Jump to content

pre i posle :)

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

meni se nista od slicica nije prikazalo ;P :))

al u svakom slucaju dobro znam te tripove sa i bez sminke :)

mada..uvek sam se pitala kako li one gotik ribe ne mrzi toliko da se sminkaju svaki dan i furaju taj fazon .. jbt, ja svaki put kad krenem da se sminkam zakasnim negde..a tek oone... :P :))

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Ah to podseti na onaj vic :)

Stvorio bog muskarca i ono kao divi se sam sebi: oh kako sam dobar stvorio sam savrseno bice. Posle toga malo stvori i zenu ali posto je bio umoran od stavranja muskarca pogresi malo i kaze: a jebiga ove ce morati da se sminkaju :)

Preskocite me sa sovinistickim hejtom vic je predobar :)

Edited by Stator

al reci kolko ti ta shminka sjebe facu kozu itd... ish bre..:/

( [;)] )...

ma daj , pa nije vise u trendu sminka od "bojnih otrova" ko u starom Egiptu ili Grckoj [:D]

sminka ponekad moze da te zastiti od vetra , mislim na puder , neguje - hidrira lice .. i ako je pravilno i redovno skidas , ne moze ti naskoditi :)

i naravno te vase muske fore sa "lepsa je bez sminke" znaci samo da ste samo vidjali cice koje "presminkane" , jer sminka sluzi da se prikriju nedostavi a istaknu vrline :) i naravno postoji razlika izmedju dnevne i nocne , a mnoge devojke u ovoj zemlji to mesaju :)

ma daj , pa nije vise u trendu sminka od "bojnih otrova" ko u starom Egiptu ili Grckoj  [:D]

sminka ponekad moze da te zastiti od vetra , mislim na puder , neguje - hidrira lice .. i ako je pravilno i redovno skidas , ne moze ti naskoditi :)

i naravno te vase muske fore sa "lepsa je bez sminke" znaci samo da ste samo vidjali cice koje "presminkane" , jer sminka sluzi da se prikriju nedostavi a istaknu vrline :) i naravno postoji razlika izmedju dnevne i nocne , a mnoge devojke u ovoj zemlji to mesaju :)

a zar nije bolje da koriste ujutru i uveche kremice da se mackaju itd itd... a da se ne fokusiraju tolko na to shminkanje [:D] bojni otrov :D

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

ma bre , nema svaka zena savrsenu zenu i ne postoji ona koja ujutru nema podocnjake i slicno .. sve to valja pokriti :)

u svakom slucaju ... vi sve ovo shvatate suvise prosto tako da nema vajde truditi se ;)

pa vi se lozite na skockane ribe, uvek doterane & stuff .. pa i devojke zele da budu takve .. sto kod vecine (bar kako sam ja primetila) izazove potpuni suprotni efekat od zeljenog ..

poenta je prikriti sitne nedostatke i istaci lepo na licu, a ne promeniti svoj licni opis potpuno

ja licno isticem samo ochi sa tamnijom senkom i maskarom, ostalo je sve manje-vishe neprimetno .. e sad, grwshi se kad pokusavaju da istaknu i ochi i usta i jagodice na obrazima .. onda je sve prenaglaseno na licu, pocevsi od ochiju sa senkom, do nakarminisanih usana i prejakog rumenila ..

elem, da se ja zaustavim ovde, ipak je ovo pretezno muski forum, vec osecam da su sledeci 'yawn' smajliji [:D]

Home is where the hearthstone is.

ja licno isticem samo ochi sa tamnijom senkom i maskarom, ostalo je sve manje-vishe neprimetno .. e sad, grwshi se kad pokusavaju da istaknu i ochi i usta i jagodice na obrazima .. onda je sve prenaglaseno na licu, pocevsi od ochiju sa  senkom, do nakarminisanih usana i prejakog rumenila ..

elem, da se ja zaustavim ovde, ipak je ovo pretezno muski forum, vec osecam da su sledeci 'yawn' smajliji  [:D]

less talking, more pikčrz! [:D]