.:dH:. Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 (edited) novi momenti? ne kapiram. edit: jedino ako nije interna fora... Edited March 9, 2006 by Prist Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Never, ever, i'm retarded in that area... (<- prizemni penal bi bio da neko kaze i gde ne sve jos... ali ima i bolji ;)) Ozbiljno, nikad nisam nista "startovao". Imam staz od skoro 4 godine u 2 duge veze (and counting...) i ono, nije mi ni palo na pamet... mozda sam nekad nesto slucajno, ne znam, pogresi covek... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 haha sad sam se setio jedne situacije (uvek kad se setim, umrem od smeha). Znaci, ja i 2 ortaka sedimo na betonskoj ogradi ispred faksa (ATF, ETF, GF) blejimo i cekamo do predavanja, oba ortaka su sa ETF-a. I sad, dolazi jedna nasha ortakinja koja ide na predavanje neko, i vodi ortakinju sa sobom... krene jedan od ove dvojice da prica nesto sa njenom ortakinjom, odalje se malo, kao muva je neshto... i ona u fazonu... "E, moram da idem, zatvorice se trafika" i ode..... hahhaha patos... lik je ostao otvorenih usta. Inache... radni dan, oko podneva.... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 e a pazi ovo ortaku ortakinja ide i ortak ortakovog ortak ortak Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 ne seri ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 haha sad sam se setio jedne situacije (uvek kad se setim, umrem od smeha). Znaci, ja i 2 ortaka sedimo na betonskoj ogradi ispred faksa (ATF, ETF, GF) blejimo i cekamo do predavanja, oba ortaka su sa ETF-a. I sad, dolazi jedna nasha ortakinja koja ide na predavanje neko, i vodi ortakinju sa sobom... krene jedan od ove dvojice da prica nesto sa njenom ortakinjom, odalje se malo, kao muva je neshto... i ona u fazonu... "E, moram da idem, zatvorice se trafika" i ode..... hahhaha patos... lik je ostao otvorenih usta. Inache... radni dan, oko podneva.... ← neverovatno ne seri ? ← Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 haha sad sam se setio jedne situacije (uvek kad se setim, umrem od smeha). Znaci, ja i 2 ortaka sedimo na betonskoj ogradi ispred faksa (ATF, ETF, GF) blejimo i cekamo do predavanja, oba ortaka su sa ETF-a. I sad, dolazi jedna nasha ortakinja koja ide na predavanje neko, i vodi ortakinju sa sobom... krene jedan od ove dvojice da prica nesto sa njenom ortakinjom, odalje se malo, kao muva je neshto... i ona u fazonu... "E, moram da idem, zatvorice se trafika" i ode..... hahhaha patos... lik je ostao otvorenih usta. Inache... radni dan, oko podneva.... ← uuu ali ga je upalila Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 haha sad sam se setio jedne situacije (uvek kad se setim, umrem od smeha). Znaci, ja i 2 ortaka sedimo na betonskoj ogradi ispred faksa (ATF, ETF, GF) blejimo i cekamo do predavanja, oba ortaka su sa ETF-a. I sad, dolazi jedna nasha ortakinja koja ide na predavanje neko, i vodi ortakinju sa sobom... krene jedan od ove dvojice da prica nesto sa njenom ortakinjom, odalje se malo, kao muva je neshto... i ona u fazonu... "E, moram da idem, zatvorice se trafika" i ode..... hahhaha patos... lik je ostao otvorenih usta. Inache... radni dan, oko podneva.... ← Da bas je ispala riba ^^ ocito je prerasla da ga vodi u supermarket i da mu da korpu i da pobegne iz supermarketa . Mislim pretpostavljam da "riba" ima vise od 14 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Po nekom mom iskustvu, riba koja tebe smuva je nevolja u najavi... ← Znachi ja nevolja?? Poshto uglavnom ja volim da startujem Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Znachi ja nevolja?? Poshto uglavnom ja volim da startujem ← \o/ (ali ne throw your hands up nego ONAJ pokret) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 budalo ^^ Poshto uglavnom ja volim da startujem ← pa shto si zatajila u poslednje vreme onda .. neke spike ne znam ovo ono .. ma idi bre :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 (edited) baci sisu da se igramoooooooo EDIT: ovo je bilo u okviru topika, nije bilo upuceno jovani Edited March 9, 2006 by Sa1Nt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 \o/ (ali ne throw your hands up nego ONAJ pokret) ← koji Onaj??? budalo ^^ pa shto si zatajila u poslednje vreme onda .. neke spike ne znam ovo ono .. ma idi bre :) ← ma nisi chuo spiku do kraja...u suprotnom znao bi Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 bash je super kad ti riba pridje, posebno kad si lenj... osim kada ti pridje sa spikom "bash si neobichan... a koje je tvoje latinsko ime?". Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Nije valjda da sumnjash u moje startovanje? Mada sam iz obesti svojevremeno imala i tripove 'ej ti, dodji vamo' i uspevalo je Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Jesi zvakala zilete nekad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 "bash si neobichan... a koje je tvoje latinsko ime?". Covece, Igz u obliku zenske osobe, to bi bilo pogubno ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 uskore ce vikend mogli bi neke lajnove probati :))) Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 stijo aj budi dobar, ili ti necu sutra dati kocke secera... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 dodji da se igramo pod mojom sljivom :))) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 koji Onaj??? ma nisi chuo spiku do kraja...u suprotnom znao bi ← pa znash ti .. bice tebi kraj kad ti dodje ONAJ [roflmao] kako nisam chuo spiku do kraja ? pa jel si mi rekla i za onu u venomu i onu na faxu i nishta .. nemoj da se vadish sada Nije valjda da sumnjash u moje startovanje? Mada sam iz obesti svojevremeno imala i tripove 'ej ti, dodji vamo' i uspevalo je ← posle koliko piva si bila u tom fazonu dodji da se igramo pod mojom sljivom :))) ← jel to iz onoga "made in serbia" Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 da nema riba na forumu maud ne bi koristio "quote" Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 pa shto si zatajila u poslednje vreme onda .. neke spike ne znam ovo ono .. ma idi bre :)proradila joj savest:P :)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 da nema riba na forumu maud ne bi koristio "quote" ← :* proradila joj savest:P :)) ← chekaj jel ti to prichash o jovani =) ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 da nema riba na forumu maud ne bi koristio "quote" ← tako to ortaci sa ortakinjama Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts