HexeN Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 ja sam postavio novi record bez limita vremena pre neki dan 200:20 :D ← a koga vise volis sebe, ili sebe ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 ronaldinha ;) Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 I ja sam rekao aysu da mi kupi 2 cheesburgera i pomfrit a on mi je doneo big mack i 2 pomfrita Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 To goji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 I ja sam rekao aysu da mi kupi 2 cheesburgera i pomfrit a on mi je doneo big mack i 2 pomfrita ← isto sranje drugo pakovanje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 (edited) Stefane dal' si mogutj ? Shta se vrishtish? Reci kevi da pravi princes krofne da dodjem da jedem .... Ali znao sam da si chiter to pricham vec 4 godine... :P Edited March 5, 2006 by Cartman_ Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 @corey - ne moze vise od toga da se zagnoji ;D Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junnive Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 hahaha vi bi samo neshto jeli Quote sha' bilo mishevi! I Deniro bi ga sad na ovo mesto parkiro' ja nebi dzabe na medalju svoje ime graviro - Djus Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxuzz Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 e pajsi nasta si spao, postao si cheater :( Quote blabla, signa, blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Stefane jel imas nesto da kazes u svoju odbranu..ili priznajes da je ovo istina .. ? :D Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junnive Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Nedaj se pajso uz tebe smo :) Quote sha' bilo mishevi! I Deniro bi ga sad na ovo mesto parkiro' ja nebi dzabe na medalju svoje ime graviro - Djus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junnive Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Nedaj se pajso uz tebe smo :) Quote sha' bilo mishevi! I Deniro bi ga sad na ovo mesto parkiro' ja nebi dzabe na medalju svoje ime graviro - Djus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 nije vam dosadno ? Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junnive Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 nije Quote sha' bilo mishevi! I Deniro bi ga sad na ovo mesto parkiro' ja nebi dzabe na medalju svoje ime graviro - Djus Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaXuz Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 NEDAJ SE PAJSI!!!PAJSI MI TE VOLIMO(jeste da si cheater ali nema veze) :P:P:P:P Secam se kad si bio mali...govorio sam ti lepo uci od najboljih,a ti se uhvatio loseg drustva :) Quote ..::BaXuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junnive Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 hehhehe al si lik baxy Quote sha' bilo mishevi! I Deniro bi ga sad na ovo mesto parkiro' ja nebi dzabe na medalju svoje ime graviro - Djus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kshaja Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Ovo je sala? Jer ako nije lol za demo od citavih minut, ako nekog optuzujes barem daj duzi demo... Ono kad je usao na vrata ako se o tome prica je sramota... ubio je lika, drugi je pokupio bombu i pajser je pucao na slepo... Znaci sramota... Skidam cheatere jako dugo i imam gomilu isqstva u tome ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junnive Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 lol ja isto kazhem da nema cheat aj pozdrav... Quote sha' bilo mishevi! I Deniro bi ga sad na ovo mesto parkiro' ja nebi dzabe na medalju svoje ime graviro - Djus Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 prema ovom sto sam video na demou ... ne bih rekao da je cheater ... igrao sam sa pajserom 10000 puta i lik dobro ... ono sto je uradio kad je usao na vrata je moglo svakom da se desi.. ae poz Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragman Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Nije ono nikakav cheat. Desavala se i mnogo veca njasra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junnive Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 pih da ste videli moje kilove Quote sha' bilo mishevi! I Deniro bi ga sad na ovo mesto parkiro' ja nebi dzabe na medalju svoje ime graviro - Djus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts