Kal1mero Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 auu da gde se seti klanice :D i vortex :D heheh dada :D e jel se to meni cini ili u zemunu nije ni bilo igraonnica :D?? e bio je i jellow yard :Dpa ona velika prevara oko lige one ..mada to nema veze sa ovim :D e pa FUSE niko ne pominje ??? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 @tvorac topic-a: Da žive su, od ovih što rekoh alpha ti je najbolja za to. Deus - uvek gužva, MK - uvek nekoliko klinaca koji urlaju. Alpha je uvek prazna, samo onaj lik što tamo radi. Tolko je hepi kad mu neko bane da pusti po pola sata duže ako se igra neki multipl. Mir i tišina zagarantovani... Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=ExExE=- Posted March 5, 2006 Author Report Share Posted March 5, 2006 (edited) @tvorac topic-a: Da Edited March 5, 2006 by -=ExExE=- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Kad se setim tih igraonica sto u jednoj sobi od 10 kvadrata ima 20 kompova i to ... srecom pa nisam puno isao u njih ... al' onaj trznjak na nbgdu sto je ceo bio "u igraonicama" ... cudo on nije nekako "pretek'o" kao na primer metro, cisto zbog kolicine kompova sve ukupno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 sta je sa pancero panzerom kako god ?? tamo gde je g igrao nekada ?? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 (edited) To je na granici sa Zemunom. Znači ima "T" raskrsnica, odozdo ide Radoja Dakića, a levo i desno je Vrtlarska. Na samom uglu je, ne možeš da promašiš... Edited March 5, 2006 by Prist Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 U Otopusu je bila opustena atmosfera, a i u playhouse-u...mislim da su obe no more Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 uu ja sam mislio da je stilgar umro :D mislim na igraonu...ee te male igraone su imale dusu..ali pare su sve upropastile...evolution risk net+jedno vreme..playhous kako se zove hm gde su igrali blue green.. deus je dobro jos uvek ziv :D ee al se nekad ziveloo :D ← . Stara, dobra vremena . Mi smo igrali u Otopusu (pokraden 2 puta, i zatvoren na kraju). auu da gde se seti klanice :D i vortex :D heheh dada :D e jel se to meni cini ili u zemunu nije ni bilo igraonnica :D?? e bio je i jellow yard :Dpa ona velika prevara oko lige one ..mada to nema veze sa ovim :D e pa FUSE niko ne pominje ??? ← Hehehe, Monitor CS Open League, prsla pred pochetak playoff-a i zatvoren YY. A sabili smo B ligu bez poraza. sta je sa pancero panzerom kako god ?? tamo gde je g igrao nekada ?? ← Panzer se zatvorio pre jedno 2 godine. Tamo se igrao dobar warcraft... @topic: Stilgar is the place, eventualno Deus u jutarnjim casovima nekim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 (edited) Da, Otopus :) Eeee... Sve je bilo okej dok Edi nije umro, onda su ova dva morona (Veljko i onaj debeli, zaboravio sam mu ime) zasrali sve shto su mogli. Poshto su mi i Edi i Nemanja bili drugari, nisam se vadio odande, ali bukvalno (i kunt u kujni). Bio sam tamo od pochetka, bukvalno od krechenja i pravljenja stolova. Kolko pish scena je samo bilo i najgotivnija ekipa ikad... Edited March 6, 2006 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Ja sam par puta bio u otopusu, stvarno nalepsa igraonica u kojoj sam bio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Bash mi znachi shto to kazesh, i shto ima ljudi koji je se setjaju, jer stvarno je mnogo ljubavi ulozeno u nju... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Da, Otopus :) Eeee... Sve je bilo okej dok Edi nije umro, onda su ova dva morona (Veljko i onaj debeli, zaboravio sam mu ime) zasrali sve shto su mogli. Poshto su mi i Edi i Nemanja bili drugari, nisam se vadio odande, ali bukvalno (i kunt u kujni). Bio sam tamo od pochetka, bukvalno od krechenja i pravljenja stolova. Kolko pish scena je samo bilo i najgotivnija ekipa ikad... ← Isto od pochetka tamo, od onog otvaranja, kada smo doshli na CS, ekipa sa Netgamesa. Ja sam prestao da idem pre nego shto je Edi umro (batalio CS, raspala se ekipa i tako to), pa nisam gledao propast, ali mi je bash bilo mnogo zao kada su ga zatvorili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 igraona koja je meni bila najdraza... MG (aka Neo) atmosfera je uvek bila na nivou, tamo problema skoro nikad nije bilo (jashta ) cak su i radili jedni od velikana ovog foruma tamo... Don Loza, Shone, Guru ... ja sam cistio misheve za dva sata ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Sad znam otkud mi je poznat tvoj nick :) Znachi moji su bili DOP klan (Dortjolski Oslobodilachki Pokret), Acid, Mia, Lochost, Onogost, ja, chak je i Kruko odigrao par mecheva za nas :) A najjachi lik mi je Legolas :)) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Otopus je bio do jaja... često smo i Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 A setjam se tih praksi :))) Potpisivao im je Nemanja za profesora... Te pljachke su bile posle Edijeve smrti. To je sve bilo organizovano iznutra od strane pomenutih koji su "nasledili" Otopus. Mislim znam mnogo o tome, ne bih sad sve da pricham, ali znam da su to sve leshinari organizovali sami... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Te prakse su bile najjake :) Znači ja i ortak zavr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=ExExE=- Posted March 6, 2006 Author Report Share Posted March 6, 2006 Stilgar nece nista da instalira na svoje masine plasi se da ne pokvari nesto tako da nije zainteresovan Alfa ne radi bio danas zatvoreno tj. ako sam pogodio mesto? Hvala svima na pomoci, ako neko ima jos neku ideju neka se javi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Jel ovo ona Alfa u Zemunu? Mislio sam da ona ne radi već du Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 @Ex E baš mi je krivo. Izvini stvarno nisam znao da su je zatvorili. Još se mislim kad sam ti pisao post dal da ti kažem da sačekaš moju potvrdu o tome dal radi (pošto prolazim svakog dana tuda), ali nisam. Jbg. Još vidi kakvo je veme bilo... Sry plz... Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Te prakse su bile najjake :) Znači ja i ortak zavr Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Sad znam otkud mi je poznat tvoj nick :) Znachi moji su bili DOP klan (Dortjolski Oslobodilachki Pokret), Acid, Mia, Lochost, Onogost, ja, chak je i Kruko odigrao par mecheva za nas :) A najjachi lik mi je Legolas :)) ← mrs.OtOpus, prva ekipa i najjacha, hvala lepo . Edi i Kulja su zapocheli celu stvar koliko ja znam, i jako dugo drzali sami. Kada su doshli ostali ja sam vec polako bataljivao (kakva rech ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=ExExE=- Posted March 6, 2006 Author Report Share Posted March 6, 2006 @Ex E ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 @ExExE: pER tU aMOR (Igor) je vlasnik Deusa, pa vidi sa njim . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Čekaj, jel PerTu ista osoba kao i igor2 sa benchmarka?? Jebote, onda sam se ja sa njim video i u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts