Jump to content

Fixna proteza

Recommended Posts

StaviJo sam juche protezi i vec imam mali problema, uspeo sam da odrljam sluzokozu u ustima.

Ajde dajte neki tip za odrzavanje, pranje, shta smem a shta ne smem da jedem etc. Znam da je to sve trebao da mi kaze zubar ali nije. Recite neka vasha isqstva sa protezama i tako...i da ne zaboravim ko nema nishta pametno da napishe neka ne postuje [;)].

.

i obavezno kupi one specijalne chetkice za proteze tog tipa...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Mislili smo na skroz druge stvari , kad si rekao shta je tu lose , ja sam odmah pomislio na:zaglavljivanje hrane , losh zadah (optional:) , losh izgled usta sa tim u njima , menjanje zica...Ne znam shta josh ima , samo znam da moj drugar dok je to nosio , nije bio bash odusevljen.Tako da bih to vishe nazvao nuzno zlo , nego dobro...

a i nekad su zubi lepši sa fixnom, nego kad ti se neko iskezi, a ono svaki zub na svoju stranu ,bljak

još kad se stave neke gumice u gotivnim bojama, stvarno ne smeta.

mada je moguće da sam ja oguglao jer mi pola odeljenja nosi fixnu, a i ja treba da počnem.

God save Opera Mini.

Samo Klejbezable, ostalo su sitnice.

Rastaman still stand.

Ja sam imao fiksnu protezu, i posle 2 i po meseca me smorila i ja sam je sam skinuo ??? jbg smorila me :D posle nekog vremena doca mi je napravio obicnu protezu:D

Taj doca mi je rekao da moze i sa obicnom protezom da se nameste ali samo ako si uporan i redovno je nosis! sto sam i ja radio! tako da sam i bez fixsne namestio zube!

wltdo.jpg

imala sam i ja fixnu protezu u srednjoj skoli. najbolje od svega je bilo sto sam stalno stavljala neke gumice u boji da bude blesavo .. inace, nisam mogla da jedem npr. jabuku, jednom sam tako poremetila "unutrasnji" poredak [:D]

takodje, kao sto je neko rekao, cokolada, kolachi, i sve sto moze da se zalepi za zube inace, nemoj jesti u drustvu, zavuce se izmedju proteze i zuba i samo cetkicom mozes da ocistis

ako prenocim celu noc na jednoj strani, onda nazuljam sve unutra i boli me pola dana posle, ali sam se navikla da se grebem iznutra i da me stalno nesto bolucka [xx(]

jedva sam docekala dan kad sam ih skinula, nekoliko dana sam se kezila kao retard [:D]

Home is where the hearthstone is.

hm, zubar nije uspeo da te posavetuje, a ocekujes da ti ljudi sa foruma pomognu?

zovi zubara, pitaj sta sme a sta ne sme. drugarica nosi, i koliko sam skontao, ne bi trebalo da bude ikakve razlike. normalno jedes, normalno peres zube. neprijatno ti je par dana, a posle se naviknes

ako te zubar otkachi, postuj, pmovacu ti broj porodicnog zubara, tip je odlican

Ne, nego zubara nisam ni pitao i necu moci da je pitam nishta do subote mislim jel nije tu. Ne treba mi broj hvala.

da posebno nemoj sranja ;p

sto se covek hvali sto je stavio to u usta?

Koji deo rechenice ko nema nishta pametno da napishe neka ne postuje vam nije bio jasan?

i obavezno kupi one specijalne chetkice za proteze tog tipa...

Rekla mi je da qpim te chetkice samo shto to u ovom mom selu josh nisam uspeo da pronadjem. Potragu nastavljam sutra.

Hvala svima koji su odgovorili.

.