Jump to content

Grafička do 160

Ankanar

Recommended Posts

Polovan 9800 pro je oko 100

Za <=160 mi ne pada nista na pamet.

Jedino neki x800pro/XL/XT ali oni su novi daleko skuplji, a polovnih nema.

Sve kartice u tom cenovnom rangu su PCI-E. A najavljeni x1600pro AGP tesko da ce se pojaviti kod nas.

Jedino resenje je uzimanje nvidie 6600GT u AGP verziji.

Polovan 9800 pro je oko 100

Za <=160 mi ne pada nista na pamet.

Jedino neki x800pro/XL/XT ali oni su novi daleko skuplji, a polovnih nema.

Sve kartice u tom cenovnom rangu su PCI-E. A najavljeni x1600pro AGP tesko da ce se pojaviti kod nas.

Jedino resenje je uzimanje nvidie 6600GT u AGP verziji.

I couldn't agree more!

Mislim, stvarno je bezveze otkaciti celog jednog proizvodjaca, i to takvog kao sto je nV.

@Ankanar: Da nisi ti jedan od onih zavedenih nesrecnika koji tripuju nesto tipa:'Intel i nVidia su Zla Monopolisticka Imperija, a Ati i AMD su dobri Pokret Otpora, pa ja navijam za njih, i tipujem iz keca u dvojku!'

to je extremno glupo, a jedino pravo merilo je to koji ti proizvodjac trenutno moze da pruzi vise, za pare koje imas, ili za nesto manje para. A to je u tvom slucaju nVidia.

Trgni se dok ne bude kasno!

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

[joke] pa ako volis IE nije ni chudo sto se tripujes [/joke] :)

ovo je moje razmisljanje

9600xt  moze da potera pristojno sve igre koje su izasle do sad. 9800pro jeste dosta jacha kartica, ali nije kartica za buducnost (za manje od godinu dana ces doci u istu poziciju kao sad). preptostavljam da ne moze agp jer nemas odgovarajucu plocu (samim tim ni proc), i pretpostavljam da to sto imas nije potpuni krs, jer sta ce ti 9800pro ako imas 1.2 ghz. stekni jos malo kinte, prodaj sve sto imas i pazari novi procesor sa plocom koja ima pci i 6600gt i bog da te vidi

imam semprona na 2.4 i 512 ddr (kupiću jo

Te "konverzije" se ugradjuju na same graficke, tipa ako graficka nije "prirodno za AGP" daj da joj nabudzimo "konvertor" (tj malo elektronike)

Uglavnom ne shvatam poentu tvog upgradea, iskreno :)

Tvoj procesor-graficka-ploca (pretpostavljam) su u savrsenoj harmoniji :)

Za jacu grafiku (ej 160 eura nije malo) slab ti je cpu itd, itd...nula gura nulu i tako to.

Ostani na toj konfi.

E jbg sad, ispade da je Sempron 2400 muzejski procesor :)

Pazi kad ja na svom ancient P3 osetim razliku između recimo Radeona 9000 i 9550, i to primetnu, iako "nula gura nulu"... a ortak je sa 9800Pro i XP1700+ sve igrao, do pojave Feara i Q4... znači tvrdim da bi 6600GT fino terao sve igre u razumnoj rezoluciji na tom Sempronu... jo

Ma nemam, imam cak i slabiju makinu od njega, al sam je usvirao pa lepo radi :)

Cisto kazem da nema poente da baca pare.

Njegova konfa je skroz okej. sempron 2400+ , 512 i 9600 XT....ako stavi jos 512 ici ce tu i oblivion :)

prosto idem logikom da su 160 eura 6600GT.

Ja ne bi pucao tolko para na AGP kartu, posebno jer covek oce atija a AGP atija u tom rangu NEMA :)

Stiso bi se 3 meseca, prodao plocu procesor i grafiku i uzeo

nf4 s754

semprona 2800+ 64

6600GT/x800GTO