andrejc Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Imam WC III verziju 1,20a i kada pokusam da se konektujem dobijam onu standardnu poruku da ne moze da se konektuje na server. Mislim da sam sve lepo podesio oko portova posto na nekim drugim serverima mogu da igram. Kao IP sam uneo onu adesu iz top teme u ovom forumu. Any idea? Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 pa ne znam tachno sada se igra verzija 1.20c btw kad meni nece na org da se uloguje ja samo resetujem comp i ono proradi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrejc Posted February 20, 2006 Author Report Share Posted February 20, 2006 Da li verzija moze da ima veze sa tim? Pola sata sam trazio crack za 1.20a, ko zna koliko ce mi trebati ako se upradujem na 1.20c :( Ajde mi daj IP koji koristis za konektovanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoName-CZ Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Da li verzija moze da ima veze sa tim? Pola sata sam trazio crack za 1.20a, ko zna koliko ce mi trebati ako se upradujem na 1.20c :( Ajde mi daj IP koji koristis za konektovanje. ← Restartuj komp , ako nece , onda je do verzije ... A ako nije do verzije , onda je do War -a , pa ti ne gine reinstall ... Tako da biraj Quote Electro , House Music , Models and Vodka to own u all . :) Self made userbar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 A nisi rekao ni koju vrstu konekcije koristish. Ako koristish wireless ili cable kod nekog malog (lokalnog) provajdera, moze biti i zbog toga shto on nije otvorio portove za igranje, nego samo standardan http (80) port. Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 aktuelna verzija je 1.20c sa tim patchom nema da ne moze:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrejc Posted February 21, 2006 Author Report Share Posted February 21, 2006 Sto se tice konekcije, koristim ADSL @256k, i otvorio sam sve potrebne protove za igranje. Da li neko moze da mi posalje link za crack na pp? Izvinjavam se ako ovim narusavam pravila foruma, ali mi jednostavno dodje da puknem kada vidim sve one search sajtove kao prve rezultate na googlu kada kucam "warcraft 1.20c crack" :( Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Sto se tice konekcije, koristim ADSL @256k, i otvorio sam sve potrebne protove za igranje. Da li neko moze da mi posalje link za crack na pp? Izvinjavam se ako ovim narusavam pravila foruma, ali mi jednostavno dodje da puknem kada vidim sve one search sajtove kao prve rezultate na googlu kada kucam "warcraft 1.20c crack" :( Pozdrav ← imas 1.20c da skines sa foruma 3 topic po redu"how to instalirati 1.20c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrejc Posted February 21, 2006 Author Report Share Posted February 21, 2006 Instalirao sam 1.20c, ali i dalje ne mogu da se konektujem :( Da li je potrebno da "probusim" i UDP portove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoName-CZ Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Instalirao sam 1.20c, ali i dalje ne mogu da se konektujem :( Da li je potrebno da "probusim" i UDP portove? ← Sacekaj koji sat , sad ce Hajli da naidje , pa ce da ti pomigne ... Jesi li probao sve sto sam ti rekao ? Quote Electro , House Music , Models and Vodka to own u all . :) Self made userbar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrejc Posted February 21, 2006 Author Report Share Posted February 21, 2006 Jesi li probao sve sto sam ti rekao ? Sve sem reinstalacije Warcrafta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 (edited) Sve sem reinstalacije Warcrafta. ← Gledaj, ti si verovatno igrao na privatnim serverima (karamba and co) preko loader-a za wc3, trebash da reinstalirash wc3 i ne instalirash te loadere i sranja. Edit: Naravno nakon instalacije zalepish poslednju zakrpu za igricu. Edited February 21, 2006 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodline Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 pod pretpostavkom da ima oreginal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrejc Posted February 21, 2006 Author Report Share Posted February 21, 2006 Nemam original i nikad nisam igrao WC online. Na RUR-ovom serveru ne mogu da igram sa piratom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Roflmao [:D]... Kupi original i igraj ko chovek, i nije skupo sad. Ako oces da igras na piratskim imas gore u topicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrejc Posted February 21, 2006 Author Report Share Posted February 21, 2006 (edited) Pa pazi, meni nije problem da dam tih 2k za igru, ali nedavno sam dao 2k za Guild Wars, a sada jedva stizem da ga igram. WC je zastarela igra, hteo sam da je odigram jednom u 7 dana, cisto da se podsetim malo... :) Ako je original jedino resenje, idem u Plato sutra posle skole ;) Edited February 21, 2006 by andrejc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Veruj mi,original war nikad ne shkodi. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanSMiTraLjeZaC Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 covece, mucis se tamo po nekim piratskim serverima, a oridjidji mozes uzeti za 300 kinti :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrejc Posted February 21, 2006 Author Report Share Posted February 21, 2006 300? Ja sam negde procitao da RoH + TFT kostaju 1600 din. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 tako je najeftinije je po disku 832 din! moze se naci u platou, mamutu i na sajmu za te novce samo se treba prosetati i pazariti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts