Zoolok Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Gle ovo: link. Jes' da dolazi od Intela, al' ipak... Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 FarCray zavisi preko 90% od graficke, tako da je ovo sto su oni podneli smesno. Dakle da bi ovi rezultati bili tacni http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2713&p=3 taj novi CPU mora da bude 10-15 puta brzi od Atlon64 CPU a da se ne lazemo to nije tacno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Brzi brzi kako da ne, josh samo da tutnem 450$ za procesor :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Prvo sam pomislio da je neki novi paket chipsetova od Intela, recimo 985, 995, 9105..., a od AMD-a par novih socketa (941pinski, +najava za 942pinski), ma mamu im onu nenormalnu, bre... Sta mi sve to vredi kad cu to mozda moci da imam za 5 godina min, i to ako se stisnem... a da ce mi trebati, bash i nece. Nek mi Intel da konacno normalan i kompatibilan cs i 64bitni Pentium po razumoj ceni, a AMD nek se konacno odluci za socket, bre... ovako mi bas seva paja sta rade njihovi sestojezgarni procesori od 500e! MIslim nije hejt ni na koga ovde, iskljucivo na... one tamo:-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted March 8, 2006 Author Report Share Posted March 8, 2006 Neverovatno kako su AMD-ovci agresivni u odbrani "svoje" kompanije Elem, žalite se Anandtechu, tj. don't shoot the messenger... E i ko ovo pretvori u Intel vs AMD preseravanje, nadrljao je. Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 FarCray zavisi preko 90% od graficke, tako da je ovo sto su oni podneli smesno. Dakle da bi ovi rezultati bili tacni http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2713&p=3 taj novi CPU mora da bude 10-15 puta brzi od Atlon64 CPU a da se ne lazemo to nije tacno.. ← Gde si ti video FarCry? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted March 9, 2006 Author Report Share Posted March 9, 2006 Izašli su i osveženi rezultati: http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2716 Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 (edited) ,Mar 9 2006, 00:50]Gde si ti video FarCry? ← typo mislio sam na F.E.A.R. A FarCray zavisi dosta od CPU-a :) E da veoma zanimljv komentar o ovome http://voodoopc.blogspot.com/2006/03/if-on...me-machine.html @Zoolok: Naucno je dokazano da ju AMD-ovci i nVidijevci barem duplo agresivniji od parnjaka sa druge strane Edited March 9, 2006 by Stator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Conroe ce da pochisti sve amd-ove (one koje intel nije pochistio cenom ). Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Kao sto vidite CPU nema NIKAKVU ulogu u gore napomenutoj igri tako da je u potanju sam PR-ovanje ili ti zaludjivanje mase Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted March 9, 2006 Author Report Share Posted March 9, 2006 typo mislio sam na F.E.A.R. A FarCray zavisi dosta od CPU-a :) E da veoma zanimljv komentar o ovome http://voodoopc.blogspot.com/2006/03/if-on...me-machine.html @Zoolok: Naucno je dokazano da ju AMD-ovci i nVidijevci barem duplo agresivniji od parnjaka sa druge strane ← Brate, ovaj lik sa Voodoo PC-ja nije normalan: "Note that a single core Athlon 64 4000 achieved a better score in the benchmark run by Tom (160.5fps) than the one provided by Intel (160.4) at IDF." E, bre, 0,1fps! :))) Osim toga, stavljen je i novi BIOS na AMD ploču... Inače, Statore, što ignorišeš ostale rezultate? ;) FEAR testovi nisu pokrenuti sa istim podešavanjima kao na grafikonu koji si prosledio :) Na Anandu nije korišćen FSAA. Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 (edited) Inače, Statore, Edited March 9, 2006 by Stator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Op Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 "funkcionise samo na homogenim pilicima u vakuumu" Znači dok neko ne kupi taj procesor u radnji, donese ga kući i testira na svojoj ma Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts