fatboy Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 (edited) Voda mi je krenula na usta kada sam video u SK-u najavu za ovaj naslov koji me po svojoj specifikaciji podseca na mnogoobozhavani "Expendable" koji ne mogu da poteram na WinXP-u jbg, a tako volim da derem igre ovoga tipa. Znaci KO IMA OVAJ NASLOV, NEK ME PODHITNO CIMNE NA PM !!! 10X !!! Edited March 6, 2006 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 sta je ovo,neka pucacina iz pticije perspektive?ovaj shot sa bacachem plamena me podseca na load i reload:) ako imas brz net,overi ovo http://www.torrentz.com/torrent_339817.html valjda je to to Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 (edited) sta je ovo,neka pucacina iz pticije perspektive?ovaj shot sa bacachem plamena me podseca na load i reload:) ako imas brz net,overi ovo http://www.torrentz.com/torrent_339817.html valjda je to to edit* jeste to je ta igra,radi,izasla jos u novembru(barem tada je torrent postavljen).procitaj ovde komentare,samo trebas krek da skines,postavio neki mica link http://www.torrentspy.com/torrent/461647/ sad odaj tajnu odakle si skinuo zvezdanog serifa?:) Edited March 7, 2006 by badnick Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 (edited) Ja tu igru imam već tri meseca, ba Edited March 7, 2006 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 I ja sam je nabavio negde u januaru. Fina opushtajutja pucaljka. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 skinuo sam ga i ja i nije losha za sada .. probao sam prvo na hardu i mnogo je zajebano .. sad na srednjem pikam onako loma za dushu izmedju dve dote =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 kratko ali mi se svidja :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 » Click to show Spoiler - click again to hide... «... jel ovo bese ne sme da se postuje ? :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 igra je vrlo dobra, mada malo zasiti pred kraj (otkud to) i poprilicno je teska?!? very nice ince igreo sam je pre tri meseca ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Sad sam se setio odakle mi igra nesto poznata,bar nacin izvedbe i tematika. Crimsonland ! Cak i oruzje,putanja projektila,pola stvari je isto ili slicno. Ali ipak je zabavno,cisto da se opustis. Mada je G!!! upravu, kraj je slab ali cela prica ostavlja vrata za nastavak. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 da bre... crimsonland... to sam zaboravio da uporedim... upravo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 sad upravo predjoh .. odlichna je igra. nije kratka bash je kolika treba da bude da je duze smorila bi. odlichno je umiksovano sve, pricha standarno napucana (onemanarmy sa sarkastichnim komentarima) i glupi ejlijani. oruzije mozda najbolje koje sam video u ovakvim tipovima igara. jedino shto je malo glupo su po meni bossovi al srecom nema ih puno. odlichna igra za 2-3 dana pikanja opushtenog. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Čudo nema nigera koji je sve ovo započeo, da ka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 reche mi da mu je sranje .. mislim da je i postovao negde al ne mogu da se setim gde .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Na čemu si igrao? Moja ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 verovatno nije ukljuchio vertical sync .. meni je samo par puta zaseklo na nekim nivoima kada ih ima puno i kada pochne neko pucanje stakla .. inache sve ostalo glatko .. sem shto mi se grafichka pregrevala .. al to su drugi problemi :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts