Atomic Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Bio chovek gotivac nevidjeni. R.I.P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play * Planetar Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 (edited) Ma koji bre igrachi u ovoj zemlji da su svi tako dobro igrali gde bi nam bio kraj...a ne da gubimo od nekih jadnika...ma bezi bre... Joke by the side....zatvori temu...imam problema sa srcem zato shto sam emotivno vezan za cs...i nemojte da nastavljate da mi pishete kako je nekad neshto bilo jer je cs za mene igra o kojoj ce se pisati u knjigama istorije informatike!!!!!! PS:E da znate kako je jedan igrach podigao vrednost cs-a u mom city-cu kada je doshao i smanjio rezoluciju...kao i sens....on je znao da baci flesh izmedju kamena na mostu u azteku pa da zaslepi one od preko puta!!! (nadam se da ce se javiti taj lik uskoro ako vec nije ) PS2:U jbt...rip za brata....tuga.... Edited March 23, 2006 by Play * Planetar "Ni kurve me ne vole" Da li sanjash da te plodi Bekam!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 ne vidim da je smanjivanjem rezolucije bio bolji igrac ?? Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 pa to se verovatno pokazalo kasnije :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herga Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 NEMOJ DA NEKOJ JA JEBEM MATER ZA OVU LAZ PICKA VAM MATERINA BOLESNA! SAD SAM SE CUO SA DAVOROM (MRHE) COVEK ZIV I ZDRAV PIJE PIVO........ NE DOLAZIM NA OVAJ FORUM I EVO NAJVECEG RAZLOGA I ZASTO BOLESNI DEBILI (NE ODNOSI SE OVO NA SVE PREPOZNACE SE ONI NA KOJE SE TO MILIS) NISAM SE DUGO OVAKO IZNERVIRAO......... UMRITE LAZOVI ! ! ! ! ! [:(!] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 U jebote, al je fora da se zajebavate na rachun nechije "smrti". Pfff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 OMFG!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 NEMOJ DA NEKOJ JA JEBEM MATER ZA OVU LAZ PICKA VAM MATERINA BOLESNA! SAD SAM SE CUO SA DAVOROM (MRHE) COVEK ZIV I ZDRAV PIJE PIVO........ NE DOLAZIM NA OVAJ FORUM I EVO NAJVECEG RAZLOGA I ZASTO BOLESNI DEBILI (NE ODNOSI SE OVO NA SVE PREPOZNACE SE ONI NA KOJE SE TO MILIS) NISAM SE DUGO OVAKO IZNERVIRAO......... UMRITE LAZOVI ! ! ! ! ! [:(!] ← e sori, nije neka fora bila.. inache javio sam sweeperu da je zajebavanje ali nije je sluchajno prochitao =/ inache mrhe je zhiv, zdrav, vidjam ga u kraju redovno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 btw jesam debil, zasluzhio sam pljuvanje. samo mi zhao shto mrhea nisam navatao danas da mu pokazhem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 (edited) brate na lecenje ... pod hitno ... oni koju znaju mrhea se smorili ... koj ti qrac da se tako zajebavas!!?!?!?! Edited March 23, 2006 by mrk1 Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 jebote, koliko sam se smorio... znaci Hergo kunem ti se da sam hteo danas da te zovem da proverim ovi informaciju... imao sam isqstva, kad su pajser i rev lozili ljude na mIRC-u da je dodge poginuo... ali reko, ne bi se tako zezali... idi bre u qratz! :)) radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 24, 2006 Author Report Share Posted March 24, 2006 ovo je samo pokazalo koliko te volimo mrhe mi te volimo :D btw mrhe svrati do koloseuma Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Losa je fora. Zakljucavam topic. Cali nisam ovo od tebe ocekivao... V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts