Jump to content

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

84% zena lakse dozivljava orgazam sa muskarcima viseg drustvenog i socijalnog polozaja.

----------------------------------------------------------------------------------------------

no comment.

Mushkarci visheg drushtvenog i socijalnog polozhaja imaju vishe samopouzdanja i opushteniji su, samim tim sa njima je bolji sex. U tih 84%. ali nije pravilo

oO

vi ste svi ludi kolko lupetate... zar su bitni kompleksi nekog ko ne moze da zadovolji curu pa prica da je kriva uspesnost a svi znamo da u srpskom drustvu je jako tesko biti uspesan ako nisi karicev sin...

...... f e n s i c ......

...yes, ur unique...

...just like everyone else...

nije, samo spadas u onih 16 posto.

hm? moguce, moguce... sve je moguce, ali nishta nije sigurno...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

84% zena lakse dozivljava orgazam sa muskarcima viseg drustvenog i socijalnog polozaja.

Koji ti je izvor za ovu statistiku? Zasto bi ovo u potpunosti bilo istinito? Ok, postoji procenat devojaka koji imaju takav mentalni sklop, ali mislim da je to daleko manja cifra od gore napisane.

Home is where the hearthstone is.

Nisi ni pominjao ljubav u pitanju, zato je nisam ni ja pomenula. :)

Zaljubljujem se u narav, ponasanje, njegove osobine, pa i u to kakav je u krevetu..

Ako se ne skontamo na tom mestu i ako ne zna znanje, nece biti nista od veze...

Zao mi je, ali realno je tako..

Edited by shaylee

јебати рибу само да би свршио је ретардирано, тако можеш и да га бациш у несвест на неки трип порнић и да ти буде приближно исто.

е, сад јебати рибу да и она сврши, то је непроцењиво. ништа ме не ложи као она кад се ложи. па кад ме погледа оним захвалним окицама... знам да је моја док је год будем хтео...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

пази, и кад глуме, то ти говори нешто. мада знам разлику. оанкви оргазми не могу да се одглуме. или су све биле епилептичарке као мале... [;)]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Naravno, lepo je biti romantican. :)

Polazim od toga da prvo moram da upoznam nekoga da se zaljubim, da me nesto privuce na prvi pogled, humor, izgled, generalno ponasanje/stav .. Tek kada ga upoznam i svidi mi se, mogu da imam zelju da spavam s njim, sto je i poslednji test (bar za mene). Ako bude super, to je vec obecavajuce.

Elem, odoh ja u mutne vode offtopica [:I]

пази, и кад глуме, то ти говори нешто. мада знам разлику. оанкви оргазми не могу да се одглуме. или су све биле епилептичарке као мале... [;)]

O boze... ti si lood :)

@shaylee

Jasno je da je i fizichka privlachnost jako bitna :)

Elem, ima i mnogo zena koje vole ekstremno ruzne tipove...

Life is gistro...

или су све биле епилептичарке као мале...

Elem, ortak upozna ribu (a to mu ortaci nameste), chuju se telefonom, sve super, tralala, otjesh dodjesh kod mene, otju.

Dodje on, upozna se i sa tjaletom, direkt pravac soba, neshto njemu chudno ali ajde, otje da kreshe. Tek ova sa prichom, ja znash imam epilepsiju, i doktor mi je prepisao da moram da se kreshem shto tjeshte, jer to opushta. A nemam dechka znash. Okej, on kao, niko nije savrshen. I sve bi bilo u redu da u sred tzepanja ova ne dobije napad, tjale opushteno ulazi, vetj zna proceduru, ne obratja paznju na njega ni malo. Zavrshi se celo sranje, ova kao, jel mozemo? Ma paaaaaaaalii :)

Zhasu...

Edited by Nemesis Enforcer

Life is gistro...

јебати рибу само да би свршио је ретардирано, тако можеш и да га бациш у несвест на неки трип порнић и да ти буде приближно исто.

е, сад јебати рибу да и она сврши, то је непроцењиво. ништа ме не ложи као она кад се ложи. па кад ме погледа оним захвалним окицама... знам да је моја док је год будем хтео...

respect za filozofiju...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Elem, ortak upozna ribu (a to mu ortaci nameste), chuju se telefonom, sve super, tralala, otjesh dodjesh kod mene, otju.

Dodje on, upozna se i sa tjaletom, direkt pravac soba, neshto njemu chudno ali ajde, otje da kreshe. Tek ova sa prichom, ja znash imam epilepsiju, i doktor mi je prepisao da moram da se kreshem shto tjeshte, jer to opushta. A nemam dechka znash. Okej, on kao, niko nije savrshen. I sve bi bilo u redu da u sred tzepanja ova ne dobije napad, tjale opushteno ulazi, vetj zna proceduru, ne obratja paznju na njega ni malo. Zavrshi se celo sranje, ova kao, jel mozemo? Ma paaaaaaaalii :)

Zhasu...

to je ona urbana .. samo nisi sochno opisao u onom delu:

cepa, cepa, riba vrishti koluta ochima, pena na usta, PENA NA USTA .. jebote ulazi cale i tek tada kaze prichu koju lik prethodno nije znao =)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

mislim da je ovo sve malo licemerno jer kao da je nama svejedno da li cepamo (samo zbog seksa) neku manekenku ili neku baba seru. KO god ima imalo ega sigurno ce se osecati srecnije jer je uspeo da jebe "kapitalku"

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Igzi Idolu Moj! :D

Mislim shta retji posle toliko postova nego da niko od vas nije normalan...

Eh i da @Ignis -> Rishtekpa... elem, razumemo se u potpunosti ;) :D

A to za zavod -> Krule... priznaj da si izmislio! :D

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"