Grinder Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Tata je Highly uvek brutalno iskren. I Gogice stvarno si lupio nikad gore... Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Tata je Highly uvek brutalno iskren. I Gogice stvarno si lupio nikad gore... ← Nije uopste lupio... Mozda hmn treba jaci mirco u nekom pocetnom stadiumu, ali u mid i late game orc zahteva bolji micro... retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 (edited) ma ni orcu ni undedu netreba micro u late gamu jedan nukuje i leci destrose i sa njima fokusira a drugi ih vezuje ili trcka po mapi za eliminaciju :) btw orc>ud i to dosta :) mada kad sam video kako onaj sweet ubica ubija orcove vise nisam toliko siguran po meni trenutno mozda i najbolji igrac na svetu sweet decko zabada svaka mu cast jel izgubio on mech u wc3l i jedan? Edited March 19, 2006 by Vladica Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 netje svi udarati ! znaci morash 2-3 rajdera na po jednog talonca... :) ← nece nijedan udarati jer lete :) a onaj sto ne leti popije fokus, a cak i da mu ubijes sve talonce ubice te demon i samoni :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 fs4 tc4 4grunta 4,5 wolfova 2 catasa i bet u pozadini koje posle riknem da mi nespuste paukovi bas neki dan gledam ko je za sta imba i kao ocenili orc>ud -a ja upravo mislim suprotno ← sta ce ti kate?:) ork ud-a moze da dobije a da se ni ne bije uopste ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 ^^ma daj frost nova,nabadanje i to je to,jedino da mu brzo fokusiram licha a to za wiverne mi uvek opusteno prolazi ali na vecim mapama ne! I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 ^^ma daj frost nova,nabadanje i to je to,jedino da mu brzo fokusiram licha a to za wiverne mi uvek opusteno prolazi ali na vecim mapama ne! ← ti se ozbiljno zapitaj oko svoje igre ako problema sa undedom kao orc a da to nije recimo sweet :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Nije uopste lupio... Mozda hmn treba jaci mirco u nekom pocetnom stadiumu, ali u mid i late game orc zahteva bolji micro... ← Razor old school,i dalje na svom mestu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 sta ce ti kate?:) ork ud-a moze da dobije a da se ni ne bije uopste ^^ ← WORD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 o boze svi kenjate nesto ,i branite svoje rase ... a naucno je dokazano da za elfa treba naj skill i naj micro!! o_O ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 koji "naucnik" je to dokazao?Misha? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts