako,i bio unutra nekih pola sata,kaze smenjivale su se na njemu samo tako [roflmao] ,nije znao jadnik 'de se nalazi [:D]

Sve je jasno,jebem ti teslu

:-)

Po pitanju gimnazije vs rest,ja sam jedino popizdeo prosle godine na maturskoj u Budimpesti(zalosno znam,Tesla je u pitanju,racunarci),kada smo dosli do citadele i tamo nas docekala 2 godina medicinske,sve zenka do zenke,radosti nema kraja...kad ono...nisu hteli da nas puste ni da udjemo unutra,jer su to sve male nevine devojcice koje cemo mi da iskvarimo odnosno po*ebemo...

To mora da su neki novi momenti, znam kad smo mi i

Konachno dodjoh kutji...mrzelo me i danas da idem u shkolu ali sam morala jer moji vishe netje da pravdaju.....Chak nisu hteli ni za juche ali mi je razredna opravdala jer sam ja "od poverenja, ne bezhim i sl."...Bar neka korist od toga....

Moram da uchim logiku za sutra ali me trenutno mrzi pa tju kad ustanem...Ne radi mi Msn....Divno:)

Sutra dobijam konachne spiskove pesama za svirku pa mogu mirno da spavam....do maja:)

Poplava je u Cheshkoj, kako tjemo na ekskurziju ne znam:)....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...