Rake Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Naime imam 3 pitanja: 1.Ako neko zna gde mogu da skinem program za snimanje filmova u WOW-u 2.Ako bi neko bio ljubazan da mi pokaze pravi "gypsy" i gde ste on u stvari stavlja u folderu...(ovo sam vec pokusao bez nekog uspeha...)i da li je za "gypsy na primer potreban cosmos iliti drugi program itd...(umesto gypsy-a ako neko zna moze i flexbar) 3.Ako neko ima sugestiju(kombinaciju) addona koji bi bili dobri za i granje uopste.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noobchina Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Izguglaj "Fraps" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 (edited) CT mod, naravno sa CT Raid Assistom. Procackaj ga malo, videces da ima mnogo dobrih stvari tu. CT RA je neophodan. Nemoj preterivati sa add-onima, bar ti je to moj savet. Koja si klasa, to je mnogo bitno? Edited February 24, 2006 by Perun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rake Posted February 24, 2006 Author Report Share Posted February 24, 2006 CT mod, naravno sa CT Raid Assistom. Procackaj ga malo, videces da ima mnogo dobrih stvari tu. CT RA je neophodan. Nemoj preterivati sa add-onima, bar ti je to moj savet. Koja si klasa, to je mnogo bitno? ← SHAMAN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rake Posted February 24, 2006 Author Report Share Posted February 24, 2006 E da evo upravo sam skinuo fraps neku straiju verziju ali ipak "full" jer su ostale iako bolje krsh jer mogu samo 30 sec da sinimaju.. anyways pitao sam se kako mogu na "snimljeni" fajl iz neke igrice da nabacim neku muziku... Hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Ako ne znash kako (cime) to da uradish, sumnjam da cesh znati kako i ako ti kazem Sony Vegas ili Adobe Premier. Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rake Posted February 24, 2006 Author Report Share Posted February 24, 2006 Ako ne znash kako (cime) to da uradish, sumnjam da cesh znati kako i ako ti kazem Sony Vegas ili Adobe Premier. ← ma izvalio sam skoro ceo fazon..nista tesko u principu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 ja josh ne pravim filmove,ali zato skidam sa wowmovies sajta,pa sad imam jedno pitanje.... Kad odaberem film i prebaci me na file-front,kad pocnem da skidam sa DAP-om kaze mi Authentication required,nekad trazi nekad ne..to me nervira!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 pa lol jebote,ne zezaj,kako da maknem to,shta da radim,eto ti pitanje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 ja josh ne pravim filmove,ali zato skidam sa wowmovies sajta,pa sad imam jedno pitanje.... Kad odaberem film i prebaci me na file-front,kad pocnem da skidam sa DAP-om kaze mi Authentication required,nekad trazi nekad ne..to me nervira!! ← zajebi DAP uzmi Free Download Manager ( zamisli besplatan je:) ) tu nema takvih retardiranih bagova Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Zato shto verovatno skidash sa free accounta, a on ne podrzhava korishcenje download manager-a jer ima limitiran download. Obichno se za placene account-e daje dozvola za korishcenje download managera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts