Jump to content

Real Madrid - Arsenal 2 (0:1)

GibanicA

Recommended Posts

jednostavno sam morao ovo da istaknem..

nije bitno ni sto sam uzo pare..jednostavno sam srecan..:)

kao ljubitelj kvalitetnog fudbala:)))

mogli ste uociti da je vecina ljudi predlagala igreanje na real..

kladionice su to ispratile s kvotama 1.50 na real i 5.50 na arsenal...

eeeeeeeej 5.5...

pa ko da igraju sa Ovijedom...

pa to je Arsenal ljudi...ima najboljeg napadacha sveta i najboljeg trenera sveta

mogu da ne igraju i kembel i kol i ne znam josh ko ali bre to je Arsenal...i ti na njih stavish kvotu ko da su iz englenske konferencije dosli da igraju...i to sa nesretnim realom koji znamo kakvu odbranu ima...

jednostavno nisam mogao odoleti takvoj kvoti...a pritom meridian podigo na 6 a za real spustio na 1.5...to mi je izgledalo kao ponizavanje keve mi..

a sad kad sam odgledo pregled...pa realno je bilo da bude josh jedan gol u mrezi kasiljasa..odrzali su im cas fudbala..fabregas,decko 87 kakve je lopte delio mogu da mu se sagnui ovi iz reala...a na anrija ne trositi reci..samo se proshetao do gola i kaznio ih...kao i vecinu kladioca u srbiji (dok sam bio u redu za uplatu par ljudi je stavljalo po 10-20 milja na real...

prosto sam ispunjen...jos i lion i benfika dobili...samo da se milan onaj niuje usrano izvuko znao sam da treba zaobici taj mech..sere ih mnogo..

gibanice majstore,svaka ti cast na tipu...ja sam jednostavno preskocio Arsu jer imam jedno pravilo koje koristim za moje omiljene timove...ili se kladim na njih,ali nikad protiv njih(to je juce takodje vazilo za Milan) :)))

Arsa ih juce zgromio usred Madrida,trebalo je da bude 0:2.Jedinu priliku Real je imao nakon greske tragikomicnog Senderosa,a ostale poluprilike je imao iz prekida...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

moj drug igro 1000 dinara na real x-2 i psv x-x ... ala se pojeo ...strasno ... pogotovu kad je gledo pregled i vido sta je sve PSV promasio ...... i kako je lion dao gol.... ja sam mu cestitao na uplati i realu pogodjenom....

Edited by ultrasns

redstarfanuserbar0ch.jpg

ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE

i otresao je onu slinu Gutija,za pokusaj starta bi mu samo dao zuti,kakvi govnari,ima da ih ubijemo na Hajberiju :)))))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

gibanice majstore,svaka ti cast na tipu...ja sam jednostavno preskocio Arsu jer imam jedno pravilo koje koristim za moje omiljene timove...ili se kladim na njih,ali nikad protiv njih(to je juce takodje vazilo za Milan) :)))

Arsa ih juce zgromio usred Madrida,trebalo je da bude 0:2.Jedinu priliku Real je imao nakon greske tragikomicnog Senderosa,a ostale poluprilike je imao iz prekida...

nije mi jasno zashto venger forsira Senderosa, koji pravi katastrofalne greshke u zadnje vreme, protiv liverpula ih je imao par, isto protiv boltona, sad i na Bernabeu, kod mene bi ubio klupu samo tako :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

da,ali u zadnje vreme neke ogromne, samo mu je bog pomogao da serhio ramos nije dao onaj gol sa 2m :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi