Seronja Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 bese na BK pre nekog vremena animirana (flash) serija Total Contact,u reziji Antonija Pusica (Rambo Amadeus),nabavih samo 1 epizodu,s nekim reperom,zna li iko gde se moze skinuti neka druga epizoda???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 dj domacica i te fore.ne znam, imao ej par ok fora u toj emisiji ali uglavnom je sve bilo izdrkavanje. 23.3.2006. pravi koncert u sava centru, samo se neshto izbagovao sa cenom karata 700-2000din. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Ni meni nije bas najjasnije kako je ta emisija uopste nasla prostor na domacoj televiziji? Nije da su drugi sadrzaji na TVu kod nas nesto bolji, ali ipak ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 dj domacica i te fore.ne znam, imao ej par ok fora u toj emisiji ali uglavnom je sve bilo izdrkavanje. 23.3.2006. pravi koncert u sava centru, samo se neshto izbagovao sa cenom karata 700-2000din. ← iju..cccc... stvarno je chovek lud..mada mozda je upao u krizu :D Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Sto posto zbog ovih novih nasilnih igara sto pretvaraju decu u ubice ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Sto posto zbog ovih novih nasilnih igara sto pretvaraju decu u ubice ... ← Nemoj da si toliki Kuzmanovic :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 da budem iskren, ja kuzminu kolumnu retko kad i procitam, osim ako me ne zainteresuje naslov. Ne zato sto mislim da loshe pishe, nego prosto eto, nikad mi nije u fokusu ... ali sam sad morao da je procitam da bih video na sta ciljas ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts