ZerBah Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Zato pamet u glavu i muvaj ribe koje su sa malo shminke ;) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Taj rad :)) Nego ja obichno i nadjem devojku koja ne nosi chesto shminku, i kazhem joj lepsha si bez, i jeste, ali one to ne mogu da shvate... jednostavno neka greshka u mozgu :) Valjda su navikle na sve te "standarde" ocenjivanja ko je kakva riba... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 meni se nista od slicica nije prikazalo ;P :)) al u svakom slucaju dobro znam te tripove sa i bez sminke :) mada..uvek sam se pitala kako li one gotik ribe ne mrzi toliko da se sminkaju svaki dan i furaju taj fazon .. jbt, ja svaki put kad krenem da se sminkam zakasnim negde..a tek oone... :P :)) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 al reci kolko ti ta shminka sjebe facu kozu itd... ish bre..:/ ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 (edited) Ah to podseti na onaj vic :) Stvorio bog muskarca i ono kao divi se sam sebi: oh kako sam dobar stvorio sam savrseno bice. Posle toga malo stvori i zenu ali posto je bio umoran od stavranja muskarca pogresi malo i kaze: a jebiga ove ce morati da se sminkaju :) Preskocite me sa sovinistickim hejtom vic je predobar :) Edited March 24, 2006 by Stator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 e danas se ismejah ko nikad Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Jebote kada sam video onu sa surlom zgadilo mi se ovo što jedem :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 zasto ja ovo moram da znam? sto kaze onaj taksista "ribe su samo ukras oko picke." ;>. gistro. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 juju, kakve lepotice Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 al reci kolko ti ta shminka sjebe facu kozu itd... ish bre..:/ ( )... ← ma daj , pa nije vise u trendu sminka od "bojnih otrova" ko u starom Egiptu ili Grckoj sminka ponekad moze da te zastiti od vetra , mislim na puder , neguje - hidrira lice .. i ako je pravilno i redovno skidas , ne moze ti naskoditi :) i naravno te vase muske fore sa "lepsa je bez sminke" znaci samo da ste samo vidjali cice koje "presminkane" , jer sminka sluzi da se prikriju nedostavi a istaknu vrline :) i naravno postoji razlika izmedju dnevne i nocne , a mnoge devojke u ovoj zemlji to mesaju :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 ma daj , pa nije vise u trendu sminka od "bojnih otrova" ko u starom Egiptu ili Grckoj sminka ponekad moze da te zastiti od vetra , mislim na puder , neguje - hidrira lice .. i ako je pravilno i redovno skidas , ne moze ti naskoditi :) i naravno te vase muske fore sa "lepsa je bez sminke" znaci samo da ste samo vidjali cice koje "presminkane" , jer sminka sluzi da se prikriju nedostavi a istaknu vrline :) i naravno postoji razlika izmedju dnevne i nocne , a mnoge devojke u ovoj zemlji to mesaju :) ← a zar nije bolje da koriste ujutru i uveche kremice da se mackaju itd itd... a da se ne fokusiraju tolko na to shminkanje bojni otrov :D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 zato sto pokusavaju da imitiraju ribe sa tv-a, koje sminkaju profi sminkeri i koje se snimaju pod odredjnim svetlima i onda stave 15 slojeva i nijansi da bi dobile zeljeni izgled ..koji naravno ne dobiju .. i onda tako izadju na ulicu Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 lele... dobro ej sho nisam zensko... biti mushkarac sho se toga tiche je mnogo bolje, bol te pendula... mislim naravno kremice i ta sranjca malo... al shminka ha ha sakerzzzz ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 ma bre , nema svaka zena savrsenu zenu i ne postoji ona koja ujutru nema podocnjake i slicno .. sve to valja pokriti :) u svakom slucaju ... vi sve ovo shvatate suvise prosto tako da nema vajde truditi se ;) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 we won ako ima podocnjake neka fura neke tamne cvike i maramumozda je pogreshe za neku poznatu osobu koja se skriva od paparaca... :)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 (edited) aham... ma da ( )... Edited March 24, 2006 by MiGsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 pa vi se lozite na skockane ribe, uvek doterane & stuff .. pa i devojke zele da budu takve .. sto kod vecine (bar kako sam ja primetila) izazove potpuni suprotni efekat od zeljenog .. poenta je prikriti sitne nedostatke i istaci lepo na licu, a ne promeniti svoj licni opis potpuno ja licno isticem samo ochi sa tamnijom senkom i maskarom, ostalo je sve manje-vishe neprimetno .. e sad, grwshi se kad pokusavaju da istaknu i ochi i usta i jagodice na obrazima .. onda je sve prenaglaseno na licu, pocevsi od ochiju sa senkom, do nakarminisanih usana i prejakog rumenila .. elem, da se ja zaustavim ovde, ipak je ovo pretezno muski forum, vec osecam da su sledeci 'yawn' smajliji Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 ne radi link.. Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 a? o cemu ti pricash... kakve senke? undead forzes... attacking...? l33t b33r? ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 ja licno isticem samo ochi sa tamnijom senkom i maskarom, ostalo je sve manje-vishe neprimetno .. e sad, grwshi se kad pokusavaju da istaknu i ochi i usta i jagodice na obrazima .. onda je sve prenaglaseno na licu, pocevsi od ochiju sa senkom, do nakarminisanih usana i prejakog rumenila .. elem, da se ja zaustavim ovde, ipak je ovo pretezno muski forum, vec osecam da su sledeci 'yawn' smajliji ← less talking, more pikčrz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Ne znam, ne izgledaju neshto extra ni sredjene.....Samo su ih slikali sa pushtenom kosom( vetjina devojaka izgleda bolje sa pushtenom kosom), nashminkali ih profesionalci i slikane su iz ugla gde im se ne vidi ogroman nos i sl... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 ^ zasto ? sve smo isto rekle .. Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 jbg, masa uvek veruje vise boljim ribama Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 uuuuh, uuu.... hell knows no fury like woman scorned. ima mala rospija da te pojede zbog ovog Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts