Jump to content

Vrlo ozbiljan problem

Recommended Posts

Prica kaze sledece:Igram d2 vec 6 godina od toga 3 godine online....neki ce reci da je d2 history ali svakom bnet serveru ima preko 150000 ljudi tako da je to apsoluna neistina...nebitno da se vratim temu....ZaSto svaki srbin na nog sam naleteo tamo mora da bude nOOb i to ne obican retardirani dobrocudni noob vec noob 2 da bone zagrizeni raspali odwratni onaj nenormalni bre!

Cak i oni sto igraju po 3 i vise godina jednostavno ne kapiraju BASE akcije i tripuju se da su gosu a ustvari su qrac...Gledajuci ljude koji pikaju wow kapiram da i tamo je ista prica...naime Prosecan srbin ce pre nekom Retardiranom strancu da popusi qrac da bi ga "mozda" primilu u gulid i tamo jebali ko konja nego da se joinuje u serb guild

Tako je sto se tice cs-a Glodari sve bre oni raspali nenormalni....zakidanja,price iza ledja uzas + propast...........Cemu sve to nek mi neko kaze bre?

Sve je otislo dawno u qrac....dal smo tolko prokleti kao nacija jebem mu mater bre....reko je jednom neko hitler je kreten sto nas sve nije pobio

ajde pisite nesto da neboode da sam se izcimo za dz o.O

Interrupts better than Kanye

nismo samo mi takvi, igrao sam dosta igara online i video da su svi jednostavno pljuvachki raspolozeni, naviknesh se.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ovo shto je hajli naveo sa malom ogradom da smo mi najfrustriraniji od svih pa smo zato i najnegativnije nastrojeni .. al ne treba gledati tako generalno tokom gejming karijere upoznao sam brda kul srba i masu retarda stranca .. isto i obrnuto

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

O cemu vi pricate. Pro gaming ? Sta je to ? Aj sad decice moja da vam ja objasnim sta znaci Pro skracenica od reci Proffesional. Kada kazete Profesional ili Profesionalna karijera to znaci da za tu profesiju koju obavljas dobijas pare zar ne ? Hmmm, a jeste. Pro gaming. Ko dobija pare od toga sto igra kod nas ? Moja patka... Pro gejming sux(koja maloumna recenica). Opet jako glupo vidjenje na celu stvar i jos gluplje konstatacije(cast izuzetcima).

NHF ali lepo kaze ZIVP cemu ovaj topic.

Ivane daj vise da ono znas lokujem i to... ;))))

V

vecina srba na online igrama jesu nOObcine,ali ima i gorih...na kakve sve debile nailazim to je strasno...nisam znao dok nisam kupio wow da postoje tako glupi ljudi...nije problem samo u srbima kako ti kazes,svuge ima takvih...

ja nisam najbolji u igrama koje igram,ali znam osnovne stari,i kako one funkcionisu...ali kao sto si ti cini mi se rekao postoje oni koji ne znaju,a kenjaju da znaju i sole pamet koju nemaju...

a ova rasprava o progamingu je stvarno smesna,ko moze da ocekuje bilo sta od toga u srbiji,i ko sebe uopste smatra takvom vrstom igraca...

vid'o sam deda mraza

progaming u D2 ? hahhahaha

dodushe, pre 2 godine sam zaradio 50eur na njemu :/

Ljudi zive od d2 trust me video sam....Samo onaj njaguar je dobar pitaj boga kolko jer drzi d2jsp.forums....prodaje lik maglu za us dollarz (i to na tone O.o)

ako nisi igrao wow sa srbima u gildu ,nisi nista video [:)]

Nisam igrao ali sam video...ima moj ortak guild na haumrush-u (valjda se tako zove server)

lik je napravio swoj guild i u pocetku su mu se smejali a sad isti ti ljudi koji su ga napushavali oce da mu popuse da ih primi u guild.Inace nevezano za sve d2 je 3x bolja igra od wow-a to mi je reklo bar 20 ljudi koji su se vratili na d2

Naime jebes ti to kad lika koji je gosu ownuju 3 nooba sa belim itemz...nema varijacija u itemima,uber items dropuju 1;100 level se dize relativno lako bla bla bla....neznam za 2 metra dana dodjes do situacije da nemozes vise da napredujes i sta onda novi lik ? ma nn

Skrenuh sa teme jbg....ono sto sam hteo reci je da Bre najgori smo od sve dece...iznerwiro sam se u trenutku i kreno sam da kucam

Ljudi zive od d2 trust me video sam....Samo onaj njaguar je dobar pitaj boga kolko jer drzi d2jsp.forums....prodaje lik maglu za us dollarz (i to na tone O.o)

omg, ljudi ti lepo napishu da nema nishta od pg-a, a ti da ljudi zhive od d2 ;]

da, zhivi par ljudi od d2,

a ostalih xy ljudi unishtava zhivote tako shto provode yx sati pred ekranom radeci neshto od chega nikada nece imati koristi u rl ...

moj savet

obrishi d2

prodaj ga

i umesto da kenjash kako ima mnogo omgznoobova uradish neshto u svoju korist ...

Edited by RaveN

sve je otislo u kurac kad su svi prestali da igraju igre for fun tako da ...

uzgred ja se nerviram kad igram i derem se :D ali to neznaci da sam ja sad neka paljevina jel da ^_- ili mozda ipak znaci :D

od gaminga tesko da ima sanse da vatas cash ako ga makar malo igras for fun ... a i kad ga ne igras tako onda je veliko pitanje dal mozes da budes u pozitivi!

omg, ljudi ti lepo napishu da nema nishta od pg-a, a ti da ljudi zhive od d2 ;]

da, zhivi par ljudi od d2,

a ostalih xy ljudi unishtava zhivote tako shto provode yx sati pred ekranom radeci neshto od chega nikada nece imati koristi u rl ...

moj savet

obrishi d2

prodaj ga

i umesto da kenjash kako ima mnogo omgznoobova uradish neshto u svoju korist ...

Prodaj ga? To je jednina dechace....ja imam 5 legalnih kopija qtji

Pokushavao sam brisao sam....nije tako lako

Cak sam obrisao lika procenjenog na 1200+ hi's (oko 1000+evra a pritom u tom trenutku mog zivota nisam imao leba da jedem ko cowek)

Drzalo me 15 dana onda sam krenuo jovo nanowo....reshih da zavrsim karijeru na hcx ladder europe...i nikad je jaci 3p muhahaha Hardcore4ever

Ja sam cuo da od mnogo igranja D2 moze da se umre.

Dont told me those thingz.....not now man muhahaha

^

Brate da li si toliko zaludan?

Ja nemam reci u sta se gaming svet pretvorio...drugari se bodu i ubijaju zbog tih igara,mnogi napustaju skole,sto kazete svi,niko vise ne igra for fun...

znaci,ja obozavam kad se drustvo skupi kod nekoga i onda raspalimo ko ljudi PES i tu ima svega,prozivki,psovki,radovanja,e to je prava svrha igranja...a i pola znamenitih rurovaca :)) ce ti navesti RHH kao dogadjaj koji je opstao zbog mnogo druzenja i zabave...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.