.:dH:. Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 1.Oratak: "Jebo ti ja pas mater!" ^^ne nije greška 2.Ja, nisam namerno: Došla ortakinji keva u školu, a ja kažem gotiva ti je baba. Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 hahaha sad sam se setio..... nije neka psovka , ali je extra situacija 2 ortaka se prepucavaju vec 10 min i samo prvi kaze: -Usi za punje urac za kunje drugi koji ga gleda zbunjeno(ne zna utrovacki) i prodere se na njega: I JA TEBI ubili smo mu se od smejanja, tek smo uspeli kroz plac posle 10ak minuta da mu objasnimo sta je tako smesno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinigami Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 da ti dete bude normalno ko migsa ← JA bih bio ponosan da mi dete bude kao MiGsa!!! MiGsa RuLz!! Aj Z Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 'Dabogda ti sin igrao Eve.' najstra Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darK.One Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Ajmo par lokal patriotskih: 'Dabogda ti dete bilo smatrano za debila na RuR forumu.' 'Dabogda ti sin bio muzhevan kao Darijan.' 'Dabogda ti Kjoot harassovao tjerku.' 'Dabogda te Rambo uchio kako se flertuje.' 'Dabogda ti Kruko bejbisitovao tjerku.' 'Dabogda igrao WoW duzhe od Tjebeta.' 'Dabogda ti sin igrao Eve.' 'Dabogda mislio da je dabogda jedna rech.' ... ← daboga ti sin imo smisla za humor ko lex pa da mu se svi smeju Quote You're out of touch I'm out of time But I'm out of my head when you're not around Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 da' bog da bio retard na forumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 21, 2006 Author Report Share Posted March 21, 2006 :O Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 da bog da ti Ruska Jakic zavela sina jedinca ← Hahaha :)) HC Meni je nabolja ona: "Jebem ti dete u kichmu". Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 ... smarate sa vulgarnostima :) WORD Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobass Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 DAbog da umro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Danas mi je srpkinja rekla: "Mutna te voda odnela!" ne treba ni da pričam u kolikoj meri se razred komirao! Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlo.exe Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Dabogda se opekao dok skidash dete sa raznja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 kad smo vec kod kletvi za one mladje: dabogda ti keva prdnula na roditeljskom a za one starije: daogda ti se nagomilalo gradivo ;) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 "jaooo vidi ovog matorog isti hitler" "e vidi dosao mi cale u skolu" ← hahhahahahhahahahahahah lolzor! Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 " Da bog da ti brat silovao sestru na majcinom grobu a sve to gredao tvoj otac u invalidskim kolicima sa tvojom glavom u narucju " Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 stex..mogao si bar da procitas prve 3 strane topica... :( Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Meni je najjaca da kazemo uvreda iz zajebancije: " U jebala te zivotinja koja te je napravila izbljuvku jedan !! " Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrickStyle Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Jebem te u podSISU! jbt svaki put kad cujem to Quote ||If this be error and upon me proved, I never writ, nor no man ever loved. .:: Sonnet 116 ::. || Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 ima ona seljacka: jeb'o te vagon zita, zrno po zrno :) ← mrzim kisu... pogotovo kada je sportski dan... zato cesto sledi: e kiso kiso, jebem te u svaku kap... ;) @lag: jel ti ovo lici na mene... jetset: barcase jel imas jedno pola metra bakarne zice??? barcas: imam brate... sto pitas??? jetset: pa kad te jebem, da te uzemljim, da mi ne elektriziras... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 smorili ste sa ovim varijantama izgleda je retko ko shvatio poentu topica ← To stoji, mada je činjenica da si lo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 mi smo krali dnevnike u skoli da bi videli imena:)posto pojedinci(khmkhm ja!)nisu hteli da odaju:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Nisam stigao da prochitam ceo topik ali tju to uraditi kasnije.. sve jedno, da odgovorim na temu: Po meni ne postoje uzasne/teshke uvrede.. samo iskrene. A neshto najgore shto mozesh chuti od drage osobe (prijatelja/ce) je "razocharao/la sam se u tebe.", za mene nema nishta gore od saznanja da sam nekog razocharao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 jetset: barcase jel imas jedno pola metra bakarne zice??? barcas: imam brate... sto pitas??? jetset: pa kad te jebem, da te uzemljim, da mi ne elektriziras... ja: brate, otjesh da te kloniram? ortak: shta, shto? :) ja: pa da te yebem dok ne klonesh :) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 [roflmao] [roflmao] Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 (edited) hahhaha :))) e kruko koji si ti propalitet mi smo jednom mazali kvaku od ulaza u zgradu govnetom, kad im se sijalica pokvarila, i chekali da vidimo reakcije... uveche je bio sastanak stanara sa prichom "dnevni red, prva tachka: ko nam je govnetom mazao zgradu"... ej sramota me od toga... Edited March 24, 2006 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts