gavra Posted February 25, 2006 Author Report Share Posted February 25, 2006 (edited) evo da vas detaljnije obavestim... turnir ce biti ogranicen na 32 ekipe... igrace ce se u 2 igraonice... tacan datum ne mogu da vam kazem ali racunajte 18 i 19 mart(subota,nedelja)... mozda dodje do neke izmene datuma sutra ili prekosutra cu staviti novi topic...tacno sve pocetak,kolko kesha... Edited February 25, 2006 by gavra Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 dolazim ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 ne treba 15 min do igraone kad se sidje... sta igraona je odmah tu iza za 5 min ;) ← ako mislis na lokal na strelistu (?) on je zatvoren odavno ... gavra prica za onaj stari u centru Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Najbolje bi bilo da se iscimash negde polovinom marta da organizujesh, taman ce da prodje dovoljno vremena da se ljudi ne cimaju i da mogu da se organizuju (a taman cu polozhim i vozhnju do tad pa cu potpisujem ispred c17 :D).. ← Josh i da cesh da polozish :P Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost... Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 ne treba 15 min do igraone kad se sidje... sta igraona je odmah tu iza za 5 min ;) ← budi srecan ako stignes za 15 min .... ako ides normalno mozda ce i 15 min da ti bude malo .... jbg kao sto si cuo lokal gde je bio c17-2 ti je zatvoren pre par meseci [ on je bio na 3 min od stanice ] ! tako da ako planiras da dodjes do igraone za 5 min moraces da uvatis sprint Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 aa daa i sad se sprint jedino vazi ako si donovan bejli Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 budi srecan ako stignes za 15 min .... ako ides normalno mozda ce i 15 min da ti bude malo .... jbg kao sto si cuo lokal gde je bio c17-2 ti je zatvoren pre par meseci [ on je bio na 3 min od stanice ] ! tako da ako planiras da dodjes do igraone za 5 min moraces da uvatis sprint ← jbga, nisam znao da je drugi lokal sad... moja greska :) Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 I na kraju jer ce biti turnir ili... ???????????? Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
czm Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 e, gavro, gavro ... u sta si se ti uvalio ... ne moze sa tom frizurom da se organizuje tur to da je teske u pitanju onda ok - teske gladli obej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted February 27, 2006 Author Report Share Posted February 27, 2006 I na kraju jer ce biti turnir ili... ???????????? ← oce naravno,danas dolazi vlasnik iz makedonije...veceras treba da pricamo okacicu ja to do veceras... Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
loco Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 e, gavro, gavro ... u sta si se ti uvalio ... ne moze sa tom frizurom da se organizuje tur to da je teske u pitanju onda ok - teske gladli obej ← Hahah de si bre jero gospodjo,ma ne mogu ja ni da igram idem u vojsku [:(!] [:(!] aj ti vidi pa skupi neku old school ekipicu da igrate i vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNKNOWN TALIJAN Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 DOBRO LJUDI JER CE BUDE NEKI TURNIR ILI NE >>>>>>>>>> DA GA EBEM :DD Quote ....................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 talijan sa koje si ti planete? pise ti 2 posta gore jbt :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNKNOWN TALIJAN Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 @manda < die bitch > sa PLANETE X juce sam dosho na zemlju pa ne znam shta se dogadja :D da ga ebem Quote ....................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franchman Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Ajde ajde , pisite , sta kad gde , koliko , kompova , mape , sve sve pisite :) Stize ekipa iz Jagodine ... p0z Quote vF.Franchman.psytrancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNKNOWN TALIJAN Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 francuz aj iscimaj me da se dogovorimo za igranje poz Quote ....................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Ajde bre gavro daj taj info,inace cemo svi da te (kako kaze TALIJAN) 'ebemo!!:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted March 1, 2006 Author Report Share Posted March 1, 2006 (edited) Znaci ljudi ne verujem da se ovo desava... ja sve dogovorim sa vlasnikom, i dani mu kaze da se nece dovoljno ekipa prijaviti i on kaze ovako:"gavro,ja mislim da je najbolje da ne pravimo tur,i ako ga budemo pravili da to bude negde oko uskrsa"nemam reci imao sam dobru volju stvarno... STVARNO IZVINITE............NISAM JA KRIV [:(!] [:(!] [:(!] P.S.DANI BRATE NE VERUJEM DA SI MU TO REKAO... [:(!] [:(!] [:(!] POZ SVIMA........ Edited March 1, 2006 by gavra Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragman Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 ...ako ga budemo pravili da to bude negde oko uskrsa... ← Taman dok se i mi sa juga organizujemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Jel sam vam lepo predlozio da ga obesimo odmah... ovako nam je samo davao laznu nadu... chibe... :) Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Ja sam lepo rekao... sala...Ma opushteno,shta je,tu je...ako je vec odlozeno za Uskrs,onda nek bude tad...Pozdrav!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 neverujem .... moglo je biti i sa 16 ekipa ... da se nije prijavilo 32 .... 16 bi se sigurno skupilo !!! ali nema veze ... bice valjda nesto uskoro !!! Quote ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 gavra mentol Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
100:00 Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 LOL :) jero i ja taman skupili ekipu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoodaJa Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 shta reci..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts