Jump to content

Intel konačno brži od AMD-a

Zoolok

Recommended Posts

Prvo sam pomislio da je neki novi paket chipsetova od Intela, recimo 985, 995, 9105..., a od AMD-a par novih socketa (941pinski, +najava za 942pinski), ma mamu im onu nenormalnu, bre...

Sta mi sve to vredi kad cu to mozda moci da imam za 5 godina min, i to ako se stisnem... a da ce mi trebati, bash i nece. Nek mi Intel da konacno normalan i kompatibilan cs i 64bitni Pentium po razumoj ceni, a AMD nek se konacno odluci za socket, bre... ovako mi bas seva paja sta rade njihovi sestojezgarni procesori od 500e!

MIslim nije hejt ni na koga ovde, iskljucivo na... one tamo:-)

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

,Mar 9 2006, 00:50]Gde si ti video FarCry?

typo mislio sam na F.E.A.R. A FarCray zavisi dosta od CPU-a :)

E da veoma zanimljv komentar o ovome http://voodoopc.blogspot.com/2006/03/if-on...me-machine.html

@Zoolok: Naucno je dokazano da ju AMD-ovci i nVidijevci barem duplo agresivniji od parnjaka sa druge strane [:p]

Edited by Stator

typo mislio sam na F.E.A.R. A FarCray zavisi dosta od CPU-a :)

E da veoma zanimljv komentar o ovome http://voodoopc.blogspot.com/2006/03/if-on...me-machine.html

@Zoolok: Naucno je dokazano da ju AMD-ovci i nVidijevci barem duplo agresivniji od parnjaka sa druge strane [:p]

Brate, ovaj lik sa Voodoo PC-ja nije normalan: "Note that a single core Athlon 64 4000 achieved a better score in the benchmark run by Tom (160.5fps) than the one provided by Intel (160.4) at IDF."

E, bre, 0,1fps! :))) Osim toga, stavljen je i novi BIOS na AMD ploču...

Inače, Statore, što ignorišeš ostale rezultate? ;) FEAR testovi nisu pokrenuti sa istim podešavanjima kao na grafikonu koji si prosledio :) Na Anandu nije korišćen FSAA.

Everything's just fine.