Jump to content

treba mi neka graficka za cs

Kal1mero

Recommended Posts

ovaj treba mi neka graficka sa kojom ce cs da mi radi normalno tj da mi bude fps 99 ne mora da bude zakucan i posle smoke-a ali da radi bre normalno

imam procesor na 2.6 512 rama i plocu asus p4p9x se ....

Нема  будућности без истине.

pa recimo do 80-90e ali samo cs igram boli me dupe za ostale igrice :D tako da ono sto manje para to bolje a da radi :D

a inace imam ati radeon9600 se i fps mi je sramotan :D 30-55

Edited by Kal1mero

Pa 9600pro vec prilicno dobro cepa i sam Source, tako da bi za obicni CS bila daleko vise nego dovoljna. Za tepare mozes da nabavis i 9600xt, a ako je sto manje para, rece vodoo-gf4 ce raditi. Mozda da potrazis neki polovan GF4 Ti model, to bi bilo extra...

128mb 128bit radeon 9550 mozes naci vec oko 60e, a cuveni asusov 9550GE je oko 70.

Edited by millancche

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Dajte ljudi ne lupajte, covek ima celerona 2.6 512 Mb i 9600

Na toj konfiguraciji i 1.5. i 1.6 lete.

Ne valja ti komp/drajveri, a 9600 je cak i prejak bilo za 1.5 bilo za 1.6

Nezavisno dal igras pod D3D ili OGL

Mozda ti je win propao :)

Mozda nisi dobro namestio drajvere ...

Mozda ti je prljav kuler na grafickoj pa se pregreva.

Mozda imas bube u kompu.

U svakom slucaju komp ti je i vise nego jak za CS1.5/1.6

Mozes ti opusteno ako ga uriktas da igras i source...

Windowsovi drajveri imaju skroz dobru d3d podrsku, ali nemaju uopste OGL (ako se ne varam), pa onda ne bi mogao ni da igra pod OGL....more kalimero, jesi ti stavio drajvere bre??

:)

Ma i na 9600SE cs 15/16 leti.

Ja sam se celog zivota smejao i cudio kanterashima... :-) a evo i razloga zasto! Najjaci ste, majke mi (cast izuzecima, koje ne poznajem:-) a moram i da stavim i ovu sliku

diabolos6fq.jpg

E sad da ne budem hejter, najbolje resenje ti je da se lepo uradi format c (valjda znas sta je to, iako si kanterash), zatim reinstall windowsa, i svih drajvera (od cega je najvaznije za graficku, jelte)

tip: ako ti nisu instalirani drajveri za grafozu, desktop je obicno u niskoj rezoluciji, sa manjim dijapazonom boja, i slika se ne menja techno, vec sa izvesnom gradacijom, kao u pojasima razlicitih nijansi boja (lako uocljivo tokom paljenja racunara, i plavog welcome ekrana). Ako ovo vidis, onda su drajveri. U svakom slucaju, preinstaliraj windows, i case closed.

pa tachno, jbte, ja sam sa cel 2.4 (kloknutim do 3.14) i 512 MB, sa 64bitnim fx5200 u Source-u imao 25-30 fps...

Onda je jedino logicno pitanje sta si u stvari radio na kompu te 4 god, ako nisi igrao igre, a ni naucio neke osnovne stvari? Veruj mi, stvarno je nelogicno, a i to poredjenje sa basketom ti je bash besmisleno:-) Eto ja sam visok 163 jos od 6tog osnovne, pa mi basket nikad nije ni bio na listi prioriteta, niti sam bio bash najtrazeniji igrac:-(

Enivej, resenje si dobio, ako to ne upali, mozda je neki kvar na nekoj komponenti (ali male su sanse za to)

Jbte, jednom lika u selu sam ucio mesec dana koj je poenta copy/paste-a, i jos nedelju dana razliku sa cut/paste... pa me je ipak pre par dana pitao: NEsto mi se sjebalo, da nisu oni 'drejveri'?

4 godine, jeees!

dobro posto vas zanima sta sam radio na kompu :D nista snimio muziku u slusao je :D trebalo mi i za skolu sada mi treba za posao i to je to...znam ja bre sta su drajveri mislim znam cemu sluze...ali to je sve sto znam :D pa nije ne logicno to za basket..ja basket znam da igram zato sto sam 10godina trenirao...a vi ste "trenirali"komp pa znate vise od mene...hteo sam da kazem ne mozes sve znati...

i znao sam da mi treba antivirus i znao sam i da imam viruse ali me ono nije zanimalo jer mi nije smetalo sve do sada....i sada se ovaj topic pretvorio u raspravu da li sam ja glup i normalan :D

pa onda vas i nisam shvatio :Dmalo se cudno izrazavas za mene :D elem ja sam formatirao disk i reinstalirao drajvere za graficku i doslo je do surovog poboljsanja :D sada mi je fps od 50-60 najcesce :Ddrndao sam vertikal sin... i on i off i nece pa nece :D ne znam vise sta da radim......