Pishkavac Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Ja mislim da je scourge dobio potencijalnog cw heroja Avatar je stvarno dobar heroj i mozda neunstiv sa tp u inventaru Magnus+Korbleus+Doctor G_G Quote don`t eat yellow snow !!!!! play hard go tard if noob would airplane bnet will be airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Za doctora se slazem, onaj ward seva trojicu 4,5 sec (jos nisam video kako to radi u praksi), jos ako dodas Voida u tu kombinaciju... Ne slazem se da je avatar neunistiv, lina ili lion ce ga resiti u svako doba dana i noci, ipak je nejak... Ali mozda ja samo nisam nasao pravi nacin igranja s njim... Gledao sam onaj Maretov replay, i probao sam da modifikujem nacin igre, tj da ga poboljsam, ali nista pametno nisam postigao... Na 0:5 sam se zamenio s drugom, uzeo Vipera i poceo da ownujem, a on je spasao situaciju sa avatarom... Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoName-CZ Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Za doctora se slazem, onaj ward seva trojicu 4,5 sec (jos nisam video kako to radi u praksi) ← Ja sam video . :) Jebote Chaos damage , kao da igrash D-Day . :) Seva sve zivo . SVE ! Quote Electro , House Music , Models and Vodka to own u all . :) Self made userbar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pishkavac Posted February 27, 2006 Author Report Share Posted February 27, 2006 onaj aoe dot dmg mu je do jaaja aoe = area of effect dott = damage over time Quote don`t eat yellow snow !!!!! play hard go tard if noob would airplane bnet will be airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 WD je prezakon stun je ubica 24 hp u sec regen + ulti sto seva pa sta ce te vise A AVATAR nsam jos igro sa njim na netu ili u lanu ali cini mi se kao da nije nesto posebno ali dok ne probam necu nista vise da pricam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red^ Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Dajte Ljudi Ward Padne Iz Dva Udarca Jadan Je Heroj 10 lvl i 700 hp Slabo Skuplja Pare = Sux Hero Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Dajte Ljudi Ward Padne Iz Dva Udarca Jadan Je Heroj 10 lvl i 700 hp Slabo Skuplja Pare = Sux Hero ← A ako Magnus kvalitetno privuce?! Ili Enigma dobro odradi ulti? Kontam da napravi gomile dmg-a, jos u kombinaciji sa onim area cursom... Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 moram da primetim da mi je pochetno odushevljenje doktorom splaslo posle par odigranih partija u kojima je on uchestvovao .. suvishe je slab za endgame i jedina korisna stvar mu je onaj heal .. ward mozda u mid gejmu u frci ako sve uspe da odradi kako treba ili u kombinaciji sa rastom Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiperion Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 (edited) Curse i ward i gledajte cifre na protivnickom heroju :D . Mislim da je ovo pravi heroj za pet na pet kad nabudzi mane bolji je od fontane . Edited February 28, 2006 by Hiperion Quote Why? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 neko kaze da su brutalni .... neko kaze da su losi .... ja mislim da su solidni .... :D Quote ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Curse i ward i gledajte cifre na protivnickom heroju :D . Mislim da je ovo pravi heroj za pet na pet kad nabudzi mane bolji je od fontane . ← ona treca magija sto skida health ima uzasno mali range + se baca na prostor a ne direktno na heroja. to je malo shit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cO! Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Witch Doctor i nije neki heroj..Ustartu je jako losh,mada takvi su vecinom svi int heroji.Ali Avatar moze da bude mnogo bolji,samo da mu se ispravi blink ;p ne freezuje tako da je shit,a moze da se ivejduje?!Samo se vrtish u krug lol!3 skill moze da mu bude abjuz,ukoliko su heroji protivnicki prenabudzeni..tipa imam mnogo dmg-a i sevam sve redom.ulti je realno krsh i treba ga poboljshati,generalno oba heroja treba twikovati ;).Avatar moze da bude jako dobar i zanimljiv heroj,probajte sa mantom i videcete ;) eee,da 1 skill phase SEKTA,probajte da ostanete u kuli kad istekne phase videcete da je jako zanimljivo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Dajte Ljudi Ward Padne Iz Dva Udarca Jadan Je Heroj 10 lvl i 700 hp Slabo Skuplja Pare = Sux Hero ← Pa zato mu i skupljas bustere onda ima stun koji se odbija 8 puta e 8 puta 24 hp/s !!! kletva je profi a ulti u kombinaciji sa nekim dobrim ulti stunerom propast tako da je veoma imba heroj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 (edited) Witch Doctor i nije neki heroj..Ustartu je jako losh,mada takvi su vecinom svi int heroji.Ali Avatar moze da bude mnogo bolji,samo da mu se ispravi blink ;p ne freezuje tako da je shit,a moze da se ivejduje?!Samo se vrtish u krug lol!3 skill moze da mu bude abjuz,ukoliko su heroji protivnicki prenabudzeni..tipa imam mnogo dmg-a i sevam sve redom.ulti je realno krsh i treba ga poboljshati,generalno oba heroja treba twikovati ;).Avatar moze da bude jako dobar i zanimljiv heroj,probajte sa mantom i videcete ;) Edited March 1, 2006 by I7APTI/I3AH Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 @cO! Ako su neki heroji dobri u startu,onda su to int heroji... Inace doktor je ok,dok avatara jos nisam provalio skroz,mislim extra je phase ali treba tog heroja jos malo doraditi. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
cO! Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Ne mora da znaci da su int heroji dobri u startu...Sta zbog NUK-ovanja..Ma daaaj 1 roh i cao njuk..Jedino su dobri int heroji kad se skupe na sredu i u roku od 10 min. srushe sve!!!Ali i to je preterano nubovanje ;)Igrajte ljudi igrajte ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Witch doctor je u sustini najgori support heroj, izgleda kao da sve moze sam posto ima heal, mass disable i ward, ali opet ward je govno, onaj enchant moze da omashi mnogo puta, stun ne pravi nikakav dmg, heal je... standard support, a ward ne napada kripove. U glavnom pugna/crobe/lich/lion su josh uvek mnogo bolji scourge disable/support/ddealer/farm heroji od ovoga. Mozda kad bi stavili da ward moze da napada kripove, bilo bi lepo, do tad moze da ga blajvi. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Witch doctor je u sustini najgori support heroj, izgleda kao da sve moze sam posto ima heal, mass disable i ward, ali opet ward je govno, onaj enchant moze da omashi mnogo puta, stun ne pravi nikakav dmg, heal je... standard support, a ward ne napada kripove. U glavnom pugna/crobe/lich/lion su josh uvek mnogo bolji scourge disable/support/ddealer/farm heroji od ovoga. Mozda kad bi stavili da ward moze da napada kripove, bilo bi lepo, do tad moze da ga blajvi. ← ali onda bi ward stalno napadao kripove a ne heroje jel kripovi imaju manje health-a(a verovatno bi ga onda i kripovi tukli jer ih napada), a dok ga ti preusmeris wardic padne iz 2-3 udarca,znaci ward=shit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Igro sam sa avatarom juce na netu i mogu vam reci da je odlcan sve magije su mu profi a pogotovo prva jer uglavnom uvek uspes da se izvuces iz biko kakvog sranja u kome se nalazis 2 takodje imba + mix sa Reality ko se tako zove magija cool treca isto a ultii moze veoma da bude koristan jer onemogucava protivnickog heroje da normalno kripuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Kad smo vetj kod warda videli smo svi koliko ward sux josh kod stelta u tamo 5 i nekoj verziji dote tako da ako nema enigme, voida, magnataura itd. nema shanse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 dva puta danas mi je zeusov ulti omanuo, tj odradio manji damage nego sho je trebalo kada sam trebao da fragujem huntersicu. pretpostavljam da je neki bug u pitanju Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Zato sto svi heroji imaju 25% spell resist? Znaci kad mu zabodesh dagon, uradice 300dmg sprzha umesto 400 ;) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 ima jedan sitan bug (nebitan) neki put nece da dozvoli da kupis item iz prodavnice u bazi nego moras da se odaljis van range-a prode pa da se vratis pa onda kao moze:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pishkavac Posted March 6, 2006 Author Report Share Posted March 6, 2006 posle dugog konstatovanja nova dva heroja su savrseno neupotrebljiva za klanska igranja -.- avatar nije los agility ali doctor je tuga pre bi reko da je late game hero zbog itema koju mu trebaju da neumre iz 2 magije ili 3 udarca xD Lfishs Quote don`t eat yellow snow !!!!! play hard go tard if noob would airplane bnet will be airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 posle dugog konstatovanja nova dva heroja su savrseno neupotrebljiva za klanska igranja -.- avatar nije los agility ali doctor je tuga pre bi reko da je late game hero zbog itema koju mu trebaju da neumre iz 2 magije ili 3 udarca xD Lfishs ← ja jedino sto sam skapirao da je doktorov ulti govno, dok su ostale magije keva, pre cu nabudziti curse i ono grudvanje kao supporter nego onaj glupi ward ;) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts