Jump to content

treba mi neka graficka za cs

Kal1mero

Recommended Posts

Hmeh, crkne mi komp na jedan dan i sve ode skoro u tri lepe. Ostavite Kal1mera na miru, nije ovo thread o tome šta je on četiri godine radio sa kompjuterom. Ko hoće, neka mu pomogne, ko neće, neka produži dalje.

Elem, Kal1mero, jesi li instalirao i dravjere za ploču? Moguće je da ti je AGP akceleracija isključena.

Everything's just fine.

kalimero,

ovo sto je rekao voodoo je ok.

Mozes kasnije overiti i kucicu "use custom settings" pa malo jos detaljnije namestiti. Nema ni potrebe da ubijas grafiku, jak ti je komp dovoljno. Filtriranje stavi na bilinearno, image stavi na quality (ne na high mada moze i tako).

Ova "custom" podesavanja mozes namestiti i za OpenGL i za d3d.

Takodje ako iskljucis vsync imaces tih 99 fps-a ali ce ti se u donjem delu ekrana "lomiti slika" + radices pod 60 Hz sto je smrt za oci.

Stavi refreshlock, ukljuci vsync i imaces 85 fps ili 99 (zavisi od maksimalne vrednosti za tvoj monitor za datu rezoluciju)

Naprimer svi 17" u 800*600 podrzavaju 100 Hz pa ces imati 99 fps.

ako igras u 1024*768 vecina podrzava 100 hz a svi podrzavaju 85 pa ces imati 85 ili 99 fps (u zavisnosti od monitora).

Refresh Lock se manje vise podesi sam od sebe (sto se tice rezolucija i max frekv. osvezavanja). Odlican program je i reforce, radi ovo isto ali menja podesavanja u registry bazi pa neke nove igre (prokleti BF2) nece da rade sa reforceom. refresh Lock ne dira reg bazu, ali se mora pokrenuti svaki put kada dignes sistem (zato ga stavi da se automatski pokrece pri startupu windowsa)

I to je to.

Linkovi :

www.pagehosting.co.uk/rl - refresh lock

ftp.thecpl.com/reforce.zip - reforce.

Oba programa se samo ekstrahuju i kliknes na njih i to je to.

A na kraju pozovi nekog ko je ovo vec radio, jednom ti pokaze i znas za ubuduce :)

e da vas orbradujem :D nista se nije promenilo :D uradio sam sve kako ste rekli i nece opet :D i skinuo sam to sto si rekoa per tu i opet nece :D a onda kao slag na tortu sam izdrkao sve po og i d3d i opet se nista bitnije nije promenilo :D .........vise me je sramota da trazim pomoc od vas :D

Нема  будућности без истине.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

elem :D ukapirao sam da je to od mog procesora :D posto je drug doneo svoju graficku :D kao moj intel od 2.6 je za igrice gori od amd 1.8 :D bah bah kakva steta :D  oce neko da kupi procesor ??:D:D:D

vazno je da se ti lepo zabavljas;))a da li cs radi..to je manje bitno:)

C programmers never die. They are just cast into void.

C# programmers don't die either. They get garbage collected