coll Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 (edited) http://wow.rytir.com/Movies/rag1m54sec_by_hugo.wmv Malo smo se smorili u cekanju na AQ ... i rezultat - Ragnaros down in 1 min 54 sec (bez spawna sinova...) Sledeci je nef :D enjoy ;p Edited February 12, 2006 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilinac Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 ako zna neko kako se zove ova pesma u pozadini iz Killbila neka mi javi (ovo sa zvizdanjem...:) filmic je pravo dobar...kad se sjetim kako smo ekipa i rokali ragnarosa nas petorica na piratskom serveru ...lol.... i nefa i ostale.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 o strashno koji ste vi ludaci.... ccc :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 nefijevi sinovi su percentage based tako da cete njega malo teze :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 jelaous of teh horde? u should be! ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 (edited) neshto mi sa ADSL-om nije u redu,pa sam vratio na stari ISDN i brzina mi je uvek bila 5-8Kbps,a sad evo skidam ovaj tvoj filmic....aj pogodite... 10-14Kbps EDIT:al jebiga "nishta nije savrsheno",prekida se na svakih 5%...lol Edited February 12, 2006 by Jackal90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 koji smehotres sada a kad se setim kad su neke gilde tek dolazile do njega =) mogu da zamislim na shta ce lichiti posle exp =))))))))))) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilinac Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 (edited) neshto mi sa ADSL-om nije u redu,pa sam vratio na stari ISDN i brzina mi je uvek bila 5-8Kbps,a sad evo skidam ovaj tvoj filmic....aj pogodite... 10-14Kbps EDIT:al jebiga "nishta nije savrsheno",prekida se na svakih 5%...lol ← xexe meni sa sbb kablovskim netom (prepaid 512) skida od 140 pa opada do nekih 100 kbps... P.S. niko mi ne rece kako se pesma zove skinuo bi je sa neta??? Edited February 12, 2006 by bilinac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Twisted nerve - Bernard Herrman to ti je pesma, ako mislimo na istu, nisam pogledao ovaj filmic, ali po tome kako si je opisao mislim da je ova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilinac Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Twisted nerve - Bernard Herrman to ti je pesma, ako mislimo na istu, nisam pogledao ovaj filmic, ali po tome kako si je opisao mislim da je ova ← OK je i ta pesma iz filma ali nije ta iz filmica... ako neko zna neka javi ovu sa filmica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts