Jump to content

Lost

manager

Recommended Posts

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

» Click to show Spoiler - click again to hide... «
Ona cura sto prica sa michaelom kada su ih opkolili bakljama je cerka francuskinje?

jeste, to je alex, za koju ruso tvrdi da joj je ćerka/sin (nismo znali dal je alex dečak ili devojčica dok se nije pojavila).. inače, ona je pomogla kler da pobegne od itana, i kao ono, ona je kul među adersima, sigurno će imati neku ulogu takvu u trećoj sezoni

Aj sad, a hurley je tajni agent iz svemira [:D]

Jel ovo zadnja epizoda 2 sezone?

pa u pravu je čovek

ima još jedna, 2x23, live together - die alone

odlična epizoda

kapiram da će u tih 2 sata da bude jebanja samo tako

da li će Sajid uspeti da preokrene stvari,šta Eko u stvari radi u otvoru i najvažnije brod!!!

jea

Po mojoj spekulaciji u brodu je Desmond
Edited by Corey

ne mogu da verujem da je jedini Sayid provalio Majkla!? A Majkl mi ide na kurac od pochetka serije zato shto stalno neshto kenja. Najveci bedak je za Harlija - jednom u zivotu mu se desilo da je nashao ribu koja ga voli i skenjaju je... Shto se tiche poslednje epizode, najintrigantniji momenat koji sam video u teaseru je pitanje: da li je avion zaista pao!?!

А в чем сила, брат?

Najveci bedak je za Harlija - jednom u zivotu mu se desilo da je nashao ribu koja ga voli i skenjaju je.

[V] isto....baš mi ga je žao,veliki je gotivac

što se tiče da avion nije "pao" i ja isto delim to mišljenje

malo je čudno da toliko njih preživi pad i to OBE strane aviona

pošto je ostrvo jedan veliki magnet,uverili smo se u to u par epizoda kapiram da je Dharma tako prizemljila avion.I da je tako onaj paket pao sa neba.

ma jebeš kenjanja,čekajmo treću sezonu [:D]

Po traileru koji sam pogledao izgleda da će u brodu biti one bočice koje je dharma slala iz nadzorne stanice(ep. ?).Desmond bi trebalo da radnom istrči iz šume....
Edited by Corey

ja bih gledao samo sa pejom.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ili ce biti tesko njesra ili ce biti do jaja...nekako mi se cini da nema izmedju....samo da ne naprave fps redaljku sa mnogo krvi.....bolje bi bilo da naprave sims 3 na napustenom ostrvu [:D] ....zajebavam se najbolje bi bilo da naprave avanturu,nelinearnu (pod time mislim celo otvoreno ostrvo koje moze da se istrazuje....) i da .....bude do jaja..

ovo je klasicna navlakusa za gledaoce. mislim na poslednjih par epizoda u ovom serijalu. jednostavno da nas ostave "budne" za trecu. mnogo su jeli govna u ovoj sezoni, razvlacili nas.. moraju nesto da nam daju da razmisljamo tokom leta. definitivno se mene kupili :)\

onaj bout je mozda od the othersa, setite se da je majkl trazio brod, jednostavno je prazan?

igra bi trebalo da se pojavi krajem 2007, znači posle treće sezone.. hvala lakiju za info :)

manager,

ne može jedrenjak da plovi sam od sebe.. i ja mislim da je mr. dezmond na njemu..