Jump to content

Sta ste culi


neeboja

Recommended Posts

Prica je sledeca: Jednom liku sa servera su suspendovali account na 2 nedelje i na kraju su ga banovali. Lik je kupio novi account da bi pricao sa GM-om i on mu je rekao da je banovan zbog koriscena 3rd party programa. Lik je stvarno ok, znam ga, rekao mi je da je koristio samo ctraid i Decrusive i sto posto nije palio nijedan exe "addon"(tj, 3rd party prog) dok igra wow! Negde sam isto citao da su ljudima masovno banovani ili suspendovani accountovi zbog decursiva,ali u to nisam verovao, pa me zanima sta ste culi o tome, da li je zabranjeno koriscenje tog addona? Inace lik je unajmio advokata da dobije account nazad. Sve to mi je rekao ingame.

Link to comment
Share on other sites

^^ma daj to je velik aglupost pre svega taj program a posle i taj addon u tome jedino podrzavam blizz,ili jednostavno sto ne disableduju addon i kraj stvari

I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko!

Link to comment
Share on other sites

evo sta mi je GM rekao. Pitao sam ga da li je koriscenje decursiva dozvoljeno, tj da li je suspendable ili banable. gm je rekao da ne moze da mi odgovori na to pitanje, rekao mi je da procitam TOUse i da vidim tamo da li decursive krsi "any kind of automatization" crap, tako da... niti sam procitao TOU niti cu koristiti addon...jer kao sto rekoh, friendu mi je banovan account. bolje nek me whipeuje boss 5x zbog debuffova nego da mi blizz whipeuje account

[;)]

Link to comment
Share on other sites

Ja koristim wowecon koji mi daje cene na AH (netacne doduse) i cene kod vendora i procente za disenchant shansu. Pokrece se kao exe file i on onda sam pokrene wow... jel to zabranjeno?

But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life

And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right

Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight

For no king I will die - For my thoughts I will live

Link to comment
Share on other sites

Ja koristim wowecon koji mi daje cene na AH (netacne doduse) i cene kod vendora i procente za disenchant shansu. Pokrece se kao exe file i on onda sam pokrene wow... jel to zabranjeno?

Mozda. [:D]

Ne koristin exe addonove/programe osim wowreader-a iz sigurnosnih razloga.

Auctioneer radi sve to shto si naveo, sa tacnim cenama i svim mogucim informacijama o "proizvodima" na AH.

@Neeboja: Overhealing doesn't make u l33t [:p]

Edited by Tarabash

Watafak!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...