Corey Posted May 17, 2006 Author Report Share Posted May 17, 2006 Nego jel skinuo neko nove filmove SK,NiP-a i wnv-a? i kakvi su Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 oo daa jesam ja sk.de sam skinuo novi i odusheveni me je nip ovaj novi isto nije losh, mada sk.de preferira kod mene wNv znachi ima fragove da se krstish i levom i desnom takodje preporuka da skinete novi kayfuNk-ov movie ... dechko nije normalan iako su ga mnogo pozivali da korsiti "nedozvoljena sredstva" Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 18, 2006 Author Report Share Posted May 18, 2006 Sk.de Mislio sam na sk.swe,valjda je Reborn? ili nisam dobro gledao pa je to de Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Sk.de Mislio sam na sk.swe,valjda je Reborn? ili nisam dobro gledao pa je to de ← taj nisam skinuo vecheras tju pa review Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 20, 2006 Author Report Share Posted May 20, 2006 Style Productions i GW films proradili dodat team OTT sajt i jedan CS movie torrent tracker njoy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 31, 2006 Author Report Share Posted May 31, 2006 Izašao je noa two continents http://www.teamnoa.net/download/NoA-TheTwo...nts.rar.torrent http://www.cup-zone.com/ http://www.catchgamer.no/?module=download&...&downloadId=817 registracija(free) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Iza Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 skinuo sam nou, film ima efekte da se useresh, fragovi onako, muzika shit, ali efikti ... :D Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 jel skino neko Catch the Future? (712MB ) jel vredi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 (edited) 712 mb? koliko traje ili je kompresija u pitanju ? Ja licno najvishe gotivim 5-20 min filmove sve preko pocinje da smara. ___________________ evo pregled nekih filmova koje sam skoro skinuo, svi se mogu naci na google video , za one koji ne znaju :firefox + video downloader extension , lep kvalitet i mozesh da pregledash na brzinu dal valja ili ne. Mrzi me da linkujem do videa, al imate search i ime, tako da nije problem od 1-10 ocene po nekom mom mishljenju Ruination CounterStri : Editing : 9 S obzirom kako je lik uskladio ziku i fragove + sam stil filma Efekti : 8 Ovo 8 mu vishe dodje kao kazna zato shto je upropastio jednim jeftinim efektom koji mu nije trebao , kad se oduzme to , efekti su 9 Zika : 10 Jednostavno lezi uz ceo video Fragovi : 9 Taman kako treba VirtusProCSMovie : rusi, shta reci :P Editing : 7 Efekti : 7 dosta jeftinih efekta Zika : 5 Fragovi : 8 Da ne shvatite pogreshno, 7 je dobra ocena, jednostavno u poredjenju sa ovim filmom iznad , nema dovoljno stila . Nije mi zao shto sam ga skinuo Astrals Starlike gaming : Editing : 8 Efekti : 8 Zika : 5 shta je sa ljudima i euro tranceom u cs fimovima ffs ? Fragovi : 9 Electronic Warfare : Editing : 7 Efekti : 7 Zika : 8 Fragovi : 6 inace ovo je GoL vs 3D video, kako je radjeno iz jednog demoa, nema puno WOAH fragova, ali vredi odgledati. nintehepiceadycs16co.avi : Editing : 8 Efekti : 7 Zika : 5 EURO TRANCE OPET ?!?!?!?, ma sedi jedan ! Fragovi : 7 CounterStrikeUnknown Editing : 8 Efekti : 8 Zika : 4, sam zvuk je sjeban, kad je kompresovao prilicno mu se desinhronizovao video i zvuk Fragovi : 9 Fragovi su od random igraca shirom sveta, nije loshe Unknown Skills 5 : Editing : 8 Efekti : 7 puno jeftinig, mozda cak i 6 Zika : 7 Ne mogu da se nerviram vishe... Fragovi : 10 fragovi su neverovatni, isto kao i video iznad, skup random igraca , ali zaista neverovatni, jednostavno likovi znaju da iskoriste situaciju kad im se ponudi. Recimo da bi zbog ovakvih poteza bili banovani sa nashih servera :P . edit: ako vam ne izbaci film na search, probajte samo neki keyword, npr Virtus itd, postho nisu po bash ovim imenima. E i da, vredi odgledati svaki ovaj film Edited July 11, 2006 by Immortalis Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 ruination je jedan od naj filmova, lupash gluposti ... Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 11, 2006 Author Report Share Posted July 11, 2006 Ovo 8 mu vishe dodje kao kazna zato shto je upropastio jednim jeftinim efektom koji mu nije trebao , kad se oduzme to , efekti su 9 ← a koji je to efekat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 (edited) au, au, koji hejt odjednom, ko da me neko terao da postujem na cs forumu ... Ove filmove ne bi postovao da ne vrede neshto pre svega, to sam vec rekao doh... @ suba, idi izdrkaj. Ruination sam naveo kao najbolji film ovde, i dao mu najbolje ocene. @ corey ,onaj truli metak u bullet time na trainu, jednostavno se odbija od cele koncepcije filma i bode oci , pogreshno sam se izrazio, efekt nije jeftin, jednostavno mu nije mesto. Dodushe to je moje licno mishljenje, imam nekog iskustva u pravljenu cs filmova i jednostavno to tako tu ne bi stavio Edited July 11, 2006 by Immortalis Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Evo jednog super filma....:) http://www.own-age.com/vids/video.aspx?id=8067 ← znash li mozda kako se zove ona stvar," why can i , why " refren, inace odlican film, milina gledati, daj josh ovakvih :P Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play * Planetar Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 subo brate...pa koliko ti imash tih filmova??? nikad te nisam pitao ali ne smem da zamilsim.... Quote "Ni kurve me ne vole" Da li sanjash da te plodi Bekam!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 preko 100gb ^^ Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anxious Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 (edited) . Edited March 16, 2014 by KrG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 18, 2006 Author Report Share Posted July 18, 2006 Kako možeš da daš pare preko pm-a!!!!111OLOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anxious Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 (edited) . Edited March 16, 2014 by KrG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clint is obsol337 Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Izasao je novi wNv film pre par dana - [wNv] King For One, One For K|NG'Z link1 - ne treba registracija link2 - must register Fragovi: 10++ Muzika: 0 =) Efekti : 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 mislish pre par meseci ... ^^ Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clint is obsol337 Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 7/26/2006 - catchgamer.no, own-age itd... Na kineskim sajtovima je bio par dana ranije Pre par meseci je izasao ovaj wNv introduction Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 jel zna neko de mogu da nadjem trailer od "frod-a". to je onaj "frod the clairvoyant" (ime trailera).gledao sam ga josh proshle god u sc ali nemogu nikako da ga nadjem,aj pomagajte.mala pomoc - onaj ludak sa snipom :D zopara... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 trazi na ownage ili gotfrag ima 101% Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 subo kako bi ti meni to sve narezo i poslao preko poste a ja tebi posaljem kes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts