GibanicA Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 jednostavno sam morao ovo da istaknem.. nije bitno ni sto sam uzo pare..jednostavno sam srecan..:) kao ljubitelj kvalitetnog fudbala:))) mogli ste uociti da je vecina ljudi predlagala igreanje na real.. kladionice su to ispratile s kvotama 1.50 na real i 5.50 na arsenal... eeeeeeeej 5.5... pa ko da igraju sa Ovijedom... pa to je Arsenal ljudi...ima najboljeg napadacha sveta i najboljeg trenera sveta mogu da ne igraju i kembel i kol i ne znam josh ko ali bre to je Arsenal...i ti na njih stavish kvotu ko da su iz englenske konferencije dosli da igraju...i to sa nesretnim realom koji znamo kakvu odbranu ima... jednostavno nisam mogao odoleti takvoj kvoti...a pritom meridian podigo na 6 a za real spustio na 1.5...to mi je izgledalo kao ponizavanje keve mi.. a sad kad sam odgledo pregled...pa realno je bilo da bude josh jedan gol u mrezi kasiljasa..odrzali su im cas fudbala..fabregas,decko 87 kakve je lopte delio mogu da mu se sagnui ovi iz reala...a na anrija ne trositi reci..samo se proshetao do gola i kaznio ih...kao i vecinu kladioca u srbiji (dok sam bio u redu za uplatu par ljudi je stavljalo po 10-20 milja na real... prosto sam ispunjen...jos i lion i benfika dobili...samo da se milan onaj niuje usrano izvuko znao sam da treba zaobici taj mech..sere ih mnogo.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 nebeski objashnjava stvari :p i btw, iako navijam za milan... malko mi zhao bajerna :> Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 jbg mene mrtva benfika zeznula...ne mogu da verujem... Ejjjjj benfika Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 milo mi sto je real isprcan na svom terenu...! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 igrao sam 1-1 ali mi je drago sto su izgubili... koliko su mi bili dragi pre par sezona (pre astronomskih transfera - sa anelkom u timu -) toliko ih sada ne podnosim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 gibanice majstore,svaka ti cast na tipu...ja sam jednostavno preskocio Arsu jer imam jedno pravilo koje koristim za moje omiljene timove...ili se kladim na njih,ali nikad protiv njih(to je juce takodje vazilo za Milan) :))) Arsa ih juce zgromio usred Madrida,trebalo je da bude 0:2.Jedinu priliku Real je imao nakon greske tragikomicnog Senderosa,a ostale poluprilike je imao iz prekida... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 (edited) moj drug igro 1000 dinara na real x-2 i psv x-x ... ala se pojeo ...strasno ... pogotovu kad je gledo pregled i vido sta je sve PSV promasio ...... i kako je lion dao gol.... ja sam mu cestitao na uplati i realu pogodjenom.... Edited February 22, 2006 by ultrasns Quote ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 a henry kakav je gol dao? :) znachi samo je otresao ronalda, ramosa i josh jednog lika... i opa! idemoooo Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 Drago mi je sto je real puko mada sam ocekivao x i imam neki predosecaj da ce real ipak proci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 Svaka cast majstore ja sam bio 100% ubedjen da ce real da ih izbambusa bez obzira sto mi je Arsenal omiljeni engleski klub ;) a da je moglo da bude vise moglo je i to opusteno bar jos 2-3 komada Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 i otresao je onu slinu Gutija,za pokusaj starta bi mu samo dao zuti,kakvi govnari,ima da ih ubijemo na Hajberiju :))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 gibanice majstore,svaka ti cast na tipu...ja sam jednostavno preskocio Arsu jer imam jedno pravilo koje koristim za moje omiljene timove...ili se kladim na njih,ali nikad protiv njih(to je juce takodje vazilo za Milan) :))) Arsa ih juce zgromio usred Madrida,trebalo je da bude 0:2.Jedinu priliku Real je imao nakon greske tragikomicnog Senderosa,a ostale poluprilike je imao iz prekida... ← nije mi jasno zashto venger forsira Senderosa, koji pravi katastrofalne greshke u zadnje vreme, protiv liverpula ih je imao par, isto protiv boltona, sad i na Bernabeu, kod mene bi ubio klupu samo tako :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 eh da je u zadnje vreme,pravi ih ceo zivot specijalac celavi... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 da,ali u zadnje vreme neke ogromne, samo mu je bog pomogao da serhio ramos nije dao onaj gol sa 2m :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 27, 2006 Author Report Share Posted February 27, 2006 jeste pooludeo u zadnje vreme neshto...ali dobro tek mu je 20god.. a i nema nekog izborra tu..ako kolo ture ili kembel ne igraju on i onaj Johan Djourou su mu prve zamene...imaju zajedno manje godina nego bergkamp :) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 i miladinovicu je isto toliko pa je posle dosta gresaka u drugom planu u zvezdi.. mada pazi mene, poredim arsenal i senderosa i zvezdu i miladinovica!! ako ga istrpi venger bice dobar za par sezona... dosta je dobar u skoku kao i u duelu, jak je kao zivotinja ali koliko sam primetio nije nesto brz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts