Capma Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Prica kaze sledece:Igram d2 vec 6 godina od toga 3 godine online....neki ce reci da je d2 history ali svakom bnet serveru ima preko 150000 ljudi tako da je to apsoluna neistina...nebitno da se vratim temu....ZaSto svaki srbin na nog sam naleteo tamo mora da bude nOOb i to ne obican retardirani dobrocudni noob vec noob 2 da bone zagrizeni raspali odwratni onaj nenormalni bre! Cak i oni sto igraju po 3 i vise godina jednostavno ne kapiraju BASE akcije i tripuju se da su gosu a ustvari su qrac...Gledajuci ljude koji pikaju wow kapiram da i tamo je ista prica...naime Prosecan srbin ce pre nekom Retardiranom strancu da popusi qrac da bi ga "mozda" primilu u gulid i tamo jebali ko konja nego da se joinuje u serb guild Tako je sto se tice cs-a Glodari sve bre oni raspali nenormalni....zakidanja,price iza ledja uzas + propast...........Cemu sve to nek mi neko kaze bre? Sve je otislo dawno u qrac....dal smo tolko prokleti kao nacija jebem mu mater bre....reko je jednom neko hitler je kreten sto nas sve nije pobio ajde pisite nesto da neboode da sam se izcimo za dz o.O Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 nije da hejtujem... ali its only a game... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 nismo samo mi takvi, igrao sam dosta igara online i video da su svi jednostavno pljuvachki raspolozeni, naviknesh se. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 ovo shto je hajli naveo sa malom ogradom da smo mi najfrustriraniji od svih pa smo zato i najnegativnije nastrojeni .. al ne treba gledati tako generalno tokom gejming karijere upoznao sam brda kul srba i masu retarda stranca .. isto i obrnuto Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Svuda ima debila, samo kod nas malo vise nego u normalnom svetu, dok su sa druge strane njihovi debili za klasu veci od najvecih nasih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Cemu ovaj topic..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 pro gejming saks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 O cemu vi pricate. Pro gaming ? Sta je to ? Aj sad decice moja da vam ja objasnim sta znaci Pro skracenica od reci Proffesional. Kada kazete Profesional ili Profesionalna karijera to znaci da za tu profesiju koju obavljas dobijas pare zar ne ? Hmmm, a jeste. Pro gaming. Ko dobija pare od toga sto igra kod nas ? Moja patka... Pro gejming sux(koja maloumna recenica). Opet jako glupo vidjenje na celu stvar i jos gluplje konstatacije(cast izuzetcima). NHF ali lepo kaze ZIVP cemu ovaj topic. Ivane daj vise da ono znas lokujem i to... ;)))) Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Pro gejming sux(koja maloumna recenica). Opet jako glupo vidjenje na celu stvar i jos gluplje konstatacije(cast izuzetcima). Prvo, kada sam rekao da pro gejming sakuje, to sam i mislio. Komercijalizovali su ono Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 progaming u D2 ? hahhahaha dodushe, pre 2 godine sam zaradio 50eur na njemu :/ Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 pro gaming u srbiji,nema od toga leba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 pre sam igrao Cs... nikada nisam shvatao likove koji se nerviraju zbog igre... Verovatno sam zbog toga i prestao, jednostavno je bilo previshe paljevina! Zaboravi probleme & just play the game Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 vecina srba na online igrama jesu nOObcine,ali ima i gorih...na kakve sve debile nailazim to je strasno...nisam znao dok nisam kupio wow da postoje tako glupi ljudi...nije problem samo u srbima kako ti kazes,svuge ima takvih... ja nisam najbolji u igrama koje igram,ali znam osnovne stari,i kako one funkcionisu...ali kao sto si ti cini mi se rekao postoje oni koji ne znaju,a kenjaju da znaju i sole pamet koju nemaju... a ova rasprava o progamingu je stvarno smesna,ko moze da ocekuje bilo sta od toga u srbiji,i ko sebe uopste smatra takvom vrstom igraca... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 ako nisi igrao wow sa srbima u gildu ,nisi nista video Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted February 16, 2006 Author Report Share Posted February 16, 2006 progaming u D2 ? hahhahaha dodushe, pre 2 godine sam zaradio 50eur na njemu :/ ← Ljudi zive od d2 trust me video sam....Samo onaj njaguar je dobar pitaj boga kolko jer drzi d2jsp.forums....prodaje lik maglu za us dollarz (i to na tone O.o) ako nisi igrao wow sa srbima u gildu ,nisi nista video ← Nisam igrao ali sam video...ima moj ortak guild na haumrush-u (valjda se tako zove server) lik je napravio swoj guild i u pocetku su mu se smejali a sad isti ti ljudi koji su ga napushavali oce da mu popuse da ih primi u guild.Inace nevezano za sve d2 je 3x bolja igra od wow-a to mi je reklo bar 20 ljudi koji su se vratili na d2 Naime jebes ti to kad lika koji je gosu ownuju 3 nooba sa belim itemz...nema varijacija u itemima,uber items dropuju 1;100 level se dize relativno lako bla bla bla....neznam za 2 metra dana dodjes do situacije da nemozes vise da napredujes i sta onda novi lik ? ma nn Skrenuh sa teme jbg....ono sto sam hteo reci je da Bre najgori smo od sve dece...iznerwiro sam se u trenutku i kreno sam da kucam Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 ja igram na haomarush-u <3 ne znam o kemo pricas btw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 (edited) Ljudi zive od d2 trust me video sam....Samo onaj njaguar je dobar pitaj boga kolko jer drzi d2jsp.forums....prodaje lik maglu za us dollarz (i to na tone O.o) omg, ljudi ti lepo napishu da nema nishta od pg-a, a ti da ljudi zhive od d2 ;] da, zhivi par ljudi od d2, a ostalih xy ljudi unishtava zhivote tako shto provode yx sati pred ekranom radeci neshto od chega nikada nece imati koristi u rl ... moj savet obrishi d2 prodaj ga i umesto da kenjash kako ima mnogo omgznoobova uradish neshto u svoju korist ... Edited February 16, 2006 by RaveN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Ja sam cuo da od mnogo igranja D2 moze da se umre. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 sve je otislo u kurac kad su svi prestali da igraju igre for fun tako da ... uzgred ja se nerviram kad igram i derem se :D ali to neznaci da sam ja sad neka paljevina jel da ^_- ili mozda ipak znaci :D od gaminga tesko da ima sanse da vatas cash ako ga makar malo igras for fun ... a i kad ga ne igras tako onda je veliko pitanje dal mozes da budes u pozitivi! Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted February 17, 2006 Author Report Share Posted February 17, 2006 omg, ljudi ti lepo napishu da nema nishta od pg-a, a ti da ljudi zhive od d2 ;] da, zhivi par ljudi od d2, a ostalih xy ljudi unishtava zhivote tako shto provode yx sati pred ekranom radeci neshto od chega nikada nece imati koristi u rl ... moj savet obrishi d2 prodaj ga i umesto da kenjash kako ima mnogo omgznoobova uradish neshto u svoju korist ... ← Prodaj ga? To je jednina dechace....ja imam 5 legalnih kopija qtji Pokushavao sam brisao sam....nije tako lako Cak sam obrisao lika procenjenog na 1200+ hi's (oko 1000+evra a pritom u tom trenutku mog zivota nisam imao leba da jedem ko cowek) Drzalo me 15 dana onda sam krenuo jovo nanowo....reshih da zavrsim karijeru na hcx ladder europe...i nikad je jaci 3p muhahaha Hardcore4ever Ja sam cuo da od mnogo igranja D2 moze da se umre. ← Dont told me those thingz.....not now man muhahaha Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 za sve je kriv ping koji imamo u srbiji!!!!!111!1! Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 ^ Brate da li si toliko zaludan? Ja nemam reci u sta se gaming svet pretvorio...drugari se bodu i ubijaju zbog tih igara,mnogi napustaju skole,sto kazete svi,niko vise ne igra for fun... znaci,ja obozavam kad se drustvo skupi kod nekoga i onda raspalimo ko ljudi PES i tu ima svega,prozivki,psovki,radovanja,e to je prava svrha igranja...a i pola znamenitih rurovaca :)) ce ti navesti RHH kao dogadjaj koji je opstao zbog mnogo druzenja i zabave... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts