Vladica Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 elfovi jer je imo za njih najpotrebniji micro... urnisali su archerke(stavili medium armor,smanjili dmg, smanjili hp) ali talons FTW ← lol :) recimo da za undeada treba 3 puta vise micra za humana 5 (zato sto ono ud u late gamu igra sa destrosima abominima) dok human celu partiju ostaje na jedinicama od 250-550hp-a tako da uvek micruje :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 ali dok ne izvuce destrose ima gulove od 340 hp-a i to je to,ako lepo pritisnes ode cela partija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 (edited) tesko je igrati sa svim rasama! Maksimalno je izbalansirana igra! Jedino sa nekim rasama je lakse igrati na pocetku! A vladica igra sa humanima i sa njima je najteze :D:D:D Edited March 11, 2006 by Attila Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 11, 2006 Author Report Share Posted March 11, 2006 @ eyel: dmg archerki je zaista bio preveliki u RoC, to bi se svako normalan slozio, a sto se tice armora, mislim da je on ostao sa skoro potpuno istim karakteristikama kao i u RoC, samo je ime promenio :-) do your homework :-) @ SirNeo: Najpametnija stvar koje si se dosad setio, uzevsi u obzir prethodne izjave :-) Vidite da pali tolerancija :-) @topic: Bilo je kao: Imas Ljude, Orkove, Elfove, to su ti vilenjaci (Ajde???!!!!!), i Undeadove. Koje ces? -Aj' daj te Undeadove, to mi najgotivnije zvuci. Pa onda lozevina na Blight, pa na zvuk kada se selektuje Zigurat, pa onda zoom na Kriptu, uz odusevljenje konstatacijom da je to kao neka desecrated crkva/katedrala. A onda sam video Dread Lord-a, i ono- Love at first fight, pa jos kad je pao prvi Infernal- braaaate!!! I na Frostove sam se takodje opasno nalozio... OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 vladice u pravu si ali opet zamisli partija:igrao sam na cw vs und lika apm 200 i moj isto i sad lik pravi 2 cripte i massuje ghoulove uz lica a ja sa dr i 5 arch i tako on mi uleti medju arch i siluje ih. ali ipak sam na kraju dobio ali da je bolje odradio micro dobio bi me. jer medium armour od arch prima bonus od normal dmg. ista je i prica sa gruntovima ili fottmanima +defend. @milance jbg jesu ih balansirali , bio je unarmored sad je medium. eh kad bi bio heavy (ili mozda heroe armour :)) I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 @topic: Bilo je kao: Imas Ljude, Orkove, Elfove, to su ti vilenjaci (Ajde???!!!!!), i Undeadove. Koje ces? -Aj' daj te Undeadove, to mi najgotivnije zvuci. Pa onda lozevina na Blight, pa na zvuk kada se selektuje Zigurat, pa onda zoom na Kriptu, uz odusevljenje konstatacijom da je to kao neka desecrated crkva/katedrala. A onda sam video Dread Lord-a, i ono- Love at first fight, pa jos kad je pao prvi Infernal- braaaate!!! I na Frostove sam se takodje opasno nalozio... ← I onda si doziveo svoj prvi orgazam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 ud iako me nervira njihov sistem expanzija sve ostalo mi lezhi heal kutijice vampiri+sleep ili nuke varijanta a i abomi su mi preslatki neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Orcs, još od prvog dana, ne znam zašto su mi se svideli. A sada kad sam se "uvežbao" mi se ne menja. Pokušao sam sa elfovima, i najzanimljiviji su ali jbg ne znam sa njima da igram... God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Igram sa humanom zato sto volim mka i paladina i zato sto su mnogo imba ako znas da igras sa njima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 11, 2006 Author Report Share Posted March 11, 2006 I onda si doziveo svoj prvi orgazam? ← Something like that... Nego zar ti nisi bio UD, izdajico nijedna???? OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Something like that... Nego zar ti nisi bio UD, izdajico nijedna???? ← Ja :D? Samo kada sam pocinjao ali tada me niko ziv nije poznavao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 (edited) Elfovi dh ownuje Edited March 11, 2006 by aLi[c]E Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Something like that... Nego zar ti nisi bio UD, izdajico nijedna???? ← nema on skajl za UDa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Orcovi jel sa njima sam 1 put poceo a i nisu ni prejaki ni preslabi kao neke rase :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 I onda si doziveo svoj prvi orgazam? ← tako je reci mu gogo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 12, 2006 Author Report Share Posted March 12, 2006 Samo da bude jasno sa takav komentar moze biti iskljucivo rezultat nekog slicnog iskustva koje je omao onaj ko ga je postavio, pa je sada izvrsio neku vrstu projekcije na mene:-) OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Samo da bude jasno sa takav komentar moze biti iskljucivo rezultat nekog slicnog iskustva koje je omao onaj ko ga je postavio, pa je sada izvrsio neku vrstu projekcije na mene:-) ← objasnji gogi kakav je osecaj posto ga goga jos nije nikad imao :) a i gogo niko te nije tad znao a sada te zna ?:)Hehe Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Humans for good - oduvek sam voleo da gledam humanske repove. Humani su keva zato shto su rasa koja najbolje kaunteruje undeadovski nuke - Archmage sa svojih pocetnih 875 helta(ako se ne varam)coil i nova mu ne mogu nishta, pa onda humanske kule - dovoljno ti je samo 25 komada da se odbranish od par destroyera, em shto je onaj death knight prespor(ne znam zasto ljudi ne kupuju boots sa njim) pa josh slow kad mu bacish lol ne moze da prezivi iako ima deathpact. Reci koja su extra rasa Humani. This was production of Winers Brothers and Roadrunner Records Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Humans for good - oduvek sam voleo da gledam humanske repove. Humani su keva zato shto su rasa koja najbolje kaunteruje undeadovski nuke - Archmage sa svojih pocetnih 875 helta(ako se ne varam)coil i nova mu ne mogu nishta, pa onda humanske kule - dovoljno ti je samo 25 komada da se odbranish od par destroyera, em shto je onaj death knight prespor(ne znam zasto ljudi ne kupuju boots sa njim) pa josh slow kad mu bacish lol ne moze da prezivi iako ima deathpact. Reci koja su extra rasa Humani. This was production of Winers Brothers and Roadrunner Records ← human>undead to sto si ti nab ne znaci da je generalno to to :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Humans for good - oduvek sam voleo da gledam humanske repove. Humani su keva zato shto su rasa koja najbolje kaunteruje undeadovski nuke - Archmage sa svojih pocetnih 875 helta(ako se ne varam)coil i nova mu ne mogu nishta, pa onda humanske kule - dovoljno ti je samo 25 komada da se odbranish od par destroyera, em shto je onaj death knight prespor(ne znam zasto ljudi ne kupuju boots sa njim) pa josh slow kad mu bacish lol ne moze da prezivi iako ima deathpact. Reci koja su extra rasa Humani. This was production of Winers Brothers and Roadrunner Records ← ja se fino nasmejao :) neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Ork Nisam igrao dugo, ali njih gotivim najvishe zbog Far Seer-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 human>undead to sto si ti nab ne znaci da je generalno to to :D ← e neko ce te cuti :))) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 13, 2006 Author Report Share Posted March 13, 2006 Humans for good - oduvek sam voleo da gledam humanske repove. Humani su keva zato shto su rasa koja najbolje kaunteruje undeadovski nuke - Archmage sa svojih pocetnih 875 helta(ako se ne varam)coil i nova mu ne mogu nishta, pa onda humanske kule - dovoljno ti je samo 25 komada da se odbranish od par destroyera, em shto je onaj death knight prespor(ne znam zasto ljudi ne kupuju boots sa njim) pa josh slow kad mu bacish lol ne moze da prezivi iako ima deathpact. Reci koja su extra rasa Humani. This was production of Winers Brothers and Roadrunner Records ← OMG! @Vlaidca: Pa znao sam ga ja (gogu) po jednom dobrom UD replayu, ali sad cu da ga zaboravim:-) OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Kad sam poceo war igrao sam sa orcima, zato sto su moji ortaci igrali sa ostalim rasama a niko nije uzeo orkove, pa sam zato ja to uradio... Sada, kad bih mogao da biram (pri cistoj svesti zdravoj pameti) opet bih uzeo orkove, jer su mnogo zanimljivi, imaju dosta kombinatorike i svega, i nisu imba ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Kad sam poceo war igrao sam sa orcima, zato sto su moji ortaci igrali sa ostalim rasama a niko nije uzeo orkove, pa sam zato ja to uradio... Sada, kad bih mogao da biram (pri cistoj svesti zdravoj pameti) opet bih uzeo orkove, jer su mnogo zanimljivi, imaju dosta kombinatorike i svega, i nisu imba ... ← al ti se zajebo ortaksto je uzeo humana :)))) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts