Corey Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Izblejao dobar deo dana uz TV,jedino kvalitetno što je bilo za gledanje je Discovery i NGC.Izgleda da su počele nove epizode Mythbustersa pa sam se fino obradovao.Ova sada je bila opaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Gledaj to s pozitivne strane: bolje i to nego da režeš Džeja i Seku Aleksić :) ← NIJE !!11 @topic Bio u shetnji, malo da se odmorim od Lost-a/Samurai Champloo-a, nadihah se raznoraznih shtetnih materija, izduvnih gasova i ostalih lekovitih supstanci, pa me sad boli glavudzha :) Sad cem opet da se vratim pregledavanju serijica/filmova poshto neam shta da radim. E da, hasao sam neshto iz meka posle 4 nedelje, chisto da ubijem zhelju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 gledaj da zelja ne ubije tebe:) salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Nece, na dijeti sam Pod onim "neshto" sam mislio na jedan chizburger i shejk od 0.25cl :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 ceo dan bleja gajbi....malo strebanja i tako....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Saznao sam da mi je jedan mnooooogo dobar ortak iz osnivne u bolnici :( Drugarica kaze da je ozbiljno...mnogo sam se izbedachio. Nije htela da mi kaze shta mu je kao "nije za preko telefona"...sutra idem kod njega u posetu... Samo mi je rekla da je na hematologiji u klinichnom centru... ja rekao kevi ona kaze da je hematologija (ili kako vec) neshto vezano za krv... Samo da nema leukemiju ne daj boze ili neshto slichno A ja ga bash pre jedno 10ak dana video u basu, natekla mu bila neka vratna zlezda..ja kao shta ti je on kaze da nije nish ozbiljno, kao bash tada ishao kod lekara . . . izgleda da je bilo ozbiljno Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 AAAAAA JEBENA KISAAAAAAAA... SAD SAM OTISO DO GRADA DA SE NAPIJEM I DOSAO SAM TREZAN...AAAAAAAAAAAAAAAAA>.... NIGDE ZIVE DUSE.... POPIZDEO SAM :((((((((( JEBENA KISA... SUTRA IMA 3x DA SE NAPIJEM ^_^ ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 (edited) Bio sa ortakom do irish pub-a, popili malo pive, pa onda sabili jednu pljedzu u perperu. Pored ove kishe, u svakom sluchaju kvalitetno veche. Edited March 11, 2006 by stalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Chitam 1. rundu hejtotrona izmedju voodoo-a, ankanara i longley-a i vidim grubo krshenje pravila spominjanjem shire i uzhe familije! To nije dozvoljeno u viteshkom nadmetanju u hejtu! Gledao Lost. Ana Lusija, grr oduvek sam je mrzeo. Mada i Shenon me nervirala tako da su se delici slozhili bash kako treba :) Sad odo' da pajkim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Ortak i ortakinja svratili na "pice" pre nego sto odemo u Plastic. Sada mi se raspadaju na gajbi jer ne znaju da piju. Nisam se napio, jos uvek pijem u nadi. Nisam otisao u Plastic, jebes zivot. Ona je zaspala na kaucu, jebes zivot. On je zagrlio solju, jebes zivot. Aj kao, mladji su 4 godine, al majka mu stara, nije to lepo, tako da se ponasas u tudjoj kuci. U sustini ne smetaju oni meni, zao mi, nek im je sa srecom. Anywho. Slusam malo Aliciu Keys, Mariah Carey, Ellu, i ostale dive. Razmisljam nesto ovih dana koliko su povezani feminizam i anarhija kao koncepti. Ziveli! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Spavao 6 sati, a danas moram da odradim bog otac stvari. Probudio se sa duplom vecom upalom misica od juce, a juce nista nisma radio (i dalje mi nije bas jasno kako to radi ) Inace za danas je u planu ucenje ucenje i samo ucenje, eventualna neka bleja na kraju dana sa ortacima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Ortak i ortakinja svratili na "pice" pre nego sto odemo u Plastic. Sada mi se raspadaju na gajbi jer ne znaju da piju. Nisam se napio, jos uvek pijem u nadi. Nisam otisao u Plastic, jebes zivot. Ona je zaspala na kaucu, jebes zivot. On je zagrlio solju, jebes zivot. Aj kao, mladji su 4 godine, al majka mu stara, nije to lepo, tako da se ponasas u tudjoj kuci. U sustini ne smetaju oni meni, zao mi, nek im je sa srecom. Anywho. Slusam malo Aliciu Keys, Mariah Carey, Ellu, i ostale dive. Razmisljam nesto ovih dana koliko su povezani feminizam i anarhija kao koncepti. Ziveli! ← Ma SLIKAJ IH !!! Ja sam tako kad sam bio mladac jednoj ruznjikavoj devojci sto se nabljuzgala nacrtao oci na farmerkama (ono na guzovima), stavio joj zapaljenu cigaru medj noge (kod guzice jelte) i slikao. Ispale su super slike Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Ortak i ortakinja svratili na "pice" pre nego sto odemo u Plastic. Sada mi se raspadaju na gajbi jer ne znaju da piju. Nisam se napio, jos uvek pijem u nadi. Nisam otisao u Plastic, jebes zivot. Ona je zaspala na kaucu, jebes zivot. On je zagrlio solju, jebes zivot. Ziveli! ← u svakom slucaju si se proveo ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 da li ici za ns...?! _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 ako je lepo vreme, da ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 kakav novi sad..?// brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 dosadno mi pa mi dunulo da odem sa drugarima u novi sad... oces sa nama? povedi jovanu... _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Bio na pričešću,pa do frizera(konačno).Uzeo nešto da doručkujem pa na štreb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 čeka me dosadan dan, al jebi ga. Nisam se napio, jos uvek pijem u nadi. Nisam otisao u Plastic, jebes zivot. Ona je zaspala na kaucu, jebes zivot. On je zagrlio solju, jebes zivot. ← e bre bole, pa što nisi pozvao nekoga ko zna da pije, npr. mene :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 definitivno sam se prerano probudio danas... mrzi me da zhivim... lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 josh jedan dosadan dan u nizu dosadnih dana... a posle podne treba otici do mame i pretrpeti torturu... ouch :/// Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Usto u 12.A mislio sam da je pola 8 kolko sam i dalje umoran. Bio u gradu (roxy) do pola 3 a planiro sam da legnem juce ranije Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Ladno nije mogo klub da se ortganizuje za prevoz tako da nismo otisli na tekmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 roxi sa i :* Ne mogu da se nakanim da učim.Seo sam da radim muzičko a za celih sat vremena koliko sam proveo nad papirima naučio sam naslove lekcija :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 zhivot je sranje... lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts