baltam0s Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 join the club. Meni je tako muka od toga. Ljude pocinje da boli ku*ac za moje probleme, a neki su se tako izbezobrazili da su dosli do toga da mi pricaju sta da radim(mislim, ako ne uradis to, naljuticu se na tebe). Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 E da primetih da svi vole da se jadaju, al niko ne voli da sluša. Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 lako se iznerviram, al' josh lakshe iskuliram.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Vidim ja da ovde ima mnogih koje poboljkuje tzv. penis. Predlazem da odete kod doktora, da vam nabije kateter da prosirite iskustva, jer se u umetnosti mora napredovati, kao i u zivotu. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mox Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 zhivim s ljudima koji mi nisu bljiski a oni koji jesu su daleko.. savrshena situacija za neiznervirati se.. nervira me samo crnac koji radi u mom video klubu jer je stalno nadrkan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 (edited) nervira me samo crnac koji radi u mom video klubu jer je stalno nadrkan... ← ahahahaha lako se iznerviram, al' josh lakshe iskuliram.. ← Ja bash suprotno.. nemoj se iznervirash odma al mislim da je ova moja varijanta bolja.. Edited March 8, 2006 by Sim-A.Fuse Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 pa naravno da je nadrkan kad radi kao crnac.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 :)))))))))))))))) lol jos uvek imam taj snimak na kompu :D i svaki put mi je smesan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Nerviram se samo kada se ne kontrloisem tj kada moje ponasanje nece da ima posledice po mene. Imam dobru samokontrolu. Ali kada igram igrice (citaj gubim) vichem na sve oko sebe i nisam bas zgodan za komunikaciju tada :D. Par puta se umalo nisam pobio sa likovima koji su imali nesto protiv toga sto se nerviram :-P. Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Znači ti si onaj stalno nadrkani iz p+a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 jako se lako iznerviram, sve moze da me iznervira, nemam samokontrole, povredujem fizicki sebe, tresem se, divljam... odvratno Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 jako se lako iznerviram, sve moze da me iznervira, nemam samokontrole, povredujem fizicki sebe, tresem se, divljam... odvratno ← zovi me kad se tako neshto desi, da ti opalim shamar, osvesticesh se:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 mozhes po guzi da ga opalis...// sladje i njemu i tebi../// Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Mora da si mnogo jak hiljade i hiljade iskopanih rupa i urađenih sklekova Bezanje iz tog nekog ludila, u to neko drugo ludilo :) Da se pohvalim, u formi sam u poslednje vreme... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 ima samo par osoba koe mogu da me iznerviraju zaedno sa nekim situacijama kad ne vidim resenje sto je redje. a kad sam iznerviran spolja izgledam isto a unutra grizem sam sebe od besa. znam dae to lose al neam pojma. kao borim se protiv toga a neko rece savest, nekada bi voleo dae nemam. previse udara a od toga ostanes sjeban.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts