jasamnepismen Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 StaviJo sam juche protezi i vec imam mali problema, uspeo sam da odrljam sluzokozu u ustima. Ajde dajte neki tip za odrzavanje, pranje, shta smem a shta ne smem da jedem etc. Znam da je to sve trebao da mi kaze zubar ali nije. Recite neka vasha isqstva sa protezama i tako...i da ne zaboravim ko nema nishta pametno da napishe neka ne postuje . Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 drug je nosi vetj par meseci, trebalo mu je par dana da se navikne a posle toga je sve manje vishe isto, uz izuzetak slatkisha i sl gluposti... Ne predlazhem ti da jedesh chokoladu u drushtvu, posebno u zhenskom :> nije ni malo prijatan prizor :), takodje su zajebane semenke i sl. gluposti... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Nosio sam ja fixnu godinu dana. Trip ti je prvih par dana dok se ne naviknesh samo, jedi shta hocesh ali lepo reche chovek nemoj semenke i slichna sranja :D Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 da posebno nemoj sranja ;p Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Koje je to djubre...zLo....... Stvarno je nezgodna ali vremenom se naviknes ...i naravno odrzavas je chetkicom Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
darK.One Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 sto se covek hvali sto je stavio to u usta? Quote You're out of touch I'm out of time But I'm out of my head when you're not around Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 i obavezno kupi one specijalne chetkice za proteze tog tipa... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 sto se covek hvali sto je stavio to u usta? ← Shto jel to neshto loshe ?? Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Shto jel to neshto loshe ?? ← Ma ne , do jaja je , verujem da svi zele da imaju fixnu protezu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Pa ako imash zube vesele onda kapiram da je bolje da imash fixnu godinu dana pa da imash savrshene zube , pa chak i u 25oj poshto ih neki nemaju do kraja zhivota.Ne vidim shta je tu loshe. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Mislili smo na skroz druge stvari , kad si rekao shta je tu lose , ja sam odmah pomislio na:zaglavljivanje hrane , losh zadah (optional:) , losh izgled usta sa tim u njima , menjanje zica...Ne znam shta josh ima , samo znam da moj drugar dok je to nosio , nije bio bash odusevljen.Tako da bih to vishe nazvao nuzno zlo , nego dobro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 nuzno zlo ← Jeste ali posle imash savrshene zube tt Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 a i nekad su zubi lepši sa fixnom, nego kad ti se neko iskezi, a ono svaki zub na svoju stranu ,bljak još kad se stave neke gumice u gotivnim bojama, stvarno ne smeta. mada je moguće da sam ja oguglao jer mi pola odeljenja nosi fixnu, a i ja treba da počnem. Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Ma ne , do jaja je , verujem da svi zele da imaju fixnu protezu... ← ...ali zele da imaju lepe zube... Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Mnogo je jako da se ljubi Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Ja sam imao ribu sto je imala fixnu protezu, nije mi pravilo probleme pri ljubljenju :) Inace ispasces ruzan u drushtvu sada LOLOLOLO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Mnogo je jako da se ljubiš s nekim ko to ima. Metal, njam, njam... ← Ne ljubish se zubima. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Kako ko , ja obozavam kad mi riba gricka usnu , a kontam sa protezom bi mi iskasapila :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Kako ko , ja obozavam kad mi riba gricka usnu ← istina mnogo sweet Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Ja sam imao fiksnu protezu, i posle 2 i po meseca me smorila i ja sam je sam skinuo ??? jbg smorila me :D posle nekog vremena doca mi je napravio obicnu protezu:D Taj doca mi je rekao da moze i sa obicnom protezom da se nameste ali samo ako si uporan i redovno je nosis! sto sam i ja radio! tako da sam i bez fixsne namestio zube! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 imala sam i ja fixnu protezu u srednjoj skoli. najbolje od svega je bilo sto sam stalno stavljala neke gumice u boji da bude blesavo .. inace, nisam mogla da jedem npr. jabuku, jednom sam tako poremetila "unutrasnji" poredak takodje, kao sto je neko rekao, cokolada, kolachi, i sve sto moze da se zalepi za zube inace, nemoj jesti u drustvu, zavuce se izmedju proteze i zuba i samo cetkicom mozes da ocistis ako prenocim celu noc na jednoj strani, onda nazuljam sve unutra i boli me pola dana posle, ali sam se navikla da se grebem iznutra i da me stalno nesto bolucka jedva sam docekala dan kad sam ih skinula, nekoliko dana sam se kezila kao retard Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 20, 2006 Author Report Share Posted March 20, 2006 hm, zubar nije uspeo da te posavetuje, a ocekujes da ti ljudi sa foruma pomognu? zovi zubara, pitaj sta sme a sta ne sme. drugarica nosi, i koliko sam skontao, ne bi trebalo da bude ikakve razlike. normalno jedes, normalno peres zube. neprijatno ti je par dana, a posle se naviknes ako te zubar otkachi, postuj, pmovacu ti broj porodicnog zubara, tip je odlican ← Ne, nego zubara nisam ni pitao i necu moci da je pitam nishta do subote mislim jel nije tu. Ne treba mi broj hvala. da posebno nemoj sranja ;p ← sto se covek hvali sto je stavio to u usta? ← Koji deo rechenice ko nema nishta pametno da napishe neka ne postuje vam nije bio jasan? i obavezno kupi one specijalne chetkice za proteze tog tipa... ← Rekla mi je da qpim te chetkice samo shto to u ovom mom selu josh nisam uspeo da pronadjem. Potragu nastavljam sutra. Hvala svima koji su odgovorili. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 ja znam da je ortak neki imao problema za zhvakanjem zhvaka :P beware :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts