Jump to content

Koji telefon da uzmem ?

exile

Recommended Posts

6630 ima, cini mi se, isti problem kao i nekadasnji 3650 - mnogo je ruzan. Odlicne funkcije, ali ipak ruzan i glomazan. Ukusi su razliciti, covek je trazio lep telefon, pa sad odlucite sami.

Nokia 6630 high-res

BTW, jesi kupio nesto na kraju? :)

Meni bash i nije ruzan, jedinu zamerku koju imam jeste da je objektiv pozadi velik, jedino mi se to ne svidja...al jbg ga 1,3mp zahteva malko vetji objektiv od standardnih sa 0,3mp...

Ays aj STFU malo samo kenjas nesto. Ti i tvoje kombinacije...

Ja imam Nokia 6630- radi posao. I moze da se kaci na komp i saso mange sa njim... A i brz mu je softver. E sad opet zavisi kako koji model zabodes.

majmune jedan,govorim coveku sta je dobro!

i nisu nikakve kombinacije nego mu nudim ako oce p900,glupo da mi skuplja prasinu...

elem.... :

"I moze da se kaci na komp" o rly?:)

"E sad opet zavisi kako koji model zabodes." WTF !?!?

ne kenjaj kad veze nemas :D

Khm, pa ovako:

- ako ti treba lep telefon i nisu ti presudne njegove funkcije - Motorola V3 (crna, plava, siva):

- ako ti treba Symbian telefon, znaci funkcije ovo ono - Nokia 6600:

- od Sony Ericssona ti je k700i do 200 evra najbolji i jeftiniji od prethodnih dva. Nesto boljih funkcija od Motorole, ali ni priblizno 6600.

E sad, do dvesta evra ne mozes da dobijes nista toliko posebno, tako da se izbor svodi na ono sto se tebi naj-svidi. I ako si do sada nosio samo Nokie - Siemens, Samsung i Motorola ce ti se nece verovatno svideti zbog softvera. Ja bih npr. uzeo ipak onu Motorolu, jer je telefon stvarno lep.

ti si lood baja skroz ... ahahahahahahha

Edited by _Gotti_

don't grow up it's a trap