Jump to content

Knjiga za sestru

Recommended Posts

Ovako zelim sestri da kupim neku knjigu za rodjendan, bilo strucnu ili neku "za citanje" :) Ljubavni roman bas i ne bih, prilicno je pametna pa moze i neka "teza" knjiga.

Sestra ima 27 godina i studira na BK. Voli sve sto vole mladi [8D]

Ako je neko bio u slicnoj situaciji ili ima neku ideju bilo bi lepo da preporuci neku dobru knjigu. hvala

Edited by dvnityCker

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

po mogucstvu sa plaze, poshto je maud razvio tehniku odredjivanja interesovanja neke osobe gledanjem u sise:))

ajd sad ozbiljno, pomozite choveku.tj prvo da on da neke dodatne inf.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Stephen King- Zamka Za Snove-ako voli vanzemaljce i sl.

Sve od Terry Pratcheta-sigurno tje joj se svideti ako ima smisla za humor

Salman Rushdi- Satanski Stihovi(nema veze sa naslovom, ako voli deblje knjige)

*popularne bestselere ne preporuchujem-kad svako misli da je knjiga super onda je komercijalna i nije pisana "sa dushom"

ako kupuješ knjigu onda je najbitnije koliko je načitana. ako nije preterano, onda nešto od dena brauna (da vinčijev kod je već čitala verovatno, al ima još nekih par knjiga).

ima ih gde oćeš, tvrd povez košta oko soma.

Posto ja imam 28 godina (!!) onda imam obavezu da preporucim literaturu.

Ako hoces tezu literaturu:

- Zivot, uputstvo za upotrebu - Zorz Perek

Ova knjiga je dobra iz vise razloga, prvo, predstavlja vrhunac modernog romana 20. veka, "obimna" je i relativno jevtina s obzirom da je u izdanju Platoa (500 dinara). Perek je bio izuzetan covek i pisac, a ova njegova knjiga predstavlja vrhunac njegovog stvaralastva.

Ako hoces finu literaturu:

- Ono sto je rekao Starbak

Ziv bio!

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

hvala drugari, odlucicu izmedju pol ostera i zorz pereka :)

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.