voodoo_ Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Tenk ju veri mač :) Dodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Karte su kupljenje sve je spremno jedva cekam znaci samo o tome razmisljam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 pred grupa SMF, genijalno:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 http://www.roomthirteen.com/cgi-bin/tour_set.cgi?SetID=2670 kratak review sa jednog koncerta u engleskoj iz februara cant wait :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 1, 2006 Author Report Share Posted March 1, 2006 Volim da vidim entuzijazam pre certa, to govori da tje biti do yaya. Fala, satju skinem album... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Bogme nije lo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 moj favorit je frontlines! Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 (edited) Pesma izgleda ko da je iza Edited March 1, 2006 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 2, 2006 Author Report Share Posted March 2, 2006 Posle odslushanog albuma moje skromno mishljenje je da je ovo najbolji Soulfly do sada. Prvo, energija je bash jaka, bash se uzhivish dok ga slushash. Drugo, tekstovi su prejaki, nema cile - mile, nego direkt. Tretje, produkcija je napredovala, shljakaju sempleri (bez straha da tje to prerasti u neshto drugo), solaze, ritam, i to zvuchi potpuno ozbiljno. Valjda treba i vremena jednom bendu da se usheme da bi to bilo to. Soulfly je dokaz da josh postoje bendovi sa dushom, kome nije prevashodni cilj napraviti hit, tuc, tuc, kling, kling u praznom oklopu bez ikakvog dodira sa slushaotzem. Uz sve ovo vidi se da Max definitivno nije pogreshio kad je sa ovim momcima napravio ovaj bend. Najlepshe od svega shto tjemo sve to chuti vecheras uzivo :) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Doso je i taj dan AAAAA krecem sa ortacima u 3 na voz nadam se da cu ziv da se vratim kuci Soulfly - Babylon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Posle odslushanog albuma moje skromno mishljenje je da je ovo najbolji Soulfly do sada. Apsolutno se sla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Bole vas uveta :), sad uzivate, 'ocu i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Bilo je jebeno dobro! Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Smf...jesu to oni "deda spalio djenku"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Sto kaze spu, bilo do jaja. Maxa car. jedino bre bilo mnogo pozera i klinaca i klinki koji su svi isti :) klonovi :) i dobra maxi bila ona majca na kraju, sa 4s :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Jel bilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Refuse Resist, Roots Bloody Roots, Policija i tako =) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 3, 2006 Author Report Share Posted March 3, 2006 (edited) Koncert je bio zlooooo... Shto kaze Spu, od pochetka je krenulo tvrdo. Mogu samo da kazem da nishta narochito "bolje" nije bilo ni pozadi. Ceo prostor, ali bukvalno ceo je eksplodirao kad su krenuli sa "Babylon", a nishta manje "lakshe" nije bilo kasnije. Pa 80% svirke su bile shutke, slam, stejdz i skakanja. Divim se pojedinim zenskim osobama, stvarno. Da, Dz je bila, i hrabrisha je krenula napred. Posle toga se nismo videli :) Ja sam bio u sredini (Spu ne znam kako izgledash, jbg), sa mojom mushkom ekipom, old skuleri (29 dina). Jebote osetio sam se strashno dobro, mnogo sam skakao. Generalno, publika je bila okej. Znachi nije bilo sadista toliko. Stejdzeva na sve strane. Ono i snimali su, videtje se. Evo ovo shto si rekao za tu ribu Spu, to je jedino shto sam chuo loshe. Ali generalno, bilo je skroz mushki. Ono stvarno si morao da se potrudish da opstanesh. Moj ortak od 2 metra i 100 i kusur kila i kosjanom do pola ledja je jedva izdrzao sa primedbom "jebote, omatorilo se". Mogu da se pohvalim da sam izdrzao sa mnogo mladjim od sebe u punoj formi :) Nishta bolje nije bilo totalno pozadi (svratio da se pozdravim sa Dushom o Gaggijem). Chak i gore nego u sredini. Mnogo bolje je postalo posle chuku svirke kad se malko ispraznilo. Imalo se mesta za pravo divljanje. Kojot je verovatno bio naduvan (:) ali to nije razlog shto je "Innerspirit" bio loshiji, vetj onaj mikrofon nije bio dobro setovan. Ali generalna ocena za ozvuchenje je bila ok. Jebote kako sviraju momci, nisam mogao da zaspim do 5 ujutro, samo mi je gitara cepala u glavi :) Znachi one solaze gitara ZLO!! Uopshte, bila je neka energija, i siguran sam da im u Zagrebu netje biti onako vecheras. Max je likchina... Sa novog albuma su odsvirali sve moje tipove, ali najludje mi je bilo na "Arise Again". Svirka je trajala dovoljno dugo, a na kraju smo svi izashli gola voda i onaj osetjaj, mrtav sam skroz, sutra tju tek osetiti shta me boli, ali DO YAYA mi je! Mislim da je i njima bilo strava. Ono zgotivili su nashu publiku. Ma koncert za 10, verujte. Svako bi pozeleo onakvu publiku. Shto se tiche predgrupa, Rapid Force nisam chuo, SMF su odvalili, a Linea 77, ma brate... Italijani. Repuju oni, skachu, deru se, ali nema tu ljubavi :) Nije ono loshe za neke tamo standarde, ali generalno publika ih je iskulirala. Ovi su mozda i mogli da pomisle koji degeni, ali kad je krenuo Soulfly, sve je bilo jasno. Ovi italijani generalno, ne vrede nishta posebno, samo su stranci, i zato sviraju. Bolje je cepao SMF. Nazvao sam ih "Versace Metalci", drugari se pokidali od smeha :)) Ne znam, ne verujem da moze bolje, majke mi... Naravno, da je na otvorenom, bilo bi bolje. Uglavnom radili oni sto godina i uvek dolazili kod nas i pravili ovakve koncerte... Mozda je moglo josh koja stvar od Sepulture, ali raja je vetj crkavala. Mada ove nove stvari, sa ovim gitaristom koji je totalni tehnichar jako podsetjaju na neku ressurect Sepulturu, samo josh napredniju. Bash su tvrde, trash... Edited March 3, 2006 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 (edited) ,Mar 3 2006, 15:07]Refuse Resist, Roots Bloody Roots, Policija i tako =) ← Ma to su već novije stvari :) Mislio sam na ne Edited March 3, 2006 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Znaci kolko je blio dobro danas ceo dan ne mogu da se iskuliram ne ocecam ni jedan deo tela sto je i bio cilj » Click to show Spoiler - click again to hide... « NO COMMENT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 (edited) @voodoo - ma brate kao da je bitno, brzha je gotivnija i to je to =) jebesh sad kao ovo je izdato tad i tad i onda je gitarista bio taj a ovde ovaj pa onda ono ovo zato kao aj cao =) samo slushaj Edited March 3, 2006 by Spu [RuR] Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 ZNACI cert je bio totalno ludilo....jbga usao sam malo kasno pa sam morao da budem malo poazdi ali mogu vam reci ni da pozadi nije bilo za bacanje...ko je bio potvrdice:)...... @voodoo^nbgd od tih stvari sto si nabrojao secam se samo inner selfa.... btw gitarista im je zakon......rula decko kako svira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 A evo i ja da se javim.... Kao i na svim certovima sam htela da budem u prvom redu, ali poshto nisam uspela da se probijem u sredinu pa sam stajala na pochetku sa strane. Isprva mi je bilo do jaja, a publika je krenula NENORMALNO da divlja, obezbedjenje popizdelo i onda su samo chekali da dohvate nekog i totalno ugaze... i posle nekog vremena sam se smorila od toga i plus shto me je i obezbedjenje stalno guralo dok su prolazili pa sam ostatak certa provela u hodniku sa ortacima.... Al svejedno drago mi je shto sam bila :)) Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 6, 2006 Author Report Share Posted March 6, 2006 (edited) plus shto me je i obezbedjenje stalno guralo dok su prolazili pa sam ostatak certa provela u hodniku sa ortacima A pa ubitju te, trebalo je da ostanesh sa nama... Al chuo sam da je i u hodniku bilo jako zanimljivo :) Edited March 6, 2006 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Ne znam za druge, al meni jeste :D Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts