SavKe Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 (edited) poenta , je shto si ti napravio slican topic , gde si uzizao soad , a sad smarash decka shto je napravio slican topic ... inace neko je postavio ranije kad je bila neka rsprava neku sliku na kojoj je pisalo Arguing on Forum is like , Runing on Olympic games for retardet , If u win ur still retarded ... :P ← Opet ti izvrtjesh stvari.Pa dobro...ako ti je interesanto...samo navali. E al svidja mi se taj citat,mnogo owna. Edited March 1, 2006 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Niko nema ni isti miris. ← Ja volim miris trave posle kishe, a ti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 A ja volim miris ki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 A ja volim miris ki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Danas si ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Danas si ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 (edited) m'jok... :) Edited March 1, 2006 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 m'jok... :) ← I love the whoooooooole world today Dobro, ne bash ceo...I dalje ne gotivim Jovanu i kremashice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 A ja volim miris ki Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 inace neko je postavio ranije kad je bila neka rsprava neku sliku na kojoj je pisalo Arguing on Forum is like , Runing on Olympic games for retardet , If u win ur still retarded ... :P ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 ukinite ovaj topik ...neko je napisao da si gansi veci od queena..to smatram dovoljnim razlogom za lock DAOVOME Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 ← da da to je taj rad :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts