Highl1 Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 lol double post, spammer! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 izvalio si me p.s.admini obrisite ovaj post,i jedan odozgo...thx[:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mankind Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Turnir je bio solidan ;)) Quote klipiri klapari klap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 chuj sad limenku :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 meni je bilo ok sve dok nije doslo do delenja nagrada , i kad sam dobio 600 din skenjao sam se :D Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 meni je bilo ok sve dok nije doslo do delenja nagrada , i kad sam dobio 600 din skenjao sam se :D ← sta bi ti ?? koliko si mislio ? Quote ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 realno tu je stepa u pravu,to je moja jedina primedba... nagrade su bile nekorektne,vrlo...ali sta je tu je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vF|tRanquiL Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 ok u pravu si :D Quote HtAnjE NemA !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Stvarno i ja se slazem sa Stepom, pa on sa 600 dingi nije mogao ni autobus da plati iz Ns-a do Bg-a i nazad a kamoli ostalo klopa pice itd. Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
loco Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Izgleda da ne znaju koliko stepa moze da pojede [pepsi] ,veliki su to troskovi :PPPP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Izgleda da ne znaju koliko stepa moze da pojede [pepsi] ,veliki su to troskovi :PPPP ← to smo trebali da najavimo organizatorima .... mozda bi onda uzeli u obzir i povecali nagrade ... Quote ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
loco Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 600 kinti + lunch paket ,ma budi srecan sto si i to dobio ,uzimao si nedozvoljene stimulanse:PPP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chang Li Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Ej sta mu znaci "n1" milion puta sam to video a nemam pojma sta je. Uzdravlje Quote e svasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
vF|tRanquiL Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 nice one :D uzdravlje Quote HtAnjE NemA !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 zato vidim sad ......... kad ste tako dobri nemate nista ...... ← e jadnice na tebe su se ljudi sazalili i posle 5godina "kumovanja" covek vam dao "sponzorstvo" i sta vam sve to vredi kad ste nebitni, jako ste nesretni i nema potrebre da se prepucavamo, lepo kad budete hteli da igrate u pare, zivot, kevu igracemo a do tad stfu retarde ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 e jadnice na tebe su se ljudi sazalili i posle 5godina "kumovanja" covek vam dao "sponzorstvo" i sta vam sve to vredi kad ste nebitni, jako ste nesretni i nema potrebre da se prepucavamo, lepo kad budete hteli da igrate u pare, zivot, kevu igracemo a do tad stfu retarde ! ← Opala prozivke su pale!!!!!!! Igrace se u kevu ocu i ja malo Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 (edited) e jadnice na tebe su se ljudi sazalili i posle 5godina "kumovanja" covek vam dao "sponzorstvo" i sta vam sve to vredi kad ste nebitni, jako ste nesretni i nema potrebre da se prepucavamo, lepo kad budete hteli da igrate u pare, zivot, kevu igracemo a do tad stfu retarde ! ← 5 godina kumovanja ?!?!? ne razumem objasni .... znam da smo nebitni ali vas peremo tako da ticu .... neznam sta je zadnji put bilo kad smo igrali ... malo se priseti .. i nemoj me terati da kacim screenshot-ove kao prosli put ...... Edited February 17, 2006 by ultrasns Quote ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 ma ludi ste igramo sutra usta te nakazna ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 ne mozemo sutra a ni prekosutra zivim na infuziji bre kuci neizlazim iz kreveta bolestan sam sto bi rekao nebra na hard ... imam neki somacni virus ... Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 to `vata vas jadnike :D ajd u toku nedelje da igramo :z Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 ma slobodni su.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 ma slobodni su.. ← ovo u prevodu znaci "ne smeju" ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 ovo u prevodu znaci "ne smeju" ;D ← lozo neseri osisacute :P igracemo ... ja vec u sredu mogu a za moje ... to `vata vas jadnike :D to me uvatilo od pice iz la force :P ubudjala se tamo pa bash meni uvalili to parce :P Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts