overkind Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Aj ka Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Vrabac, skupi su mnogo. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlig0r Posted March 5, 2006 Author Report Share Posted March 5, 2006 (edited) nama je igraonica " ChaOS" pre jedno 2-3 godine radila maje Quake 3, i 100% sam siguran da sam je platio 100 din..i dan-danas shtampa je perfektna...jedini problem shto se majica skupila toliko da je tesna 12-ogodishnjaku (preterujem, ali se bash skupila..i to u duzini...sad mi je jedno cantimetar ispod pupka a shirina je i dalje super), a ne meni! :( :( :(... bash cu je naci ovih dana da je fotkam i da je postavim da vidite! sad se setih da mogu komotno da je poklonim devojci za spavanje u njoj :) Edited March 5, 2006 by zlig0r Quote ~ One Ball - One Out ~ eXtreme Paintball Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 @overkind Još je znam gde ću,ali čim završim dizajn majice raspitaću se naširoko da vidim gde je najbolje i javiću ti :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 do jaja je tet, al' ne rachunaj toliko na tu belu boju, bolje ispuni sve crnim ← slazhem se sa spuom. rachunaj da cesh vec posle 10-15 meseci morati da idesh na doradu jer ce ti bela boja izbledeti.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 (edited) nama je igraonica " ChaOS" pre jedno 2-3 Edited March 5, 2006 by E jebes baku Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlig0r Posted March 5, 2006 Author Report Share Posted March 5, 2006 da, ChaOS - Qrta, Fridrih i Quake 3...e to su bili dani :) Irish :) Quote ~ One Ball - One Out ~ eXtreme Paintball Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 odradi li ti tu TETKu prosla i subota a i petak :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Mozhda nije prezhiveo? Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 A mozda su saznali njegovi da oce da se tetovira :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 BTW aj stvarno daj slike da vidimo kako je ispalo. I ja sam teo da stavim tet q3, al pod 1. malo je sramotno imajuci u vidu kako igram, a pod 2. matoro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Brate samo napred.Uradi tetovazu jebesh ostale gayeve(sise itd)... Quote Олимпијске игре на РУРу Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlig0r Posted March 13, 2006 Author Report Share Posted March 13, 2006 nisam radio ovaj vikend! *ebeno mi ne daju slobodan vikend na poslu!uffff....izgleda cu pre dobiti otkaz nego 2 dana slobodno...(poshto je gari koji mi radi u Somboru, a ja u NS-u)... molba svima! ajde ako neko ima volje da u photoshopu iseche znak quake-a i da ga malo obradi pa nek ga ili postuje ovde ili nek mi poshalje na mail, poshto mi ovo shto sam ja radio nije bash neshto...uvek moze bolje...ko hoce da se igra raznim efektima eto mu prilike :) a to mi treba shto pre jer mi je gari rekao da isprintam to pa da mu poshaljem u pismu za sombor da bih znao tachnu cenu i da moze da pripremi...znachi, ako bog da radim sad u subotu... necu da pomislite da za*ebavam, stvarno hocu da je radim, ali visha slila mi ne da! ali ko je uporan... Quote ~ One Ball - One Out ~ eXtreme Paintball Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 mozda imash ovde ftp://sbbquake:sbbquake@82.117.194.235/slike Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts