weasel Posted May 3, 2006 Author Report Share Posted May 3, 2006 (edited) pocelo je veliko bekstvo dooduse u svakoj drugoj je pocinjalo :) Edited May 3, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 20 epizoda je keva Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Teshkom mukom tju se naterati da ne gledam 21. odmah, nego tek kada izadje i 22. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Ohoho, vidi vidi fanove, hehehe, a kad samo pomislim da sam ja bio prvi (mozda ne prvi ali sam samostalno saznao za seriju) odmah mi je nekako toplo oko srca. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Ohoho, vidi vidi fanove, hehehe, a kad samo pomislim da sam ja bio prvi (mozda ne prvi ali sam samostalno saznao za seriju) odmah mi je nekako toplo oko srca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Ohoho, vidi vidi fanove, hehehe, a kad samo pomislim da sam ja bio prvi (mozda ne prvi ali sam samostalno saznao za seriju) odmah mi je nekako toplo oko srca. ← - ah, deda, kako je lepo, samo ti i ja, sedimo za našim stolom i zajedno ručamo! posle tolikih godina, i dalje smo zajedno, to je divno. sve me uhvatila neka toplina, toplo mi oko srca prosto! - ćuti, baba, i vadi sisu iz supe.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Extra je epizoda 20... jedva čekam sledeću,osećam da će ih skenjati za sve pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Ep21 ETA 3h:00m:00s. I ne, netju izdrzhati da je ne pogledam odmah. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 ja imam thiefa i poslednje tri galaktike da odgledam - i ceo firelfy ta ko da cu iskulirati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 9, 2006 Author Report Share Posted May 9, 2006 (edited) Jos jedna extra epizoda » Click to show Spoiler - click again to hide... «odbegli su naJ:)izad Edited May 9, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 i tebe su posvadjali sa engleskim ? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 9, 2006 Author Report Share Posted May 9, 2006 aj sa engleskim nego i sa srpskim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Što sam otvorio spoiler :((( sad treba da idem da gledam epizodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Sve vreme dok sam gledao sam bio toliko nervozan i napet, a u isto vreme srecan, da ne mogu da vam opisem. Moj zivot je u ruinama. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 ujebotebog » Click to show Spoiler - click again to hide... «za koga će se t-bag zaključati lisicama, i hoće mu arbuci odseći ruku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 ali epizoda je bila vrh!!! kao što kaže bole,u jednom dahu sam je odgledao O::: još jedna do kraja prve sezone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 ujebotebog » Click to show Spoiler - click again to hide... «za koga će se t-bag zaključati lisicama, i hoće mu arbuci odseći ruku? ← » Click to show Spoiler - click again to hide... « Drzi svoje prijatelje blizu a voje neprijatelje jos blize :) I da ako bude ima sa cim odsecice mu ruku... Ali sada Arbuci nema novinarku, tako da mu plan ne radi, a u avionu nema mesta..... Ufff glava.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 I tako... Blago razocharavajutj kraj sezone. Nadam se da tje shvatiti da ne treba 4-5 sezona kako sad prichaju da cede iz ovoga, vetj da se koncentrishu na to da druga nema glupe rupe i da se sve zavrshi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 ma jok. drugu sezonu ce ih juriti tajna organizacija, trecu ce ih smestiti u eksperimentalni zatvor u svemiru. Quote - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Ok, nije bas toliko razocaravajuc kraj, pre bih rekao da je zbrzan, al' dobro, sta je tu je, znam da cu gledati sledecu sezonu, to je dovoljno. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Pa 'blago'... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 super epizoda obavezno gledam drugu sezonu ali do avgusta ima dosta...:/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 kog avgusta, pre septembra/oktobra Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 sezona 2 preview http://www.youtube.com/watch?v=HdHbasC7taQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts