Jump to content

Dan zaljubljenih

Recommended Posts

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

e bas ima smisla ! :)

vezano je za sv.valentina koji je bio u zatvoru zbog ljubavi ... i deca su mu donosila slatkise itd... i zato se na sutrasnji dan uglavnom razmenjuju slatkisi i tako to ...

sto se tice dana zena , i to ima smisla jer su se zene tada izborile za pravo glasa i tako ucinile svoje bivstvovanje malo ociglednijim i bitnijim za ovo drustvo .. .a opet iz toga je izaslo da im muskarci cestitaju na tome ...

a ti si ocigledno mislio na komercijalizaciju svih tih praznika , ali svaki pojedinac ima svoj razlog zasto nekome kupuje poklon na taj odredjeni datum i zasto ... i tako treba i da ostane ..

zanima me samo sta bi reko praznik u sredu...da li je to sviranje k***U ? po meni vise nego za bilo sta :P

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

1. Sheyn, srećice, rekao sam "itelektualŠTINOM", a ne "itelektualNOŠĆU".

2. System Of A Down Girl, voodoo^nbgd ti je lepo objasnio, ti pišeš posle njega i pitaš nešto što je čovek objasnio. I ne, nisam to rekao iz pakosti "jer nema osobu koju volim", pa mrzim sve koji se vole.

S tim što bih iz njegovog spiska izbacio dan republike koji kod nekih zemalja ima smisla, a voodoo ako si mislio na našu zemlju onda si i tu u pravu.

EDIT: A sad sam video srećicin novi post pa ću morati da joj crtam.

Edited by Klinac Balavac

This post has been edited by Klinac Balavac

Dogovorili smo se da nishta posebno ne uzimamo, tako da sam kupio neku lepu bombonjeru, i kupicu sutra neko cvece. I dodatno, dolazi kod mene na vecheru, i ja spremam belo meso u sosu od pavlake i to je prokleto dobro, ako se lepo spremi, a poshto sam vec spremao, valjda ce dobro da bude. I tako...

Intelektualština ima pežorativno zanačenje i u kontekstu mog prošlog posta misli se na osobe koje misle da su pametne i trude se da to stalno pokazuju...

Zar ti srećice ne učiš nemački? Nemci su poznati po vrlo istančanom i precoznom izražavanju, pa čak prave i silne kovanice u tu svrhu, kako ne znaš onda u srpskom da prepoznaš takve finese?

A što se tiče praznika:

a) Sv. Valentin je katolički verski praznik, ako si ti katolkinja ili unijata onda u redu, i ne čitaj dalje.

b) Kao što si lepo sama objasnila, na taj dan su se isključivo razmenjivali kolači i to baš namenski svojeručno pravljeni, i davali su se svima, a ne samo ljubavima u smislu dečko, simpatija.

c) Danas, skoro niko ne deli te kolačiće i svi kupuju neke poklone, što je i poenta tog praznika nametnutog globalizacijom od strane korporativnog sveta. Dakle, čist potrošačko-fundametnalistički verski praznik.

d) Opet je voodoo lepo rekao, ko je zaljubljen njemu je 14. februar svaki dan, te je imbecilno proslavljati taj dan, kao dan ljubavi. Kado dan ljubavi eventualno se proslavlja dan kad se ljudi upoznaju/počnu da se zabavljaju.

e) Slično je i za 8. mart. Dan žena je jedan od najponižavajućih dana za sve pametne žene. Kao 364 dana se žene ne poštuju, i onda je red da im se posveti jedan dan, a one na tu podelu 364 i 1 oduševljeno pristaju. IMBECILNO!

Edited by Klinac Balavac

This post has been edited by Klinac Balavac

eto de sam bash sad nashla da navatam tipa sad moram da smishljam neshto za sutra a nemam pojma shta!

pozerko [:D]

E pa zaljubi se i ti umesto da stalno filozofirash....Kad budesh voleo nekog i ta osoba tebe mozhda tje ti 14. februar imati smisla...

a zashto 14. februar ima smisla za tebe dok si zaljubljena? (osim ako nisi dechka tad upoznala ili taj neki rad Oo)

nikad mi to nije bilo jasno... uvek gledam da se razlikujem od vetjine, da sam originalan, da sam (sa devojkom/drushtvom, nebitno) proslavljam neke SVOJE sretjne trenutke a ne da imam obavezu da sam sretjan i da kupim poklon devojci zbog nekog Zhike (ili Valentina, meni svejedno)... mis'im stvarno mi nije jasno [:D]

da ispravim klinca, pravi pojam je pejorativ, a ne sa zh, tako da se ne frljaj sa izrazima ako nisi sto odsto siguran u njih.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

pozerko  [:D]

... uvek gledam da se razlikujem od vetjine, da sam originalan, da sam (sa devojkom/drushtvom, nebitno) proslavljam neke SVOJE sretjne trenutke a ne da imam obavezu da sam sretjan i da kupim poklon devojci zbog nekog Zhike (ili Valentina, meni svejedno)... mis'im stvarno mi nije jasno  [:D]

Ah mlad i romantican :)

ALBATROS

Često za zabavu mornari na brodu

Love albatrose, bijele morske ptice

Sto prate brodove uz duboku vodu

Kao ravnodu

Pa taj praznik sluzi za nas prasce i svinje da bar na silu nekad kupimo flasu vinjaka nasim lepsim polovinama

haha, del boj... "my significant half" [:D]

na stranu shto flashu vinjaka stuchesh sa kolegom sutradan [;)]

Ah mlad i romantican :)

ALBATROS

chemu ovaj hejt?

nisam ja debela mlohava ptica koju love mornari. :)

visok 185 a jurim (da jurim, znachi imam manje od) 75 kila xD

p.s. pokidao sam se od smeha kad sam video pesmu, imali smo interne fore u gimnaziji vezane za tupesmu :]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...