Taur Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 Far Cry - Lost::):) vec zamisljam...igra se zove lost: a bad day, sawyer sa dable-bared shotgunom u ruci ispizdi na hurlija po ko zna koji put i razvuce ga po celom ostrvu, ostali ga napadaju ali on mora da se brani, odlazi u dubinu ostrva tu nailazi na otherse pa se kolje sa njima,pa se posle ubija sa onim dimom i na kraju sa onim bradatim tipom.....DO JAJA...dao bih desnu nogu za takvu igru.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 nisi nista skapirao...bradati je n00b :( @ivan-svi burzuji su dobrodosli u nase burzujsko drustvo :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 (edited) Kori, zakolji neko prase kad budem skinuo epizodu. Edited May 23, 2006 by stalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 nisi nista skapirao...bradati je n00b :( @ivan-svi burzuji su dobrodosli u nase burzujsko drustvo :D ← svaki betmenov prijatelj je i moj prijatelj Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 nisi nista skapirao...bradati je n00b :( a da u pravu si zbunio sam se mislio sam sawyer se na kraju obracuna sa NJIM.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 @ivan-svi burzuji su dobrodosli u nase burzujsko drustvo :D ← svaki betmenov prijatelj je i moj prijatelj ← <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 Kori, zakolji neko prase kad budem skinuo epizodu. ← samo je zec ostao živ od slave :)) ja bih gledao sa hajlijem i pejom, al me oni ne bi primili u svoju leet ekipu :( šššš pričaćemo da smo bili sa njima,neće niko znati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 noob mene su primili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 nemate jos puno momci to je sutra, mada kako nisam bas najbolje upoznat sa merenjem americkog vremena mislim da vam je ostalo taman da zakoljete tog jadnog zeca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 e da skinuo sam neta www.thetailsection.com (il bez www ne znam) kratki sneak peek dve scene kakolikovi nesto pricaju, nista spec ali je super zika na kraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 Al' si ti pijan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 e da se nose u tri lepe... Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 je li jeste gledali finale????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 » Click to show Spoiler - click again to hide... « Ma jesam... Dezmond dosao camcem, kao sto je bilo ocekivano, Henri Gejl je glavni others(sta sam rekao:)), ali... Odose dva najgotivnija lika u seriji, majkl je preziveo... I nije bas najbolje u istoriji, a i nisu previse otkrili... Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 » Click to show Spoiler - click again to hide... « nije henri glavni, tripujes se mene su kupili za trecu sezonu... Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 26, 2006 Author Report Share Posted May 26, 2006 » Click to show Spoiler - click again to hide... «ajoooooooooooooj !!! koji totalni trip!!! PRAVI lost, ali samo poslednjih 20ak minuta! mnogo me je istripovala poslednja scena, a i ima dosta toga sto nisam skopcao, posle 2. gledanja verovatno ce biti jasnije.. au koji tripovi, flesevi, zvukovi, totalno mi je sada sve izmesano... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 MA JEBALI VAS SPOILERI RECTE DA LI VALJA ILI NE!!!!!!!!!!!!!!!!! [:(!] [:(!] [:(!] SPOILER SPOILER SPOILERRRRRRRRR.... jelvalja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 NEVALJA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 stvarno smara spoiler.. valjda eko nije pustio papke..on mi je pored sayida i sojera najveci gotivac i ko kaze shto nisi stavio u spoiler, moz' me povuche. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 (edited) treca sezona se sigurno gleda :) » Click to show Spoiler - click again to hide... «Za loka i eko-a ne verujem da su poginuli, poshto je majkl preziveo, ali pritom nije stigao da pobegne » Click to show Spoiler - click again to hide... «Ana Lucia i Libi su ubijene tj. izbachene iz serije zbog voznje u pijanom stanju [see new Gloria ] Edited May 27, 2006 by stalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 inače, ana lusija je opet u tvorzi, pošto je vožnjom u pijanom stanju prekršila uslovnu.. ovaj put 60 dana.. :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiper Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 » Click to show Spoiler - click again to hide... «stvarno je tripozna epizoda.. ja ne razumem sta predstavljaju one zivotinje... konkretno ptica koja se pojavila kao i u prvom serijalu beli medved.. odkud one tu? A onaj jedan na kraju mi lici mnogo na doktora.. a vama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 (edited) MA JEBALI VAS SPOILERI RECTE DA LI VALJA ILI NE!!!!!!!!!!!!!!!!! [:(!] [:(!] [:(!] SPOILER SPOILER SPOILERRRRRRRRR....» Click to show Spoiler - click again to hide... « DA LI VALJA ILI NE!!!!!!!!!!!!!!!!! [:(!] [:(!] [:(!] Edited May 27, 2006 by Fukkatsu Quote - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiper Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Meni se svidja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts