VoOdoO_MaN Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Mesec dana u Kini za 30.000$ :) so nice :) Grupe su bash jake ne znam koja je jacha. Vashe prognoze? Uzima Sweet WEG!!! :) Group A WE.IGE.Sky 4K^Grubby SK.Zacard WE.IGE.Sweet Group B NiP-Gostop T.MH]Moon 4K^ToD wNv.xiaOt Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Sweet ce da uzme al juche :) Prva grupa prolaze Grubby i Sky, a druga Tod i Moon. Finale Moon - Grubby i uzima Moon zbog imbe :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 zao mi je sto vidim ove reci al uvek bude kako highly kaze,mada u a grubi moj favorit zad a u b go)stop Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Sweet ce da uzme al juche :) Prva grupa prolaze Grubby i Sky, a druga Tod i Moon. Finale Moon - Grubby i uzima Moon zbog imbe :) ← Apsolutno se slazem... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 cika hajli i ja se sa vama slazem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Sta bih dao da xiaOt uzme ovaj tour :) Iz prve prolaze Grubby/Sweet, a iz druge Moon/ToD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 20, 2006 Author Report Share Posted March 20, 2006 Highl1 ajde u shish da se kladimo? :) da Sweet uzima? Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 skaj ce da sazvace sve u grupi a posle da sabije muna na imbu, moram i ja malo da prognoziram ;) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Sky uzima prvo mesto u A Grupi,a Tod u B Grupi ! Ne mogu reci koji je bolji od njih dvojice,ubijaju na mesto obojica !:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Prva ce biti dosta zanimljiva :) offtopic: ghoste dobra ti signa ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 brate ovde moze svako svakog da zabode stvarno su svi igraci vrh samo mogu zasigurno da vam kazem da ni jedan human hmm cek to je samo tod nece uzeti tur :)) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 ali zato ce sky na imbu naravno posto je human Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AkaNubi Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Procice sweet,grubby,gostop i moon,finale gostop i grubby uzece grubby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 lejmerski ce grubi to polako... (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Mislim da to svi znate...Grubby je naj igrac, i ako bude raspolozen osvaja 100%.Ako ne bude onda osvaja Moon(gotivan lik :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 mozda obrnuto ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Mislim da to svi znate...Grubby je naj igrac, i ako bude raspolozen osvaja 100%.Ako ne bude onda osvaja Moon(gotivan lik :)) ← a ti znas da je moon gotivan zato sto si njegov najbolji ortak ili? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 nije mu ortak ! znaju se samo iz vidjenja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 -_- ma ne igrali smo countera zajedno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Prva grupa ce biti bolesna Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Mislim da ce moon da uzme tur(pare),jedino ce mu mozda problem biti sky ako se nadju u polufinalu, pa onda osvaja grubby jer je moon jedini koji moze da ga pobedi btw od svih rasa najmanje ima elfova - samo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Mislim da ce moon da uzme tur(pare),jedino ce mu mozda problem biti sky ako se nadju u polufinalu, pa onda osvaja grubby jer je moon jedini koji moze da ga pobedi btw od svih rasa najmanje ima elfova - samo 1 ← ali taj jedan :)hehehe bije za 10 moon uzima iz losera opusteno :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Pa Zacard je dokazao u wc3l da moze da dobije grubbija kao i sky, tako da najrealnije prolaze sky i gruuby,a u drugoj grupi moon i tod definitivno. off:E uzmite svet kompjutera ili tako neki casopis ima tamo Highly nesto obsa kao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 ne znam bice vrh turnir sve u svemu ja tipujem na moona mada moze sweet da ga zabode stvarno ne znam ko ce uzeti svako moze kome bude dan uzima taj fazon Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Ma meni se cini da osvaja sa najvecom verovatnocom Moon,jel je ipak bez premca najbolji...jedino se moze desiti da ga slucajno na iznenadjenje izbaci neki UD (tipa Sweet)...i onda ce grubi opusteno da uzme Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts